Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem 3D

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O stary skąd Ty exportujesz te modele.. tyle dobrych gier, a Ty jakieś kanciate lisy wrzucasz. ^^

Krytyka z twojej strony mnie nie interesuje, gdyby nie Naid byłbyś nikim więc w końcu zamilcz człowieku bo jesteś żenującym użytkownikiem tego forum.

Potrafisz jedynie wytykać czyjeś błędy nie patrząc na swoje :)  A i jeszcze nie życzę sobie abyś się tu udzielał, gdyż twoje posty wywołują u mnie odruch wymiotny...

@edit: Ten pet nie jest kanciasty tylko jest tam tekstura z alpha na prześwicie :)

^^

Opublikowano

Krytyka z twojej strony mnie nie interesuje, gdyby nie Naid byłbyś nikim więc w końcu zamilcz człowieku bo jesteś żenującym użytkownikiem tego forum.

Potrafisz jedynie wytykać czyjeś błędy nie patrząc na swoje :)  A i jeszcze nie życzę sobie abyś się tu udzielał, gdyż twoje posty wywołują u mnie odruch wymiotny...

@edit: Ten pet nie jest kanciasty tylko jest tam tekstura z alpha na prześwicie :)

Nie przejmuj się, ta osoba według mnie jest niedorozwinięta.

Wypisuje jaki to on je jest, jakie jego mapy są pro, że robi najlepsze mapy do metina, że jest najlepszym grafikiem 2D na forum, tylko Wredna mu dorównuje. Szkoda pisać, każdego krytykuje a sam nie jest lepszy.

@Ja oczywiście marka polecam, spoko ziomek i modele również.

Opublikowano

O stary skąd Ty exportujesz te modele.. tyle dobrych gier, a Ty jakieś kanciate lisy wrzucasz. ^^

Pokemony?

Nie przejmuj się, ta osoba według mnie jest niedorozwinięta.

Wypisuje jaki to on je jest, jakie jego mapy są pro, że robi najlepsze mapy do metina, że jest najlepszym grafikiem 2D na forum, tylko Wredna mu dorównuje. Szkoda pisać, każdego krytykuje a sam nie jest lepszy.

@Ja oczywiście marka polecam, spoko ziomek i modele również.

No tutaj akurat nie chodzi o osoby, a o umiejętności.

Tak wgl. ja to chyba ślepy jestem, bo nie widziałem nigdy, żeby wypisywał w jakimś temacie, że jest pro.

Co do map Mizune, to się dopiero okażę, jak ich serwer wystartuje, jeżeli mapy będą wyglądały tak jak wyglądają na SS'ach (Nie wiadomo czy to nie jest photo-manipulacja) i nie będzie problemu z płynnością gry na słabszym sprzęcie, to według mnie może ten tytuł otrzymać.

Jak chodzi o grafikę 2D to nikt tutaj nie jest najlepszy, bo sporo osób robi dobrą robotę - Najlepsi graficy są na forach o tematyce graficznej.

Mizune nie krytykuje każdego...

Tylko osoby, które zajmują się tym samym rzemiosłem co on i robią to gorzej.

Z Marka modelami było wiele problemów, oczywiście dawniej - Jak jest teraz to nie wiem.

Natomiast modele Mizune prezentują się o niebo lepiej, nie są kanciate, pasują do klimatu gry i nie ma na nich żadnych nieczystości typu czarne kontury.

W kwestii modeli Mizune jest lepszy od Mark'a i choćbyś ty stawał na głowie, to nic to nie da i tego nie zmienisz.

To Mark musi się wziąć do roboty i podszkolić, ponieważ Mizune miał prawo go z krytykować, jako osoba o większych umiejętnościach.

Akurat Mizune miał tutaj racje, ponieważ te modele wyglądają jakby były wyciągane z pokemonów i innych bliźniaczych gier, są kanciate i bardziej pasowałaby do minecrafta, a nie metina.

5vmh6i203jsj.png

Sami widzicie, kto z was wsadziłby takiego peta na swój serwer i jeszcze by za niego zapłacił?

Jak widzę tego typu modele, to od razu mam ochotę zwiewać gdzie pieprz rośnie.

W sumie wystarczy zmienić teksturę na jakąś normalną i problem jest z głowy.

Za nim poleci na mnie hejt, to mam do was jedno pytanie, a mianowicie:

Kto z was korzystał z usług Mark'a i kto używa jego modeli?

Zakładam, że nikt, albo nieliczne osoby.

Głównie dlatego, że Mark ma o wiele potężniejszą konkurencje, a 3/4 osób z tego forum ma mało w głowie, a jeszcze mniej w portfelu i nie stać ich na wydawanie hajsu na modele.

Większość osób to zwykłe hieny, które czekają, aż jakiś model wycieknie.

Także jeżeli nie widziałeś modeli Mark'a w grze, nie miałeś ich na swoich serwerze, czy też nie kupowałeś ich od niego, to jaśnie panie nie polecaj w ciemno, skoro nie wiesz jak sprawa wygląda.

Jeżeli komuś się podobają jego modele, to proszę korzystajcie, ale zawczasu chce was ostrzec, że z tymi modelami kiedyś były problemy (Czarne kontury, brak widoczności na AMD i uszkodzone animacje).

Powtarzam, że to było dawniej, a jak jest teraz to nie wiem, natomiast ja w ciemno bym jego roboty nie brał - Poprosiłbym o próbkę, raczej Mark powinien mieć taki model, bo w innym wypadku można podejrzewać, że coś ukrywa.

24b5car.jpg

Opublikowano

Otóż próbką są modele które ostatnio udostępniłem. Przykładowo ten zwierzak: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1204091-pet-kameleon/?hl=+mark

Co do mizune ja zdania nie zmienię i wybacz Heniek ale tak naprawdę mało wiesz. Bo gdyby nie Naid, mizune byłby nikim i to jest cała prawda. Co do jego modeli to na pewno nie jest tak kolorowo jak na ss'ach. Jeżeli uważasz, że jest on lepszy odemnie to nic nie mam przeciwko, każdy ma swoją opinię :) Co do tego, że ten model jest kanciasty to nie masz racji. Na modelu są jeszcze jedne warstwy które są wycięte w grze (efekt alpha). Osoby, które w tym nie siedzą nie wiedzą o co chodzi. Tak więc najpierw polecam zapoznać się nieco z tymi pojęciami, a dopiero później pisać, że model jest kanciasty.

^^

Opublikowano

Co do osoby Marka jest on świetnym modelarzem,pomocnym,baardzo pomocnym. Pomógł Nam troszkę przy projekcie i jestem z jego usług zadowolony. Tak jak wspomniałem dobry modelarz a zarazem kolega. Nie ma problemów z widocznością, problemami z prześwitywaniem czy uszkodzonymi animacjami i nie pamiętam żeby kiedykolwiek były problemy oprócz z widocznością. POLECAM :)

@a i gdyby kiedykolwiek były problemy z modelem od Marka on szybko i rzetelnie udzieli Wam pomocy ew. nałoży poprawki.

logo.png

Opublikowano

Dodaje ss'y setów broni z gry:

Pierwszy:

f12yo5.jpgsu5rew.jpggndsmi.jpgzhpj65.jpgxjzsxk.jpgrz4ps4.jpgowiemp.jpg

Drugi:

076gew.jpgv8nalj.jpg1qpkt9.jpg8zhyox.jpg6aqmj1.jpgetkv00.jpgm7kik6.jpg

Twoje bronie akurat mi się podobają, ale nic poza nimi.

Masz dobry gust jeżeli chodzi o bronie i potrafisz je ładnie skomponować, że zbrojami.

Pewnie zaraz i tak zostanę zwyzywany od hipokryty, że teraz pisze coś innego, a wcześniej coś innego - Oczywiście tak nie jest, bo człowiek od wszystkiego jest do niczego, więc uważam i będę uważał, że Mark robi kanciate modele petów itd. ale bronie wyjątkowo mu wychodzą.

Gdybym miał zamawiać sety broni pod zbroje, to brałbym je u ciebie, bo akurat tym mnie zaskoczyłeś.

Proszę cie rozwijaj się w tym kierunku, bo dobrze ci to idzie.

Ja czekam na więcej prac związanych z broniami, czy też zbrojami inne mi do gustu nie przypadają i kojarzę tylko tyle, że były z nimi problemy.

Ten pierwszy set broni i zbroi masz wolny?

Może będę zainteresowany i przekonam się do twoich modeli.

Mam tylko nadzieje, że nie "dajesz" tego samego kilku osobom na raz, bo bym się zawiódł.

24b5car.jpg

Opublikowano

Proszę, któregoś z administratorów o zamknięcie w pizdu tego tematu i wyjebanie do kosza. Dziękuję :)

Skoro co poniektórzy rzucają w Ciebie mięsem, to nie znaczy, że masz zamykać temat, tylko udowodnić (debilom), że to oni chuja się znają. No ludzie :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...