Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutorial Importowanie modeli do gr2 Metin 2

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mark mnie nauczył podstaw a w zamian ja mu pokazywałem triki dzięki którym można było załatać bugi czy znacząco przyśpieszyć pracę więc jesteśmy kwita., że jest pomiędzy wami zgoda

Cieszymy się, że jest pomiędzy wami zgoda, ale wysnujesz mi teorię kogo to może obchodzić :O

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TuTorial przydatny, lecz wolę korzystać z usług doświadczonych osób, niż sam się uczyć i dodawać modele z błędami.

Brawo, z takim podejściem daleko zajedziesz.

Opublikowano

Brawo, z takim podejściem daleko zajedziesz.

Hymm, kolego chyba źle mnie zrozumiałeś.

Chodziło mi o to, że wolę (przynajmniej teraz) modele od kogoś kto przy tym już siedzi troszkę czasu, niż sam mam robić, na podstawie tego tutoriala i tekstury by ważyły po 50 mb.

Oczywiście nadal potrzymuję zdanie, że tutorial bardzo przydatny.

Mark mnie nauczył podstaw a w zamian ja mu pokazywałem triki dzięki którym można było załatać bugi czy znacząco przyśpieszyć pracę więc jesteśmy kwita.

Okej.

Specjalista
Opublikowano

Albo mi się zdaje że niektórym osobą żal dupę ściska że tut jest na forum albo chuj wie o co się spinacie.

Dał tut na mpc to większość osób się powinno cieszyć niż płakać.

Nw czy wpłynie to na sprzedaż u niektórych czy co.

@Top,miło z twojej strony,tut ładny i przejrzysty,popróbuje sobie coś exportować,jak bd mi to wychodziło to dobrze jak nie to sobie odpuszczę.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...