Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd w minecraft zyczu.

Quake_Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może mi ktoś pomóc z błędem w minecraft zyczu, mianowicie

post-1181175-0-16798600-1402493587_thumb.jpg

Szukałem sposobu na tym forum, craftsite, youtube i żaden z opisanych porad nie pomaga. (przeinstalowanie javy, usunięcie wszystkiego związanego z minecraftem i pobranie tego od nowa)

Mody i wersja gry, którą chciałem pobrać - minecraft 1.7.4 + Optifine
System komputera - windows 7

Opublikowano

Launcher jest po prostu do dupy pupy xD (Coś jest nie tak z jakimś zipem - 100% wina zycza ^^)

Pobierz jakiś normalny. Np. KeiNett Launcher

dzięki, próbuje KeiNett'a  ;)  ogólnie nie chodzi o same mody tylko o możliwość grania w najnowsze wersje  :)  bo skoro już ma się grać w wersje po becie 1.8. to niech już to będzie wersja najnowsza  xD

Opublikowano

Jak mówili moi przedmówcy: Zmień launcher !

Na zyczu są częste błędy, jest zmulony, zawiera keyloggera oraz autor chce tylko trzepać hajs z reklam.

Polecam ci SpeedLauncher.

Kliknij w moją sygnaturę ;)

Opublikowano

Jak mówili moi przedmówcy: Zmień launcher !

Na zyczu są częste błędy, jest zmulony, zawiera keyloggera oraz autor chce tylko trzepać hajs z reklam.

Polecam ci SpeedLauncher.

Kliknij w moją sygnaturę ;)

sprawdziłem i gorąco polecam. Zero problemów, intuicyjny i prosty w obsłudze, jedyny minus jest taki że słabo z grafiką launchera, ale to bardzo malutki minusik. Jeszcze raz polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...