Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server super lubie takie gdzie są stersze zbroje oraz bronie choć tu niektóre są nowsze i fajnie wygladają co do bonów rozumiem :)

czekam na start :p

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawiamy teraz bugi które zostały wczoraj znalezione.. Lista pojawi się potem.

Na serwer chwilowo nie da się wejść bo mamy problem z serwerownią będzie dostępny trochę potem.

e :

Poprawiono

- Ptk. Statusu
- Drop Sztabek ( na lepszy )
- Drop Tarcz na 61 w V2
- Drop z metinów 5-80
- Szybsze respy spotów (M1/M2/ORKI/V1/V2)
- Drop ze szkat. wodza orków i innych bossów.
- Ulepszanie ebonitowych kolczyków

Dodano

- Drop marmuków polimorfi z każdego potwora.

- Nagrody za Quizy.

- Rzeczy które się używa jak się jest ożenionym.

Jeżeli były jeszcze jakieś bugi/problemy to zapraszam to zgłaszania.

Serwer jest chwilowo nie dostępny do gry. Będzie dostępny w godzinach popołudniowych. Zwykła beta potrwa do środy rano. A w środę pojawi się specjalny NPC u którego będą bronie,bizu,zbroje etc. Żeby każdy mógł sobie sprawdzić balans postaci i tym podobne.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Z tymi bonusami to zjebaliście ostro ... Nie wiecie czy to serwer Easy/Med/Hard... Bony powinny wchodzić normalnie ? A jak utrudniacie, i do tego piszecie że BS wbudowany, to po chuj on jest skoro "Wbicie 4x15 jest prawie nie wykonalne" 

A najśmieszniejsze że napisaliście tak " uważamy że tak rozgrywka będzie ciekawsza" Dla kogo ? Dla BM który jak ktoś nie ma abs podejdzie zapierdoli 80% hp i po graczu ? pomyślcie o słabszych klasach ...

Nie ma opcji wbicia maxów, więc to będzie gówno a nie serwer...

Gościu, gówno a nie serwer? Chcesz mieć w dzień startu, całe eq perfect? To wypierdalaj na xenoxa czy inne podobne gówno.

Zamiast troche sie pomęczyć, pobonować to eq, to kurwa wszystko na gotowe byście chcieli.

4x15? za moich czasów jak bylo 3x15 + hp, to było coś, i była frajda gdy takie bony wbijały... Właśnie takiego klimatu mi brakuje, myśle, ze odnajde go tutaj.

Zresztą macie na każdy serwer bs, jeszcze rozumiem jakbyś zmieniał to ręcznie to mógłbyś płakać, ale i tak Ty tego nie robisz... więc po chuj ten płacz?

Opublikowano

Fajny serwer właśnie byłem na becie.Jest trochę bugów , ale często są restarty i widać że administracja się stara wszystko naprawiać. Główny admin jest w porządku widać że mu "zależy".

Pozdrawiam , polecam i zapraszam.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

mam problem pobrałem klienta i łatke i nie moge wbić do clienta 

mr94qa.png

Opublikowano

a wkleiłeś łatke do packa z klijenta w metinie ?

tak zrobiłem to :) i mam po prostu ten błąd :P HELP

Opublikowano

ale to co bylo w packu do packa w clijencie i metin2clijent do klijenta ??

tak napisałem ci już na górze że tak :P nie mogę teraz nawet otworzyć Confirgu bo mam ten sam bład

Opublikowano

no ogólnie serwer godny uwagi ale zainteresowanie nim jest zerowe niestety ,lecz zapraszam na prawdę warto pograć (jeśli nie padnie z powodu braku graczy) :) bo jak już napisałem tematem zainteresowanie zerowe a serwerem tak średnio :P

Opublikowano

Gościu, gówno a nie serwer? Chcesz mieć w dzień startu, całe eq perfect? To wypierdalaj na xenoxa czy inne podobne gówno.

Zamiast troche sie pomęczyć, pobonować to eq, to kurwa wszystko na gotowe byście chcieli.

4x15? za moich czasów jak bylo 3x15 + hp, to było coś, i była frajda gdy takie bony wbijały... Właśnie takiego klimatu mi brakuje, myśle, ze odnajde go tutaj.

Zresztą macie na każdy serwer bs, jeszcze rozumiem jakbyś zmieniał to ręcznie to mógłbyś płakać, ale i tak Ty tego nie robisz... więc po chuj ten płacz?

Chlopie, ja BS nie używam ? Dla mnie BS to podstawa.. Tylko nie rozumiem po co robić serwer EASY i nie maxować bonusów. I tak uwierz chce mieć w dzień startu eq perfect chociażby w zbrojach podstaowych itemach na 54 lv itd.. żeby z biegiem poziomów nie musieć expić na dajmy na to 100+ z eq 54 lv bo np nie ma kur ulepszaczy ...

Zresztą jest tak jak napisał UP... Zerowe zainteresowanie, więc pewnie padnie z powodu braku graczy.

Mimo to wejde i się pośmieje..

Opublikowano

Chlopie, ja BS nie używam ? Dla mnie BS to podstawa.. Tylko nie rozumiem po co robić serwer EASY i nie maxować bonusów. I tak uwierz chce mieć w dzień startu eq perfect chociażby w zbrojach podstaowych itemach na 54 lv itd.. żeby z biegiem poziomów nie musieć expić na dajmy na to 100+ z eq 54 lv bo np nie ma kur ulepszaczy ...

Zresztą jest tak jak napisał UP... Zerowe zainteresowanie, więc pewnie padnie z powodu braku graczy.

W takim razie współczuje Ci twojego beznadziejnego życia skoro masz czas na takie pierdoły żeby wejść i "pośmiać się" mi byłoby szkoda życia. Może sens jest taki żeby od razu nie mieć wszystkiego tak jak to ktoś pisał wyżej. Co do zainteresowania to mamy godzinę 13, większość osób jest po prostu w szkole. Sam chętnie wejdę i zobaczę bo od dłuższego czasu nie ma nic ciekawego :)

lownfast

Opublikowano

no to byścue sie postarali nwm cos rozgłaszac a nie tylko mało ludzi,syf itp.

Trzeba jak kto moze rozglaszac servera bo jest naprawde fajny i ja na 100% bede grac ^_-

Opublikowano

Ty masz troche własnego rozumu? Easy nie jest pod względem wchodzenia bonów, tylko innych rzeczy.

Skoro bs dla Ciebie to podstawa, to już Ci napisalem gdzie wypierdalaj.

Byś sie lepiej zajął czymś pożytecznym, a nie ocenianiem serwera, który tak na dobrą sprawe jeszcze nie powstał.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dlaczego taki sam wyglad strony co na elarium?

i calmeri :) 

czemu administracja nie wypowiada się wgl pod tematem ? :P ogólnie serwer spoko tylko administracja nie aktywna :P

Opublikowano

i calmeri :)

czemu administracja nie wypowiada się wgl pod tematem ? :P ogólnie serwer spoko tylko administracja nie aktywna :P

stary..Od 3 dni nie spałem siedzie 24/7 na tsie i poprawiam cały czas bugi. Do tego ogarniam stronę + rozmawiam z ludźmi o reklamę + przygotowuje forum + przygotowuje patchera. Kiedy mam znaleść czas żeby wejść na mpc ? Masz jakiś problem to : ts3.nazwaserwera.pl ja siedzie cały czas na Publicznym 1 z graczami i możesz wejść i powiedzieć że masz problem to Ci pomogę.

---

Zostało już poprawione sporo bugów , cały czas naprawiamy resztę. Data startu serwera się nie zmieniła.

W nocy zostanie udostępniony patcher a razem z nim sporo aktualizacji do ściągnięcia.

HA Admino

Informacja przekazana

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Administracja wyeliminowała już sporo bugów za co duży plus widać że chłopaki się starają. Wbijajcie ludziska na ts-a

ts3.nazwaserwera.pl

Pozdro i polecam.

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...