Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V na PC, PS4 i XBONE oficjalnie zapowiedziane

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda powinno byc tylko na konsole bo pc to dno.Ja juz zdazylem 100 razy przejsc zanim wy to dostaniecie xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Szkoda powinno byc tylko na konsole bo pc to dno.Ja juz zdazylem 100 razy przejsc zanim wy to dostaniecie xD

Słaby troll w cholerę, taki ktoś reprezentuje grupę redaktorów? :)

Opublikowano

Powiedz mi, jak to grać na konsoli w 2014 roku, która ma moc obliczeniową na poziomie komputera z 2006 roku? pc master race od zawsze na zawsze. chociaż sugerowanie że ktoś normalny będzie w tą grę grał na pc, chyba że rockstar udostępni developer tools, ale o tym można pomarzyć.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Też przeszedłem na Xboxie, nie powiem, że nie. Ale kurwa. Na starej konsoli, ledwo 30 stałych fpsów uciągnęło. Fakt, faktem, wszyscy najarani na grę to się przechodziło w tylu fpsach. Wyciągnęli co mogli ze starej generacji i im się udało. Teraz, chociaż nie mam mocarnego PC, to i tak kupie i sobie odpalę na blaszaku, chociażby z komfortu grania i możliwości dostępu do Steam, facebooka i reszty syfu, a pada od Xboxa wam więc nie ma różnicy ;) 

he?

Opublikowano

Porównanie grafiki. Uber PC race. ;)

comment_xLiWcKEta9zSkkapRSwaYJxaQDcuC0Cj

Jak będzie zoptymalizowane tak jak IV na PC, to pozdro.

Przyjdzie nam jeszcze poczekać kilka lat na ładne, next genowe gry.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Porównanie grafiki. Uber PC race. ;)

comment_xLiWcKEta9zSkkapRSwaYJxaQDcuC0Cj

Jak będzie zoptymalizowane tak jak IV na PC, to pozdro.

Przyjdzie nam jeszcze poczekać kilka lat na ładne, next genowe gry.

GTA IV wyszło 6 lat temu więc raczej kurwa nie zrobią takiech chujowizny. Max Payne 3 był zajebiście zoptymalizowany, silnik jaki jest w GTA jest niemal identyczny (grając na Xboxie wydawało mi się jakbym grał w Maxa, chodzi tu o feeling strzelania, grafikę, poruszanie się), mimo, że jest to port z konsol to 90%, że będzie bardzo dobry, jak nie lepszy. 

he?

Opublikowano

Ciekawe jakie będą wymagania na PC?

Na pewno nie większe niż flaki PS4

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

żenujące. Mam konsole i PC, na xboxie mam GTA V, ale na PC także kupię, bo komfort gry między PC a konsolą to jak niebo a ziemia :)

mimo, że jest to port z konsol to 90%

Nie masz pojęcia o czym mówisz.

Opublikowano

Na tym biedackim forum wszyscy reprezentują niski poziom.

Czyli ty też?

Wracając do tematu bardzo dobrze że twórcy postanowili wydać Gta V na konsole nowszej generacji jak i również na PC. Szczerze mówiąc czekam na wersje PS4, ponieważ nie mam ochoty grać w online na nędznym PC gdzie 90% graczy będzie latało z czitami.... A jako tako na PS4 będzie ich zdecydowanie mniej. ;) Mam tylko nadzieję że zwiększą liczbę graczy w sesji tak chociaż do 64 lub 128. :P

Opublikowano

I wymagania pewnie z dupy.

Raczej nie będą jakieś wygórowane. Po porażce z gta IV gra będzie raczej dobrze zoptymalizowana.

Opublikowano

Myślę, że pod koniec wakacji znane już będą wymagania. ;)

Mam nadzieję, że mój blaszak uciągnie to cudeńko <3

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Max Payne 3 działał mi płynnie  40-50 fps na 8500gt i 3gb ram :)) Jeżeli gta 5 byłoby tak dobrze zoptymalizowane to mógłbym uciągnąć ^^

Opublikowano

co ? sam jesteś dno

@topic

to zajebiście, ale cena będzie pewnie koło 150 zł

Opublikowano

co ? sam jesteś dno

@topic

to zajebiście, ale cena będzie pewnie koło 150 zł

muve coś pisało na żydbuku, że pre-order na PC będzie po 160zł (darmowa dostawa), więc w okolicach 120 dostaniesz wersję pudełkową na luzie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Do wszystkich którzy pieprzą o wymaganiach z dupy na PC, odpowiedzcie sobie sami na jakiego chuja czekaliście tyle czasu od premiery na X360 i PS3 ? 

Opublikowano

Do wszystkich którzy pieprzą o wymaganiach z dupy na PC, odpowiedzcie sobie sami na jakiego chuja czekaliście tyle czasu od premiery na X360 i PS3 ? 

Odpowiedź prosta nie każdy ma ps3 i xbox'a oraz nie każdy specjalnie będzie kupować pod jedną grę konsole.. Np. ja sobie spokojnie czekałem na pc ponieważ nie mam zamiaru tyle kasy wydawać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...