Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutorial Importowanie modeli do gr2 Metin 2

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj, nie potrzebnie. Nie chce mi się wszystkiego czytać, ale ogarnąłeś animacje z TERA ONLINE przy petach, mobkach. Chodzi konkretniej o animacje chodzenia, niby chodzi, ale chodzi w miejscu. Mam już na to sposób, ale może znasz szybszy ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Zajebiste! KC.

Dasz ss tych broni bo nie chce pobierac na slepo.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

No to uczymy się exportu mobków z tery online : ) 

Nooo ;) Zobaczymy jak Ci pójdzie z animacją chodzenia i innymi animacjami :P

Opublikowano

Po pierwsze nie import tylko export. Po drugie nie dziwcie się jak z niewyjaśnionych przyczyn będą wam znikać modele. Po trzecie nie sprzedaję informacji o AMD, gdyż informacje na ten temat są na tyle ważne, że każdemu wyjeżdżam z dość wysoką ceną, która zniechęca:)  

^^

Opublikowano

Wow, teraz nasi najlepsi "eksporterzy" będą już tylko eksporterami, bo każdy będzie mógł dodać sobie modele z innych gier. Dzięki człowieku za tego tuta! Masz u mnie wielki szacun

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Wow, teraz nasi najlepsi "eksporterzy" będą już tylko eksporterami, bo każdy będzie mógł dodać sobie modele z innych gier. Dzięki człowieku za tego tuta! Masz u mnie wielki szacun

Mylisz się, bo Ci co korzystają tylko z tutów to nie mają mózgów, każdy zacznie eksportować z tery albo innych gier z listy i to wszystko się przeje ;) Inni co potrafią myśleć rozpakują i będą eksportować inne modele innym sposobem niż tym z tutka ;)

Opublikowano

Takie gadanie jak z mapami :P a i tak mało osób potrafi zrobić coś porządnego :P 

Btw. tutorial fajny może spróbuje swoich sił

Po pierwsze nie import tylko export. Po drugie nie dziwcie się jak z niewyjaśnionych przyczyn będą wam znikać modele. Po trzecie nie sprzedaję informacji o AMD, gdyż informacje na ten temat są na tyle ważne, że każdemu wyjeżdżam z dość wysoką ceną, która zniechęca:)  

"Po drugie nie dziwcie się jak z niewyjaśnionych przyczyn będą wam znikać modele" dlaczego miałyby znikać? :O 

Mylisz się, bo Ci co korzystają tylko z tutów to nie mają mózgów, każdy zacznie eksportować z tery albo innych gier z listy i to wszystko się przeje ;) Inni co potrafią myśleć rozpakują i będą eksportować inne modele innym sposobem niż tym z tutka ;)

Tu masz rację ale nawet jeśli to połowa korzystająca z tego tutka sobie odpuści bo wszystko wyexportują

A co do zarobku to wątpię bo ten co będzie chciał kupić jakiś wyexportowany model będzie brał od kolesia który ma lepszą opinię w "takiej branży" 

Opublikowano

Poradnik  bardzo ładny, wszystko dobrze opisane, troszkę chaotycznie napisany, ale nie o to w tym chodzi.

Teraz powstanie pewnie dużo serwerów z "nowościami", ale nie ma co się martwić, bo pewnie ich clienty będą ważyć po 2 GB.

Co do setów broni, widziałem już je gdzieś i mam od pewnego czasu na komputerze.

Za poradnik masz plusa.

Opublikowano

W pewnym stopniu się przyda, bo chciałem robić coś w tym kierunku, dzięki! ;)

Opublikowano

No Hostel wariacie co to się stało że ty takie tutki udostępniasz? :D

Ja pierdole.

Przeczytaj
Witam wszystkich ten tutorial ma na celu pokazanie ci, że nowe obiekty, moby, bronie, zbroje to nic trudnego.
To mój ostatni tutorial nie będe się już zajmował bawieniem z 3D kończe z metinem z tym forum dla tego pokaże wam wszystko co sam potrafie i czego nauczył mnie

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Ja pierdole.

Przeczytaj
Witam wszystkich ten tutorial ma na celu pokazanie ci, że nowe obiekty, moby, bronie, zbroje to nic trudnego.
To mój ostatni tutorial nie będe się już zajmował bawieniem z 3D kończe z metinem z tym forum dla tego pokaże wam wszystko co sam potrafie i czego nauczył mnie

No sory. nie chciało mi się czytać :p jego tutków przeważnie nie czytam :D

Opublikowano

No kurde, dobra robota.

Teraz pojawią się psuedo graficy 3D którzy zaczną exportować.

@mark13 nie wiem dlaczego taki jestes, ale jestes pazerny na hajs i to jest prawda.

Bo zeby model dzialal na AMD nie ma bardzo duzo roboty ;)

Opublikowano

No kurde, dobra robota.

@mark13 nie wiem dlaczego taki jestes, ale jestes pazerny na hajs i to jest prawda.

Nom wystarczy granny 2.9 :) I uwierz nie jestem pazerny na hajs.  

^^

Opublikowano

No kurde, dobra robota.

Pazerny na hajs, bo co? Bo potrafi myslec samemu i potrafi zrobic cos samemu? Udalo mu sie wyeksportowac pierwsze modele, rozwijał sie w tym kierunku, mial wzloty i upadki z modelami. Z kazdym dniem ma więcej doświadczenia. Wiec jeżeli chcesz porządny model to wiesz do kogo sie zglosic aby kupic niz dostac wlasnie od pseudo "grafika 3d", w którym bedziesz miec mnóstwo bugow?

No i teraz co lubie najbardziej, aby model dzialal na AMD nie ma przy tym dużo roboty, nie ma, bo dowiedziales sie z tuta? Dlaczego wcześniej nie pisnales ani jednego slowka? Takie posty sa żałosne juz po fakcie, gdybys pisal takie rzeczy przed tutem to jeszcze ujdzie, ale teraz to mozesz się schowac.

Opublikowano

Pazerny na hajs, bo co? Bo potrafi myslec samemu i potrafi zrobic cos samemu? Udalo mu sie wyeksportowac pierwsze modele, rozwijał sie w tym kierunku, mial wzloty i upadki z modelami. Z kazdym dniem ma więcej doświadczenia. Wiec jeżeli chcesz porządny model to wiesz do kogo sie zglosic aby kupic niz dostac wlasnie od pseudo "grafika 3d", w którym bedziesz miec mnóstwo bugow?

No i teraz co lubie najbardziej, aby model dzialal na AMD nie ma przy tym dużo roboty, nie ma, bo dowiedziales sie z tuta? Dlaczego wcześniej nie pisnales ani jednego slowka? Takie posty sa żałosne juz po fakcie, gdybys pisal takie rzeczy przed tutem to jeszcze ujdzie, ale teraz to mozesz się schowac.

Nie o to mi chodzi, odwołuje się do posta.

a okej źle przeczytałem ten post.

anyway..
Opublikowano

Oj, nie potrzebnie. Nie chce mi się wszystkiego czytać, ale ogarnąłeś animacje z TERA ONLINE przy petach, mobkach. Chodzi konkretniej o animacje chodzenia, niby chodzi, ale chodzi w miejscu. Mam już na to sposób, ale może znasz szybszy ?

to nie czytaj.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...