Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalny patcher:

https://mega.co.nz/#!t5VFCKiI!E6lqY2qj3A5zIY9Bji3HrHO8Ju8BUNQIeC9A8OX6BVk

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/856fec8c10c6f6a55e2f96f136bcabb774153e9cb1274c8ba489766921a79cd4/analysis/1402502765/

Chwilowo, do godzin wieczornych może patcher nie działać poprawnie, bo aktualnie wrzucane są pliki z klient'a.

Od jutra wszystko powinno się ustabilizować.

#Alternatywne_pobieranie_klienta

1. Ściągamy wyżej podany patcher.

2. Wrzucamy do pustego folderu.

3. Odpalamy Metin2.exe.

4. Czekamy, aż patcher pobierze wszystkie pliki.

5. Można grać.

Oficjalny TeamSpeak3:

ts3.nazwaserwera.pl

Pozdrawiam, Diablo!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypomina mi to pliki diamonda czy też wzorowanie się na nich także polecam ;-)

Opublikowano

Fajny pomysł z tymi bonami, nie jak na każdym easy że liczy się krytyk tutaj będzie się liczyła cierpliwość, kasa i pc.

Co jest już lepsze gdzie tylko 30% serwera będzie miała perf, to jest zabawa a nie to co każdy easy gdzie dmg to samo i tylko kto walnie kryta wygrywa.

Na pewno zawitam na serwer, tylko mam kilka pytań.

1. Jak jest ze statami? Skoro 125 to będzie 4x max czy na danym lvl'u staje?

2. Jak skille?

3. Trutka tylko z ripa?

4. IS'owiec vs normalny gracz duża róznica?

5. IS będzie drogi?  xD

6. Klasy wyrównane? Pod względem pvp oczywiście?

Starczy tych nudnych pytań, resztę zobaczę se sam w grze  ;)

No nic pozostaje tylko życzyć udanego startu i wielu graczy  ^_^

Powodzenia.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Jako gracz bety napiszę konstruktywna opinie na temat serwera.

Na początku bety było dosyć chaotycznie sporo bugów i problemów z channelami ( co chwile mnie wywalało ).

Jednak teraz jest już wszystko git od wczoraj ani jednego loga. A wszystkie bugi które udało mi się wykryć zostały usunięte. Świadczy to o Administracji bardzo dobrze bo pokazali że nawet gdy coś się zepsuje będą wstanie to dosyć szybko naprawić.

Co do administracji to siedziałem chwile na Ts-ie i ten [HA]admin wydaje się bardzo okej. Normalnie udało się z nim pogadać nie tylko o Metinie i serwerze. Nie ukrywa że serwer jest troszkę słabo rozreklamowany , ale obiecał że dołoży wszelkich starań by wszystko było git.

Ja osobiście polecam na pewno wejdę na oficjalną wersję serwera , miejmy nadzieję na długo.

Pozdrawiam.. polecam i zapraszam.

Fajny pomysł z tymi bonami, nie jak na każdym easy że liczy się krytyk tutaj będzie się liczyła cierpliwość, kasa i pc.

Co jest już lepsze gdzie tylko 30% serwera będzie miała perf, to jest zabawa a nie to co każdy easy gdzie dmg to samo i tylko kto walnie kryta wygrywa.

Na pewno zawitam na serwer, tylko mam kilka pytań.

1. Jak jest ze statami? Skoro 125 to będzie 4x max czy na danym lvl'u staje?

2. Jak skille?

3. Trutka tylko z ripa?

4. IS'owiec vs normalny gracz duża róznica?

5. IS będzie drogi?  xD

6. Klasy wyrównane? Pod względem pvp oczywiście?

Starczy tych nudnych pytań, resztę zobaczę se sam w grze  ;)

No nic pozostaje tylko życzyć udanego startu i wielu graczy  ^_^

Powodzenia.

Staty chwilowo są do 90 , bo jak były na 125 to w ogolę nie dało się dodawać statusu nawet na 1 lvl. Niby mają być 125 ale po starcie.

Skille 17/18/19 > G potem masz 2 kamyki w sklepie jeden 50% że wejdzie z G>P drugi 100%.

Tylko Riper , ale bronie na 125 itp też się dropi a nie przerabia.

Niby w IS-ie ma być tylko Zwój powrotu status i  parę innych pierdołek (wierzchowce i te lizaki itp) których nie będzie się dało zdobyć w grze a tak to wszystko dropi.

Tego nie wiem ;c

Szaman Smok słaby trochę (chyba że pod hity) i Archer , ale mają zostać poprawione.

Do zobaczenia w grze :)

oLqzgYC.png

Opublikowano

wiecie mize jak z kasą czy leci duzo czy mało i ile ???

Średnio , dopasowane jest wszystko spokojnie expiąc kupisz wszystko do handlarki.

oLqzgYC.png

Opublikowano

mo tylko mi chodzi o ulepszanie bo na becie widzialam i pisze na ze +7 40% +8 30% a +9 25% i idą perly wiec jak bedzie palic to kase trzeba bo perly troche kosztują :/

Opublikowano
Dziękujemy wszystkim za udział w becie, nie spodziewaliśmy się aż tak dużej frekwencji, chociaż serwer jeszcze nie był reklamowany.

Teraz dopinamy wszystko, aby jutro grało Wam się jeszcze lepiej niż na becie.

Każdy "tester", który pomagał na beta testach będzie wynagrodzony po przez drobne i większe upominki, ale to wszystko na forum.

Poprawiono

- Ptk. Statusu

- Drop Sztabek ( na lepszy )

- Drop Tarcz na 61 w V2

- Drop z metinów 5-80

- Drop z Bossów od Ripera w góre.

- Szybsze respy spotów (M1/M2/ORKI/V1/V2)

- Szybsze respy metinów w

- Drop ze szkat. wodza orków i innych bossów.

- Ulepszanie ebonitowych kolczyków

- Już nie loga na riperze

- Stabilizacja channeli ( dzięki Michał )

- System Ulepszeń lekko - zmienione Ulepszacze.

- Poprawiono Wojny Gildii

Dodano

- Drop marmuków polimorfi z każdego potwora.

- Nagrody za Quizy

- Rzeczy które się używa jak się jest ożenionym.

- Brak limitu czasowego po odejściu z gildii.

- Nowy Rajd na mapie od 118 poziomu.

- Drop broni 125 do rajdu na mapie od 118 poziomu.

- Bronie na 160 dropią z Pustynego Władcy.

Po starcie dodamy

- W pełni odbugowany system kostiumów

- System Puntków osiągnięć razem ze sklepem.

Start Serwera 13/06/14 17:00

Pozdrawiam i zapraszam jutro,

Diablo!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak z Reklama? Jacy Youtuberzy? W ile wbije max level? Jak ze skillami? Balans klas jest? Powiększone spoty? Skąd bronie na 75?

Na razie tyle ;)

1.nie wiem

2. Nie wiadomo jak grasz.. exp leci szybko ale dosyć ciężko się expi na nowych mapach w słabym eq.

3. Ta , tylko smok słaby ale ma być poprawiony.

4. Spoty są takie same ale respią się 3/5 sec. A na nowych mapach są duże i szybko się respią.

5. Riper i Nieb. Śmierć.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Jako gracz bety napiszę konstruktywna opinie na temat serwera.

Na początku bety było dosyć chaotycznie sporo bugów i problemów z channelami ( co chwile mnie wywalało ).

Jednak teraz jest już wszystko git od wczoraj ani jednego loga. A wszystkie bugi które udało mi się wykryć zostały usunięte. Świadczy to o Administracji bardzo dobrze bo pokazali że nawet gdy coś się zepsuje będą wstanie to dosyć szybko naprawić.

Co do administracji to siedziałem chwile na Ts-ie i ten [HA]admin wydaje się bardzo okej. Normalnie udało się z nim pogadać nie tylko o Metinie i serwerze. Nie ukrywa że serwer jest troszkę słabo rozreklamowany , ale obiecał że dołoży wszelkich starań by wszystko było git.

Ja osobiście polecam na pewno wejdę na oficjalną wersję serwera , miejmy nadzieję na długo.

Pozdrawiam.. polecam i zapraszam.

Staty chwilowo są do 90 , bo jak były na 125 to w ogolę nie dało się dodawać statusu nawet na 1 lvl. Niby mają być 125 ale po starcie.

Skille 17/18/19 > G potem masz 2 kamyki w sklepie jeden 50% że wejdzie z G>P drugi 100%.

Tylko Riper , ale bronie na 125 itp też się dropi a nie przerabia.

Niby w IS-ie ma być tylko Zwój powrotu status i  parę innych pierdołek (wierzchowce i te lizaki itp) których nie będzie się dało zdobyć w grze a tak to wszystko dropi.

Tego nie wiem ;c

Szaman Smok słaby trochę (chyba że pod hity) i Archer , ale mają zostać poprawione.

Do zobaczenia w grze :)

Trochę faila zaliczyłeś xD.Z góry zakładam iż jesteś w teamie nic do Ciebie nie mam pewnie jest tam także ScreamMyName,ale grunt to administracja znająca się na rzeczy.Powodzenia.

edit:Nie doczepiam się tak tylko sherlockuje  B) Do serwera nic nie mam przypomina czasy diamonda a mimo low lvli spędziłem tam fajnie czas.

Opublikowano

Trochę faila zaliczyłeś xD.Z góry zakładam iż jesteś w teamie nic do Ciebie nie mam pewnie jest tam także ScreamMyName,ale grunt to administracja znająca się na rzeczy.Powodzenia

Nie, On akurat nie jest z administracji, poza tym nie wiem do czego się doczepiasz.

Użytkownik napisał, że "Bugi które Jemu udało się wykryć zostały usunięte". Było ich naprawdę dużo, ze wszystkimi sobie poradziliśmy.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Trochę faila zaliczyłeś xD.Z góry zakładam iż jesteś w teamie nic do Ciebie nie mam pewnie jest tam także ScreamMyName,ale grunt to administracja znająca się na rzeczy.Powodzenia

Nie nie jestem w teamie , chciałem napisać "im" a wyszło mi "mi" po prostu literówka.

Pozdrawiam

@ serwer polecam

oLqzgYC.png

Opublikowano

jeszcze takie pytanie, czy dodaliscie szybkosc ataku do tej broni na 125 czy 130 ze sr? bo nie bylo wbudowanej i strasznie wolno bila.

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...