Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asalia.eu [Dedyk] [Medium]

Approx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem graczem i nie interesują mnie czy pliki były kradzione pożyczone kupione free czy robione od 0 i nie rozumiem po co konkurencja w każdym z tematów robi to samo zamieszanie.

Jak dla mnie niepotrzebne:

system pvp (jakieś dodatki na klasy) zamiast tego zwykła arena pvp lub coś w ten deseń i oczywiście jakaś nowość związana z wojnami gildii.

system osiągnięć - bez komentarza.

brak zmianek u handlarzy

dziwny max lvl (110) i informacja że będą nowe patche które go powiększą i dodadzą pewnie nowe sety itd co powoduje że gracze nie wiedzą jaka czeka ich przyszłość

standardowe wyglądy eq i wiele mountów petów itd tyle że to już się nie sprzedaje bo każdy serwer oferuje to samo. Lepiej mało byle coś oryginalnego lub lubianego.

Wg mnie właśnie to spowodowało tak małe zainteresowanie serwerem. Poza tym jeszcze niechwytliwa nazwa serwera i start początkiem tygodnia kiedy zostały 2 tyg do zakończenia roku szkolnego ;) Lepiej było z tym poczekać do 21/28 czerwca i dopracować bardziej serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...