Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK WYJSC Z SREBRA !

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejsze dywizje razem z diamentem nie pokazuja skilla gracz tak jak bylo w np s2. 1/4 z diamentu to bostowane typy kolejna 1/4 to przypadkowe wejscia tam kolejna partia to cerowani ludzie a pozostali to gracze godni szacunku podobnie z reszta dywizji :)

Jak bostalem konto koledze to gra w srebrze była bardzo fajna przyjemnoscia

Opublikowano

up. z pierwszych zdań wywnioskowałem, że nie nawidzisz boostowanych frajerów po czym piszesz, że sam bostowałeś ;_; 

Weź sobie kutwa ogarnij jakieś champy i nimi graj. Ja  mogłem grać każdym op gównem, ale Vi najlepiej mi szło... Znajdź tą postać i dajesz malina. 

Opublikowano

bostowalem koledze 1 konto ale to w s2 na s3 a tak to bracie corce ale juz nie gra chciala tylko ramke xD

Opublikowano

Przykładowo ostatni ranked, gram LS'nem w jungli. (lee sin) ok 10minuty top 2/0/1 mid 1/0/1 ja 4/0/2 ale ADC 1/12 + supp 0/6 i spamuja ze mam gankowac bota ale jak pushują to kurwa ! JUZ MNIE CHUJ STRZELA JAK WIDZE TYCH JEBANYCH KURWA IDIOTÓW W GRZE (feederzy, afkowicze).

Opublikowano

Ja Polecam Trollowac... W 1 Dzien Wyjdziesz Z Silvera... (Do Brazu)... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Po pierwszych 10 grach umieściło mnie w brązie 5. Grałem tam na wszystkich liniach i dałem radę wejść do silvera. Od Silvera 5 gram tylko i wyłącznie ADC i na ostatnio 18 gier jako ADC przegrałem 4

W tej bajce były smoki ?

Osobiscie gry wygrywam supportem , zawsze udaje mi sie nafeedowac mojego adc przez pomaganie mu zabic i go ratuje , a on robi reszte potem :)

Opublikowano

Brąz/Silver bierzesz Fizza jeżeli nie jest zbanowany i carrujesz ogórki. Wczoraj grałem meczyk z dbl adc i później z dbl jungle ^^

5397ccfd9346b.png

Na niższe dywizje polecam także Gragasa top pod fatmana, mało kto na niego potrafi grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...