Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V na PC, PS4 i XBONE oficjalnie zapowiedziane

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GTA V na pc i nowych konsolach będzie miało koty #infoodboga Więc nextgen pełną parą.

To albo ja mam wersję na PS4 na PS3 albo wszyscy są ślepi i koty nie widzieli w GTA V... Koty widziałem na północy, w północnej części Los Santos i tam u Trevora gdzie mieszkał. 

Odpowiedź prosta nie każdy ma ps3 i xbox'a oraz nie każdy specjalnie będzie kupować pod jedną grę konsole.. Np. ja sobie spokojnie czekałem na pc ponieważ nie mam zamiaru tyle kasy wydawać.

Tylko że o wiele lepiej gra się na kosolach, super gry (Uncharted, Ratchet & Clank, Red Dead Redemption) a tak ogólnie PS3 chodzi teraz po 500 zł. ;)

Opublikowano

Osoby które tu się wypowiadały i z ich komentarzy wynika, że mają konsole wydają się bardziej zrównoważeni od niektórych

osób z tego tematu, które rzekomo mają PC....

OPTYMALIZACJA< RAM< BLA BLA BLA< GTAAAA< GTAA < FIVE < SOCIAL CLUB< PS vs PC...

Można tak w nieskończoność od kiedy wiadomo, że Gta bedzie na PC(właśnie szkoda...) ja powiem tylko 

tyle do posiadaczy PC i chetnych graczy w gta v(nie wszystkich)...

BEDZIECIE MOGLI POBRAC GTA V Z TORRENTOW I LICZYC NA DOBRA OPTYMALIZACJA I BEDZIE WRESCIE MOGLI CHEATOWAC!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...