Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem 3D

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j16mfb3autd1.png

Witam, chciałbym zaoferować troszkę nowości.

Zapraszam do zapoznania się z galerią.

NPC

neta3zlwlk15.png

enh571pdelx9.png

jtwu6octdd32.png

tj0v9928aadh.png

r4d5q4pytq6q.png

184lt0r0u6xd.png

spg3ose3hb2t.png

Zwierzaki

gfz97z1hmdcl.png

kdmue2011vp4.png

5vmh6i203jsj.png

lc1tuybpikzc.png

Wierzchowce

2ci3o6x2nciq.png

pzn9vp55ro9e.png

6vlrlka8bi8b.png

85w7s6mhzczb.png

xu8gotoqadzv.png

x994c0fqb30o.png

piyjl746zyaf.png

rrg3r93g2uif.png

86cp43gf2hvr.png

y44tvir8ehtr.png

xedahpxlky3r.png

9xxqcmyx9mse.png

ltayzzaeo1t6.png

Bronie

bia8ohii2y13.jpg

8erw82ukeike.png

cimeod4zrly7.png

bog304usja3b.png

Potwory/Bossy

7m1eb0iokiun.png

16gjnm3gjcry.png

xpgpsjyyb5nc.png

Obiekty

pfehm22crlno.jpg

0kxc7s31lc4l.png

9tckoou6uyjy.png

6be18auj8a3y.pnge5mvwayvo5ld.png1o1az5cs268f.png

Oczywiście temat będzie aktualizowany.

Kontakt:
- PW
- GG 12409233
- Skype marek.mark16

^^

Opublikowano

Srednio mogę polecić bo już to na mnie takie wrażenie.  Ogólnie bronie są okropne ten 2 set.  Tego ostatniego mounta nie udostępniałeś? Wolał bym prace od naida albo treen ale też się mark znasz.

Wszystko działa na AMD?

xxx

Opublikowano

Ja Marka oczywiście polecam, tanio szybko i konkretnie ;) + oczywiście nie ma problemów z widocznością na procesorach AMD.

logo.png

Opublikowano

Srednio mogę polecić bo już to na mnie takie wrażenie.  Ogólnie bronie są okropne ten 2 set.  Tego ostatniego mounta nie udostępniałeś? Wolał bym prace od naida albo treen ale też się mark znasz.

Wszystko działa na AMD?

Oczywiście wszystko działa na AMD. A co do moich modeli każdy ma odmienne gusta, więc opinia nie jest jednoznaczna;p 

^^

Opublikowano

Polecam serdecznie :)

Znam go prawie rok (ok. 10 miechów).

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Jeden z 2 "grafików" z tego forum, których mogę polecić. Zarówno TreeN jak i Mark znają się na robocie, prace są dobrze wykonane. Osobiście posiadam kilka modeli od Marka w tym wierzchowce, które bardzo podobają się graczom. W 100% polecam.

Opublikowano

Również moge polecic, zna sie na tym co robi. Ma kilkuletnie doświadczenie, a to chyba jednak najbardziej sie liczy w metin2.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Wszystko działa na AMD?

ehe prace naida ?

o tego typu elementach mówisz :D ?

g74a.jpg

co do marka polecić mogę "coś" swojego :) a jak wygląda to kwestia gustu a w moje niestety nie trafia :D

Opublikowano

Polecam ! Mark jest bardzo miłą osobą i bardzo dobrze wykonuję swoją pracę. Wiele jego modeli można zobaczyć na innych serwerach. Jeszcze raz polecam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Łohohoh!

My się już znamy, domyśl się kto do Ciebie pisze o pewnym secie i innych modelarzach 3D  <3

Mareczka oczywiście polecam, on jak i TreeN to jedni z najlepszych exporterów/modelarzów 3D do metina, nie licząc BombWorka. :P

Jeszcze raz polecam i życzę powodzenia!

@Developer Cycu Jemu pewnie chodziło o mapy, które są bardzo ładne, ale niestety... Mizune je robił.

Opublikowano

Łohohoh!

My się już znamy, domyśl się kto do Ciebie pisze o pewnym secie i innych modelarzach 3D  <3

Mareczka oczywiście polecam, on jak i TreeN to jedni z najlepszych exporterów/modelarzów 3D do metina, nie licząc BombWorka. :P

Jeszcze raz polecam i życzę powodzenia!

@Developer Cycu Jemu pewnie chodziło o mapy, które są bardzo ładne, ale niestety... Mizune je robił.

wymodelowanie terenu + nałożenie "koloru" textury teraz w world editorku to max 3h na mape 4 x 4 :) a większych map nie ma co robic bo takie są idealne do expa oraz nie wsiadają na ram (game nie wsiada na ram )

a naid się chwali autorską grafika a jedynie co robi to zmienia odcienie :D na dniach postaram się znaleźć troszkę czasu i dodać te obiekty :D

@ Mark // Robisz może logo w 3d ? np. 

Nazwaserwera.pl ( napis + efekt żeby jakoś falował ? )

Opublikowano

wymodelowanie terenu + nałożenie "koloru" textury teraz w world editorku to max 3h na mape 4 x 4 :) a większych map nie ma co robic bo takie są idealne do expa oraz nie wsiadają na ram (game nie wsiada na ram )

a naid się chwali autorską grafika a jedynie co robi to zmienia odcienie :D na dniach postaram się znaleźć troszkę czasu i dodać te obiekty :D

@ Mark // Robisz może logo w 3d ? np. 

Nazwaserwera.pl ( napis + efekt żeby jakoś falował ? )

Efektów nie tworzę korzystam z tych, które są lekko modyfikując. Logo robię ;p

^^

Opublikowano

W grze wygląda tak samo(ss z world editora) dodając światło i otoczenie (.msenv) Co do wielkości to ten screen to zobrazuje:

8phn9t.jpg

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...