Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Kostki , CP - Czyli jak zostać miliarderem

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam jedno pytanie jak wyciągacie te 2kk bo ja tylko dzienie 1,2kk  :(

Większy level, większe dmg, czyli ubijają moba na hita. Nie robią, abo robią tyko krótkie przerwy. I zgaduję, że dziennie to u cb np. 4h, a u nich np. 6h...

giphy.gif

Opublikowano

Tylko nie wiem po co to udostępniłeś na forum, teraz wszystko staniało :(

Poczekaj do konca wakacji, zamagazynuj sobie caly plecak kostek lodu , po wakacjach wystaw 10 stackow , potem wystawiaj calosc po 10-20 k na evencie zimowym. I masz zarobek :)

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Większy level, większe dmg, czyli ubijają moba na hita. Nie robią, abo robią tyko krótkie przerwy. I zgaduję, że dziennie to u cb np. 4h, a u nich np. 6h...

Jakby sie dało te cholerne 6h... Niestety mamy takie cos jak ciepło na 4h dropienie potem gowno leci, a resetuje sie to chyba o 5 rano :/

@navendoston

Wtf? A jaki niby ma wpływ? Podczas eventu zimowego tych kostek potrzeba tyle co kot napłakał poza tym kto by tyle czekał... Po evencie tak samo to za 2 miech dopiero by cos zarobił i to marnie bo np jaki ja bede to robić cały czas :F

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ja teraz idę na glac dropie do 12 potem bb o 12/14/15/16 i po ostatnim bb ide dalej dropić do 18 potem sprzedaje i nastepnego dnia mam hajs i tak w kolko robie od 3 czy 4 dni i mam juz 12kk :)

Opublikowano

@Luaspl

Brawo . Wlasnie tak sie zarabia w tej grze , tylko na takie sposoby lepiej jest wpasc samemu. Nie zarobisz na tym 100 kk bo bys sie zameczyl , chyba ze az tak ci na tym zalezy .

@top

Sposob mozna jeszcze ulepszyc , o ile posiada się szybki pojazd ( w moim przypadku nossi )

1385975953-U914647.png

Opublikowano

sposób fajny ale jednka na s1 mleko i kostki 2 k sztuka troszke mało :/

Na s2 też po tyle, na s3 pewnie drożej i pewnie mało kto to tam kupuje, ale polecam robić z nich lody.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam wracam do nostale i chce sie pobawic w te dropienie :P moze ktos mi powiedziec jakie lody robic bo z tego co wiem sa tam 3 rodzaje :P

Opublikowano

witam wracam do nostale i chce sie pobawic w te dropienie :P moze ktos mi powiedziec jakie lody robic bo z tego co wiem sa tam 3 rodzaje :P

Najlepiej robić lody w rożku lub czekoladowe, ja osobiście polecam robić lody w rożku.

giphy.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po tym jak napisałem ten poradnik ceny kostek , mlek , wszystko spadło jakieś 100% z ceny.. także teraz to już bardziej opłaca się dla siebie to dropić.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...