Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK WYJSC Z SREBRA !

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LUdzie, SREBRO= MASAKRA z moiim sszczesciem gdzie wygram jednego rankeda na 8-9 spadłem z IV do V .

Co gram to trafie z 2 feederow, afkowiczow, i innych kretynow co sie tyrają na czacie bo są pojebani do chuja ,że najwiekszy DMG robie supp.

Oczywiscie jak juz wygram rankeda to jest 1vs5 sam musze wycarrować tych jebanych w dupe kretynow ktorzy wbili 30 i bez run sie wpierdalają na rankedy PISZE I GO MID I CARRY IT oke? ALE NIE POJDZIE INNY PRZYJEB KTORY W 5 MINUCIE MA 1-5 farmy...

Opublikowano

Srebro ponoć gorsze od brązu, ale to tylko takie spekulacje. W Srebrach są boostowane Brązy, także nie ma czemu się dziwić. Jedyne linie, jakimi możesz carrować to Jungla i Mid. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak wyjść ze srebra? Wystarczy grać jak złoto/platyna/diament/pretendant, a z czasem wyjdziesz. Podaj swojego lolkinga, ocenimy czy masz dobre runy/masterki/farmę/buildy skoro uważasz, że zawsze musisz carry'ować ale i tak nie pniesz się dalej po dywizjach.

Opublikowano

Sekret na wygraną to dużo grać grać grać i jeszcze raz grać. 
możesz miec nawet 1000 gier w srebrze, ale musisz grać, aż w końcu nauczysz się po tylu błędach jak ich pokonać ;)

Opublikowano

Twoja glowna rola w silverze jest jungler (sam wiem bo mainuje mid'a ale tylko jako jungler udalo mi sie wyjsc i wycarryowac ludzi w srebrze) bo masz wglad we wszystkie linie. Nie graj dla wygranej tylko dla dobrej zabawy a win przyjdzie ci latwiej.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Dziwne pytanie ... Po prostu graj, jeśli nie możesz wyjść, wina leży w główniej mierze w twoim "skillu" ... Dywizja to wyznacznik skilla nieprawdaż ? A przecież tacy pro playerzy nie zostali wyboostowani do takiego D1 hmm ?

Opublikowano

Dziwne pytanie ... Po prostu graj, jeśli nie możesz wyjść, wina leży w główniej mierze w twoim "skillu" ... Dywizja to wyznacznik skilla nieprawdaż ? A przecież tacy pro playerzy nie zostali wyboostowani do takiego D1 hmm ?

Jesteś tego pewien?

2FNTS2W.png

i co? Nie, nie gram na Bolu jeśli o to chciałbyś zapytać.

W brązie łatwiej mi się carrowało gry niż w silverze (nie patrz na grę Voli, bo pierwszy raz nim grałem).

Opublikowano

LoL to gra zespołowa. Najważniejsza jest współpraca i zgranie w drużynie.

Jeśli nie potrafisz sie dogadać z randomami to graj duo.

Opublikowano

Graj na liniach jungle/mid i wymajnuj jakieś postacie. Mi tam problemu silver nie sprawia. W ciągu 2dni o 1dywizje przeskakuje to dobrze :) 

Opublikowano

Jesteś tego pewien?

2FNTS2W.png

i co? Nie, nie gram na Bolu jeśli o to chciałbyś zapytać.

W brązie łatwiej mi się carrowało gry niż w silverze (nie patrz na grę Voli, bo pierwszy raz nim grałem).

Ładny cassiowhooping hahahaha :P 

Srebro to nie masakra, jak Ty grasz na wysokim poziommie, to do golda wchodzisz, jak robisz syf, team robi to samo.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Hmmm taki jak ten troll :D? Team wygrywa gry ( no chyba ,że w silverze i w brązie ). To ,że nie umiesz w przeciwnym teamie np. Dariusem taką Sorake zniszczyć to nie nasza wina :D. Jaki skrypt btw. na cassio bolowcu?66973249323621040609.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Po pierwszych 10 grach umieściło mnie w brązie 5. Grałem tam na wszystkich liniach i dałem radę wejść do silvera. Od Silvera 5 gram tylko i wyłącznie ADC i na ostatnio 18 gier jako ADC przegrałem 4

Opublikowano

Po pierwszych 10 grach umieściło mnie w brązie 5. Grałem tam na wszystkich liniach i dałem radę wejść do silvera. Od Silvera 5 gram tylko i wyłącznie ADC i na ostatnio 18 gier jako ADC przegrałem 4

świetny przykład że jak ktoś chce to się da, a nie że siedzę w brązie, bo mam afkerów w teamie i trolli, i unskillów i flamy i retardy i jeszcze więcej więcej syfu który nie ma nic do rzeczy, po to że nie wygrywacie co mecz nie znaczy ze macie slaby team, moze to wy jestescie na tyle slabi ze dostajecie podobnych sobie ?

10732745374541468291.png

Opublikowano

świetny przykład że jak ktoś chce to się da, a nie że siedzę w brązie, bo mam afkerów w teamie i trolli, i unskillów i flamy i retardy i jeszcze więcej więcej syfu który nie ma nic do rzeczy, po to że nie wygrywacie co mecz nie znaczy ze macie slaby team, moze to wy jestescie na tyle slabi ze dostajecie podobnych sobie ?

A moze chujowe teamy zjebaly komus tyle gier, ze maja chujowe elo i dostaja wieksze gowna?

Opublikowano

Chcesz wyjść z srebra znajdz kogoś z kim będziesz mógł grać duo i jest gold + i wtedy wyjdziesz :) Mogę z tb pograć jak coś pisz :)

Opublikowano

Sam jestem w silverze(II, byłem I ale nie grałem i mnie zrzuciło), doszedłem tutaj z Bronzu(V) więc niech nikt nie mowi ze się nie da, aktualnie lekko na 3 gry 2 wygrywam, czasami są loose streaki ale taka to juz gra :)

Opublikowano

Ja miałem 12 gierek i 4 wygrane 8 przegranych, teraz wygrałem 12 z rzędu i z silver 4 już jestem w 2 91lp. :) Głównie chodzi o to zeby dostać się na linie i nie feedować(6-7 killi to już lekka przesada w max 25-30 minutowej grze). Na tyle gier najwięcej padłem 8x(13/8/16), powodem był zed i master i bezmózgi talon z mojego teamu który zawsze się pchał, mimo tego wyjątku w każdym meczu padam max 3-4 razy. Pamietaj, że śmierć to 300-500golda a jeśli ty padłeś 16 czy 7 razy albo masz same kille to masz odpowiedź. Pomagaj innym, odpuść tylko wtedy gdy widzisz że są totalnymi debilami :)

E9mwj60.png

Opublikowano

Wczoraj boostowalem konto mojego klienta do golda z s4 i jakos w drodze ani jednej przegranej nie mialem. :P

2 Gry z afkerami tez wygralem. ;)

A jak chcesz swoja linie na 100% i wiesz, ze dasz rade, napisz, ze jestes smurfem, mi zawsze daja linie jaka chce. :P

Opublikowano

Nie mylcie znaczenia SMURF!! - jest to 2 konto osoby z dużym doświadczeniem. To co ty robisz nazywa sie Boosting czyli karane banem, wystarczy ze zrobią ci SS i wyślą do supportu.

Opublikowano

Nie mylcie znaczenia SMURF!! - jest to 2 konto osoby z dużym doświadczeniem. To co ty robisz nazywa sie Boosting czyli karane banem, wystarczy ze zrobią ci SS i wyślą do supportu.

jestes glupi jak typowy gracz metina

Opublikowano

Jeśli rankedy w srebrze wygrywasz szczęściem to nigdy nie wyjdziesz.

Opublikowano

Wczoraj boostowalem konto mojego klienta do golda z s4 i jakos w drodze ani jednej przegranej nie mialem. :P

2 Gry z afkerami tez wygralem. ;)

A jak chcesz swoja linie na 100% i wiesz, ze dasz rade, napisz, ze jestes smurfem, mi zawsze daja linie jaka chce. :P

i wlasnie przez takich debili jak ty w goldzie sa dzieci ktore gorzej od brazow graja

Opublikowano

Dziwne, ze gdybym Ja lub inni gracze wyzej Gold wygraliby kazda gre w twojej dywizji... Tu chodzi o skill i twoje nastawienie do gry. Spelnij te dwa warunki i masz easy golda. Poczytaj poradniki. Pozdrawiam i powodzenia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Specjalista
Opublikowano

Jeśli chodzi o teraz to w srebrze jest żeby to tak delikatnie napisać... bieda co Chwile są trolle federzy, oczywiście zawsze byli i będą ale ostatnio jest tego więcej, te gry da się wygrać ale jak adc ma 1/11/0 ?

Opublikowano

z s5 do g5 w 240, z czego 30 z s2 do g5

jak umiesz grac to wyjdziesz, jesli nie to jest twoje miejsce i nie wyjdziesz, bojestes za slaby by byc wyzej, z lp nie mozesz sie klocic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...