Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reviston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Otóż pobrałem RaiderZ z steam'a, zrobiłem konto zalogowałem się bez problemowo. 
Stworzyłem postać co również przebiegło pomyślnie. Po wyborze postaci, kliknąłem connect, czy jak to tam było, ale zatrzymywało się na wczytywaniu do świata, już nie pamiętam co pisało dokładnie po angielsku. 
Szukałem różnych informacji na ten temat, lecz znaleźć nie mogłem. Po czasie przeczytałem gdzieś, że wystarczy bez pośrednio launcher'a włączyć, no ale było za późno... czemu? :

-Gdy chciałem otworzyć lokalizacje plików RaiderZ'a przez steam'a (wiecie, prawym na grę, właściwości i tam wszystko jest) nie chcący kliknąłem ''Utwórz kopię zapasową plików gry...''
no okay... mówię, zostawię w razie czego jak coś się stanie to będzie, lecz stało się a nie było... ;_;

Mianowice ta kopia nie powiodła się, trudno.. zamknąłem i chciałem włączyć grę... wtedy error (screen niżej) dodam, że jak pisałem wcześniej chciałem uruchomić bez pośrednio launcher'a, gdy uruchomiłem potem po przez steam'a zaczęło się pobierać 2,7 GB... trochę nerw ;_; ... ale okay... pobrałem 200 pare MB i stwierdziłem, że później włączę pobieranie, wyłączyłem kompa i bay.
Po jakimś czasie powróciłem :D
Włączam RaiderZ i jeeb, nic się nie pobiera, folder całej gry waży ponad 6GB, a przed tym pobraniem 2,7GB ważył ponad 1GB. Ale nic... dalej ten error,  choć brałem reapir launcher'a to nic nie pomogło.

________________________________________________________________________________

Mam nadzieje, że ktoś wie o co chodzi, choć znając życie tylko ja mam takie problemy z mmorpg'ami :3
Niestety nie wiem jak zrobić reinstal gry bo instalki nie ma, zresztą nie znam się na tym, a jak wskazuje na błędzie, może to coś by pomogło. ;)

post-960047-0-64345500-1402330330_thumb.png

Opublikowano

Też mam ten błąd a jak chcesz zrobić re-install tej gry to naciśnij na nią prawym na Steamie i daj usuń zawartość lokalną to gra się odinstaluje z komputera a potem ściągnij jeszcze raz innej opcji nie widzę na re-install.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...