Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutorial Importowanie modeli do gr2 Metin 2

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sranie w banie, gdyby nie ja to nikt by tutaj nie potrafił exportować widocznych modeli na prockach AMD. ^^

A tutek oceniam na kulawy bo po co komuś zepsuty export.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sranie w banie, gdyby nie ja to nikt by tutaj nie potrafił exportować widocznych modeli na prockach AMD. ^^

hahaha teraz to mnie rozbawiłeś

"gdyby nie ja" ? a co ty jesteś ?

Widać twoje umiejętności w exportowaniu modeli wystarczy popatrzeć na klienta eternity modele po + 500mb z źle wyeksportowaną teksturą  xD .

Nie wciskaj ludzią ciemnoty bo nie ma czegoś takiego jak dziurawy exporter to tylko twój wymysł, żeby pokazać dziecią z tego forum jaki to ty nie zajebisty jesteś i czego to ty nie potrafisz a prawda jest taka

exporter z epvp zmieniona nazwa w hex i już twój haha.

I nie szczekaj bo cie zniszcze frzjerze

Opublikowano

Widać twoje umiejętności w exportowaniu modeli wystarczy popatrzeć na klienta eternity modele po + 500mb z źle wyeksportowaną teksturą  xD .

Nie wciskaj ludzią ciemnoty bo nie ma czegoś takiego jak dziurawy exporter to tylko twój wymysł, żeby pokazać dziecią z tego forum jaki to ty nie zajebisty jesteś i czego to ty nie potrafisz a prawda jest taka

Pokaż mi mój model który waży 500mb, ciekawy jestem bardzo. 

0LsM05U.png

Opublikowano

Ty dziecko nawet nie wiesz jak naprawić błąd .NET Framework idioto..

Opublikowano

Pokaż mi mój model który waży 500mb, ciekawy jestem bardzo. 

Nie mam twojego zjebanego klienta na kompie i nic nie bede ci pokazywał co, ja jestem ty jesteś kundlem i udowadniasz każdemu wszystko xD.

I nie udawaj że nie wiesz jakie to modele tylko na forum zgrywasz debila.

Opublikowano

Nie mam twojego zjebanego klienta na kompie i nic nie bede ci pokazywał co, ja jestem ty jesteś kundlem i udowadniasz każdemu wszystko xD.

I nie udawaj że nie wiesz jakie to modele tylko na forum zgrywasz debila.

Jednak nie pokażesz? Jakie to smutne.

Jesteś kolejnym napinaczem który ma do mnie sapy bo Ci w czymś nie chciałem pomóc, z resztą jak wszyscy którzy się do mnie sapią więc nie jesteś dla mnie nowością

a zwykłym rozwydrzonym dzieciakiem który jak nie dostanie tego co chce to płacze.

Miałeś swoje 5 minut a teraz wróć do swojej piaskownicy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jednak nie pokażesz? Jakie to smutne.

Jesteś kolejnym napinaczem który ma do mnie sapy bo Ci w czymś nie chciałem pomóc, z resztą jak wszyscy którzy się do mnie sapią więc nie jesteś dla mnie nowością

a zwykłym rozwydrzonym dzieciakiem który jak nie dostanie tego co chce to płacze.

Miałeś swoje 5 minut a teraz wróć do swojej piaskownicy.

Oczywiście juz nic nie pisze bo szkoda mi czasu na kłutnie z tak dumnym człowiekiem któremu sie nie przegada.

Później wpadnie ktoś kto sie na tym zna to z nim będziesz się kłucił bo ty zawsze wiesz lepiej.

Opublikowano

Oczywiście juz nic nie pisze bo szkoda mi czasu na kłutnie z tak dumnym człowiekiem któremu sie nie przegada.

Później wpadnie ktoś kto sie na tym zna to z nim będziesz się kłucił bo ty zawsze wiesz lepiej.

kłótnie* kłócił*
Opublikowano

@The Naid

Potrafisz eksportować modele - okej z tym się zgodzę, jednak nie zgodzę się z innymi frazami które tutaj ująłeś w swoich wypowiedziach.

Cytuję.

"...gdyby nie ja nikt by tutaj nie potrafił exportować widocznych modeli na prockach AMD. ^^"

Nie wiem czy to żart czy też nie ale nie rób z ludzi którzy potrafią coś zrobić ciemnoty i średniowiecza bo nie jesteś alfą i omegą która wyznacza to czy ktokolwiek potrafi coś zrobić czy też nie, a mogę się założyć że wiele osób zajmujących się tą dziedziną umiałoby to zrobić bez Twojej pomocy.

"Jesteś kolejnym napinaczem który ma do mnie sapy bo Ci w czymś nie chciałem pomóc, z resztą jak wszyscy którzy się do mnie sapią więc nie jesteś dla mnie nowością."

Ha ha ha ha ha ha ha...

Ja nazwałbym to raczej opinią na Twój temat a nie napinaniem. Spójrz na to co robisz. Uważasz siebie za najlepszego, może tak jest może nie (osobiście uważam że tak nie jest są o wiele lepsi).

Najbardziej rozbawiające w tym co napisałeś jest "każdy". Z tego co wiem a wiem bardzo dobrze nigdy ani ja ani żadna osoba z T4G nie poprosiła Cię o cokolwiek, żadną pomoc nic, także Twoje teorie legną w gruzach i następnym razem jak coś napiszesz pisz z sensem i bez wywyższania się bo robisz z siebie tylko pośmiewisko.

Pozdrawiamy Time4Game.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Trochę bujną masz fantazje xD ale bez przesady że ktoś dzięki tobie zaczął exportować dobrze widoczne modele na prockach AMD nic do ciebie nie mam jesteś ogarnięty w tym co robisz ale w tej kwestii lekko przesadziłeś xD 

Btw. czemu zepsuty export jak można wiedzieć? :D 

Opublikowano

Trochę bujną masz fantazje xD ale bez przesady że ktoś dzięki tobie zaczął exportować dobrze widoczne modele na prockach AMD nic do ciebie nie mam jesteś ogarnięty w tym co robisz ale w tej kwestii lekko przesadziłeś xD 

Btw. czemu zepsuty export jak można wiedzieć? :D

Nie przesadziłem, pierwszy to ogarnąłem a potem pokazałem Markowi jak to się robi, reszta dowiedziała się od Marka lub po przeglądaniu zawartości moich modeli np z clienta Eternity,

gdyby nie te modele to by się usrali a nie do tego doszli więc nadal jest to moją zasługą.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie przesadziłem, pierwszy to ogarnąłem a potem pokazałem Markowi jak to się robi, reszta dowiedziała się od Marka lub po przeglądaniu zawartości moich modeli np z clienta Eternity,

gdyby nie te modele to by się usrali a nie do tego doszli więc nadal jest to moją zasługą.

raczej bombwork, nie Ty
Opublikowano

Pojęcie pierwszy jest mylące gdyż może być osoba która exportowała wcześniej modele od ciebie i wiedziała jak zrobić by model był widoczny na AMD 

btw. ponawiam pytanie  "Czemu zepsuty export jak można wiedzieć?"

Opublikowano

Co to sie po robiło ; D

Czegewara trzeba rozwiać te wątpliwości ;)

Na początek pozdrawiam wszystkich miałem już tu nie zawitać ale znajomy mnie prosił, a mam dostęp do web'a to wszedłem.

Tutorial się przydał ? jak już tu jestem to zwróce się do największego awanturnika na tym temacie The Naid.

Piszesz, że pierwszy odkryłeś jak naprawić problem później, że masz jakiś łatany eksporter co jest totalną bzdurą i bają dla ciemnych mas z tego forum  :D .

Może i ty pierwszy wpadłeś na ten pomysł jak naprawić ten błąd ( w co wątpie ), ale teraz to i tak nie istotne bo każdy wie jak go naprawić więc nie ma się czym jarać ja tak myśle ( beż żalu z mojej strony ).

Piszesz ;

"Nie przesadziłem, pierwszy to ogarnąłem a potem pokazałem Markowi jak to się robi, reszta dowiedziała się od Marka lub po przeglądaniu zawartości moich modeli np z clienta Eternity,

gdyby nie te modele to by się usrali a nie do tego doszli więc nadal jest to moją zasługą."

Co jest także totalną bzdurą nie wiem jak patrząc na model moge dojśc do tego dla czego nie widać go na AMD równie dobrze moge patrzeć na model Ymir'a którzy mają dużo większe umiejętności.

A skoro wspomniałeś o kliencie Eternity tak jak pisał czegewara wystarczy popatrzeć na modele domków na wszystkie nowe obiekty i niektóre moby odrazu widać, że są źle wyeksportowane sam niektore eksportowałem i za każdym razem miałem 30/50 mb różnicy mniej nie mam teraz jak tego udowodnić jedyne co zostało to

820961401912560891712.png

plik edit jest mój to akurat różnica 17 mb.

Wydaj mi sie, że za bardzo przeceniasz swoje umiejętności i na pewno nie ty wpadłeś na pomysł jak naprawić błąd ( to moje zdanie ).

Pozdrawiam wszystkich , a w szczególności Treen'a :P

Opublikowano

Co to sie po robiło ; D

Czegewara trzeba rozwiać te wątpliwości ;)

Na początek pozdrawiam wszystkich miałem już tu nie zawitać ale znajomy mnie prosił, a mam dostęp do web'a to wszedłem.

Tutorial się przydał ? jak już tu jestem to zwróce się do największego awanturnika na tym temacie The Naid.

Piszesz, że pierwszy odkryłeś jak naprawić problem później, że masz jakiś łatany eksporter co jest totalną bzdurą i bają dla ciemnych mas z tego forum  :D .

Może i ty pierwszy wpadłeś na ten pomysł jak naprawić ten błąd ( w co wątpie ), ale teraz to i tak nie istotne bo każdy wie jak go naprawić więc nie ma się czym jarać ja tak myśle ( beż żalu z mojej strony ).

Piszesz ;

"Nie przesadziłem, pierwszy to ogarnąłem a potem pokazałem Markowi jak to się robi, reszta dowiedziała się od Marka lub po przeglądaniu zawartości moich modeli np z clienta Eternity,

gdyby nie te modele to by się usrali a nie do tego doszli więc nadal jest to moją zasługą."

Co jest także totalną bzdurą nie wiem jak patrząc na model moge dojśc do tego dla czego nie widać go na AMD równie dobrze moge patrzeć na model Ymir'a którzy mają dużo większe umiejętności.

A skoro wspomniałeś o kliencie Eternity tak jak pisał czegewara wystarczy popatrzeć na modele domków na wszystkie nowe obiekty i niektóre moby odrazu widać, że są źle wyeksportowane sam niektore eksportowałem i za każdym razem miałem 30/50 mb różnicy mniej nie mam teraz jak tego udowodnić jedyne co zostało to

820961401912560891712.png

plik edit jest mój to akurat różnica 17 mb.

Wydaj mi sie, że za bardzo przeceniasz swoje umiejętności i na pewno nie ty wpadłeś na pomysł jak naprawić błąd ( to moje zdanie ).

Pozdrawiam wszystkich , a w szczególności Treen'a :P

Jakie mb? Dałeś ss nie mojego modelu i napisałeś tam jest różnica 17 mb, powiedz mi kurwa jakim cudem jak plik waży 48kb? xD Magicy MPC bez kitu.

Jeżeli model waży dużo ale posiada w sobie około 80k indices to nie ma na co narzekać chociaż pewnie tego nie wiesz więc daj sobie siana.

Jeżeli nie potrafisz sprawdzić konfiguracji modelu aby dojść do tego jak naprawić widoczność na prockach AMD to widać, że uczył Cię jakiś błazen.

A teraz pytanko za 100 pkt:

Kto jak nie ja rozwiązał ten problem? Hm? Oświeć mnie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jakie mb? Dałeś ss nie mojego modelu i napisałeś tam jest różnica 17 mb, powiedz mi kurwa jakim cudem jak plik waży 48kb? xD Magicy MPC bez kitu.

Jeżeli model waży dużo ale posiada w sobie około 80k indices to nie ma na co narzekać chociaż pewnie tego nie wiesz więc daj sobie siana.

Jeżeli nie potrafisz sprawdzić konfiguracji modelu aby dojść do tego jak naprawić widoczność na prockach AMD to widać, że uczył Cię jakiś błazen.

Sory mój błąd nie mb tylko kb lepiej z tego masz taką beke ? to, ja ci zrobie większą

Nie twojego modelu nie wiem bo ja podejżewam, że ten cały Mizune to twoje 2 konto i tyle na tym wszyscy cie jadą to zrobimy nowe prawda.

A podałem ten model bo po co mam cie ośmieszać różnicami w eksporcie 50 kb z modelów eternity one też nie są twoje nie ?

taki model z 80k w twojej umiejętności eksportowania nie odpalisz co innego Ymira więc z czym do ludzi.

Jak uważasz, że błazen to kim ty jesteś ?

Taki kozak w eksportowaniu a wystarczy rozpakować klienta eternity new_obiekty czy coś takiego i już jest kupa śmiechu więc kim tu jesteś  pajac.

Troche kultury kurwo bo nie jesteś u siebie.

Nie wiem kto pierwszy naprawił ten błąd na pewno sie nie dowiemy bo każdy powie to ja to ja pierwszy na to wpadłem tak jak ty a Chaoss,Ridack i Baso mają dużo większe umiejętności więc podejrzewam, że ktoś z nich albo ktoś inny, a zresztą mam to w dupie.

Lepiej pochwal sie swoimi modelami z potrójnym mesh'em hahahahaha  i nie pisz no pokaż mi ten model czy coś takiego bo nic nie bede udowadiał nikomu na tym forum .

Opublikowano

@Hostel_ViTali

Czytam sobie i czytam te wasze posty i zastanawiam się czemu Ty jeszcze odpowiadasz temu człowiekowi. To jest nic robiące z siebie coś. Daj sobie spokój bo szkoda i czasu i klawiatury, a on Ci nowej nie kupi. ;)

dCrwk2h.gif

Opublikowano

@Hostel_ViTali

Czytam sobie i czytam te wasze posty i zastanawiam się czemu Ty jeszcze odpowiadasz temu człowiekowi. To jest nic robiące z siebie coś. Daj sobie spokój bo szkoda i czasu i klawiatury, a on Ci nowej nie kupi. ;)

Ja mam to gdzieś już sie w to nie bawie.

Udowadniam MPC, że ten Naid cały nie jest żadnym kozakiem i eksportując model z moim tutem modele będą dużo lepsze niż jego pozostała kwestia znikania moedlu, ale tym nie bede się chwalił niech każdy sobie do tego dojdzie ;).

Mam chwilowo czas wolny to po pisze sobie, a kto mi zabroni :P

Opublikowano

Patrz Naid, a mark napisał mi, że on Cię uczył 3D.

Poza tym, BombWork to jeden z pierwszych i jeden z najlepszych modelarzy 3D, potem jest mark i TreeN, i dopiero Ty, bo na razie nie pokazałeś nic ciekawego prócz map wykonanych przez Mizune.

@TuTorial przydatny, lecz wolę korzystać z usług doświadczonych osób, niż sam się uczyć i dodawać modele z błędami.

Opublikowano

Poza tym, BombWork to jeden z pierwszych i jeden z najlepszych modelarzy 3D, potem jest mark i TreeN, i dopiero Ty, bo na razie nie pokazałeś nic ciekawego prócz map wykonanych przez Mizune.

@TuTorial przydatny, lecz wolę korzystać z usług doświadczonych osób, niż sam się uczyć i dodawać modele z błędami.

Mała poprawka ja tworzyłem nieco wcześniej niż BombWork   :P (jednak nie mała niewiedza z mojej strony)  Co do Treena i Naida to pokazałem im różne rzeczy nie pamiętam dokładnie ile tego było, ale oni też dzielili się wiedzą ze mną :)

^^

Opublikowano

Mark mnie nauczył podstaw a w zamian ja mu pokazywałem triki dzięki którym można było załatać bugi czy znacząco przyśpieszyć pracę więc jesteśmy kwita.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...