Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot 369 ver 1.06

Laciaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Scan taken on 10 July 2008 19:58:30 (GMT) Bot czysciutki smiga jak trzeba http://www.auto369.net/download/CabalBotEU1.06b.exe nowiuśki

A-Squared

Found nothing

AntiVir

Found nothing

ArcaVir

Found nothing

Avast

Found nothing

AVG Antivirus

Found nothing

BitDefender

Found nothing

ClamAV

Found nothing

CPsecure

Found nothing

Dr.Web

Found nothing

F-Prot Antivirus

Found nothing

F-Secure Anti-Virus

Found nothing

Fortinet

Found nothing

Ikarus

Found nothing

Kaspersky Anti-Virus

Found nothing

NOD32

Found nothing

Norman Virus Control

Found nothing

Panda Antivirus

Found nothing

Sophos Antivirus

Found nothing

VirusBuster

Found nothing

VBA32

Found nothing

Nie do prywatnych servów

Home Key = Wyświetlenie menu bota

Insert = Start

End = Stop

F12 = Uporządkowanie Potów moze wylogowac ale po zalogowaniu beda ulozone (dziala to tak klkasz f12 i klikasz na pot ktury chcesz uporzadkowac wyloguje cie. potem zaloguj sie)

Opublikowano

kurde jest tak jak z starszą wersją bot nie chce mi odpalić cabala ;/ kto poradzi ??

"Twarz wroga przeraża mnie wtedy, gdy widzę, jak bardzo jest podobna do mojej...."

Amplituda:

Najmilsza amplituda - od uda do uda.

Poślubił anioła - żyje ze stróżem.

Do ożenku potrzeba kobiety, z którą człowiek nie tylko chętnie by się przespał, ale jeszcze miał ochotę na wspólne śniadanie.

Opublikowano

ehhhh... wszystko zrobiłem jak trzeba przeinstalowałem cabala itp. i tak nic ;/ mam Xp sp 2... może net framework jest potrzebny ?

"Twarz wroga przeraża mnie wtedy, gdy widzę, jak bardzo jest podobna do mojej...."

Amplituda:

Do ożenku potrzeba kobiety, z którą człowiek nie tylko chętnie by się przespał, ale jeszcze miał ochotę na wspólne śniadanie.

Opublikowano

słuchaj a trzeba coś podmieniać czy coś ??? czy wrzucić bota do cabala czy tylko ściągnąć i odpalić ??

Amplituda:

Opublikowano

Czemu bot nie kupuje mi potionkow jak mu sie skoncza? Wraca do miasta podchodzi do core alchemist, stoi z 2min i wraca na miejsce expienia, poczym pada i w kolko to samo :/

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mam skonfigurować owego bota, niestety mój angielskie jest kiepski.

EDIT: doszedlem juz do paru rzeczy lecz ciągle nie wiem jak zrobić, żeby bot podnosił kasę z ziemi i jak zrobić żeby używał potów, a po śmierci wracał na to samo miejsce, pomożecie ?

Opublikowano

tez mam podobny problem bot niechce odpalic cabala

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Opublikowano

wywala po wlaczeniu Astral Shield i po czym kolwiek ;/ 3minuty grasz i DC masz... a chcialem n00b charem poskillowac -,-

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

u mnie to samo, dc po 3-5min i i po ustawieniu insert nie chodzi, probowalem nawet usunac gg i gg.des

Opublikowano

może mi ktoś powiedziec jak ustawic zbieranie itemów bo ten poradnik nie jest za dobry

A sam bot działa świetnie tylko z początku miałem disconekty nawet przy używaniu home

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...