Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania, problemy, prośby

KingSize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniewaz nie zauwazylem jeszcze Takiego Tematu,a chcialbym zapobiec powstawaniu nowych topicow typu:"Problem","Potrzebna Pomoc" stworzylem ten.

Tu Mozna Pisac Jakie macie Problemy,Pytania oraz Prosby.

Kto Odkrył Prawde Ten Posiadł Moc
Ziom Władców Marionetek
www.wladcymarianetek.xt.pl sprawdź to chłopie

maniutek909.png
Opublikowano

Omg noob -.- kto robi takie taborety ?! powiedz kto cięzrobił to Cię pomszczę -.-

TO JEST DZIAŁ CABAL ONLINE A NIE WOW

@DOwn

drugi noob ? po co się powtarzasz ?

Opublikowano

Hah jakie posty omg ;D... Ja mam prośbe co do GG-GameGuard czy ktoś może ominoł lub bądz jakoś uśpił czujność GG jak tak to niech napisze jak ;p. Bo mam Bota którego mi wykrywa przez GG i wył. gre ;/

Opublikowano

heh a ja mam pytanko... czy mozna znalezc teraz pliki serverowe do cabala? czy trzeba poczekac lub sa ale platne

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy jeżeli wykryją u mnie hacka/bota czy coś innego to zbanują mi całe konto i będe musiał sie rejestrowac na stronie Cabala odnowa czy zbanują mi tylko tą postać na której akurat grałem i używałem hacków ?

Opublikowano

Hmm a jak oni to wykrywaja że gra sie w tej chwili na bocie ? np.jak ustawie bota na noc i nie spotakam zadnego admina a rano wylacze bota to czy zbanuja mi konto ?

Opublikowano

Ale oni tego sprawdzic nie moga sami ? Musi mnie wpierw jakis admin zobaczyć na żywo ze na bocie jade ? Chodzi mi tylko o dzisiejsza noc. Póżniej już nie bede go uzywał.

Opublikowano

zalerzy kto cie spotka (GA) czy (GM) GA musi dać najpierw raport a GM odrazu ban ale są też detektywi którzy mogą też banować pamietaj ze niekażdy gm gra gm-em a niekażdy GA gra swoim tutorem

Opublikowano

mam problem

otoz 2.

1. jak wpisze pasy i haslo to laduje sie niebieski pasek i tak dalej az do konca i dupa.. nie zalogowal sie (tak mam teraz) - reinstall nie pomogl

2. jak wpisze haslo i id pisze ze konto jest w uzyciu choc nikt na nim nie gra.. a jak wpisze za 3 razem to juz jestem w trakcie wybieranai serwa O_O

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Dodaj nową pozycję...