Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] VoidEls data 036.kom|Bypass

pawel6752

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić edytowaną date 036.kom i sposób na ominięcie hackshielda na prywatnym serwerze VoidEls.

Link do daty: https://mega.co.nz/#!GY0wVAjB!ka2d-L4irNzbVvdfprYTNyhIkZnw6wQKQ0aHALZMqio
Skan: https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/1402328764/

Teraz Bypass ;)

Odpalamy elsworda czekamy aż zniknie to okienko

30877011431792233674.jpg

i szybko podmieniamy oryginalną date na tą edytowaną(mamy na to bardzo mało czasu).

86407051820877124101.jpg

50442140989713903247.png

Opublikowano

z tego co widze to jest 1 hit kill plus przywołanie anioła

a i to jest na tytul

ja mam lowce burasikow

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

A jeśli będe tego używać to dostane bana na clienta albo coś, ze nie będe mógł zagrać np ban na ip? xD

@EDIT: Ehh próbuje i nic wychodzi, ciągle sie wyświetla z cheat walla, ze mam hacka -.-

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

A jeśli będe tego używać to dostane bana na clienta albo coś, ze nie będe mógł zagrać np ban na ip? xD

@Edit: Ehh próbuje i nic wychodzi, ciągle sie wyświetla z cheat walla, ze mam hacka -.-

Spróbuj z czystą datą odpalić i zobacz czy ci nadal będzie wyskakiwać że masz hacka.Mi działa normalnie,kumplowi też także pewnie robisz coś źle ;)

@Edit

Jeśli używasz klawiatury ekranowej to ją wyłącz,ponieważ cheatwall wykrywa ją jako hacka ;)

50442140989713903247.png

Opublikowano

A jest jakiś inny Bypass?

@Nie, poprostu to jest niemożliwe do zrobienia! Robię tak jak piszesz, a i tak cheat wall wygrywa hacka NO CO JEST ...

qCsDG8m.gif

Opublikowano

A jest jakiś inny Bypass?

Może i jest,ale nwm po co ci inny jak ten działa.

@edit 

Wszystkim działa hack,także pewnie robisz coś źle.

50442140989713903247.png

Opublikowano

Ej no fajnie robie DOKŁADNIE tak samo ale i tak wywala cheata >.>

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Mógłbyś nagrać filmik i go tutaj wrzucić??

50442140989713903247.png

Opublikowano

Sekunda, oczywscie uploadować na yt ? 

@EDIT: JEJ zadziałało! najwidoczniej jednak robiłem to źle, ale wielkie dzięki za chęć pomocy, ale mam jeszcze jedno pytanie czy jest mozliwość, iż dostane bana na ip albo pc za tego hacka? I czy za każdym włączeniem trzeba to aplikować?

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Sekunda, oczywscie uploadować na yt ? 

@EDIT: JEJ zadziałało! najwidoczniej jednak robiłem to źle, ale wielkie dzięki za chęć pomocy, ale mam jeszcze jedno pytanie czy jest mozliwość, iż dostane bana na ip albo pc za tego hacka? I czy za każdym włączeniem trzeba to aplikować?

Bana na ip raczej nie dostaniesz i za każdym razem jak wyłączysz elsworda to musisz wgrać czystą datę i dopiero wtedy odpalasz elsworda i robisz tak jak w tutorialu ;)

50442140989713903247.png

Opublikowano

Ahm, spoko tylko teraz mam problem z tymi zakichanymi kanałami >.>

qCsDG8m.gif

Opublikowano

I tak z tego co się można dowiedzieć, wchodzi Elesis na serwer, więc tak jak było to na PL razem z nią zmienić się może szyfrowanie plików i koniec z cheatami :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie, VoidEls jest zarąbistym privem i jeszcze  cheatów chcecie do niego? Ale wg mnie przydatny na globku. Uważajcie tylko na heniry. Można też zbugować wolę! Trzeba 3 osoby w pt. Jak masz 0% to i tak możesz chodzić na planszę. Uważajcie tylko aby nie wejść na tereny, albo czekacie na full wolę (6:00 rano ;_;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...