Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka modów - Kasior Mod Pack 1.7.2 (Shaders,Texture_Packs)

TheKasiorPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety nie działa mi ta paczka ;/ po kliknięciu play nic się nie odpala.

[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.207.1110 for Minecraft 1.7.2 loading
[19:27:20] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot Client VM, version 1.8.0_20-ea, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jre8
[19:27:20] [main/WARN] [FML]: The coremod deconstruction.asm.deconstructionLoadingPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft
[19:27:20] [main/WARN] [FML]: The coremod invtweaks.forge.asm.FMLPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft
[19:27:20] [main/INFO] [FML]: Loading tweaker shadersmodcore.loading.SMCTweaker from ShadersModCore-v2.3.12-mc1.7.2-f1040.jar
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name shadersmodcore.loading.SMCTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[19:27:20] [main/ERROR] [LaunchWrapper]: Unable to launch
java.util.ConcurrentModificationException
at java.util.ArrayList$Itr.checkForComodification(Unknown Source) ~[?:1.8.0_20-ea]
at java.util.ArrayList$Itr.remove(Unknown Source) ~[?:1.8.0_20-ea]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:117) [launchwrapper-1.9.jar:?]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?]

Takie cos mi wyskakuje
mojasygnan.png

Opublikowano

Niestety nie działa mi ta paczka ;/ po kliknięciu play nic się nie odpala.

[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.207.1110 for Minecraft 1.7.2 loading
[19:27:20] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot Client VM, version 1.8.0_20-ea, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jre8
[19:27:20] [main/WARN] [FML]: The coremod deconstruction.asm.deconstructionLoadingPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft
[19:27:20] [main/WARN] [FML]: The coremod invtweaks.forge.asm.FMLPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft
[19:27:20] [main/INFO] [FML]: Loading tweaker shadersmodcore.loading.SMCTweaker from ShadersModCore-v2.3.12-mc1.7.2-f1040.jar
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name shadersmodcore.loading.SMCTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[19:27:20] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[19:27:20] [main/ERROR] [LaunchWrapper]: Unable to launch
java.util.ConcurrentModificationException
at java.util.ArrayList$Itr.checkForComodification(Unknown Source) ~[?:1.8.0_20-ea]
at java.util.ArrayList$Itr.remove(Unknown Source) ~[?:1.8.0_20-ea]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:117) [launchwrapper-1.9.jar:?]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?]

Takie cos mi wyskakuje

Hmm, nie wiem dokładnie o co może chodzić, ale jeżeli zrobiłeś zgodnie z instrukcją to powinno wszystko być dobrze. Niektórzy mieli problem z ilością przydzielonego RAM'u do minecrafta, gdyż ja tworząc paczkę ustawiłem pod siebie 4GB ramu...jeżeli wiesz jak się zmienia ilość ramu przydzielonego do minecrafta to zmień sobie na 1/3 albo 1/2 twojego ramu który masz włożony do kompa. Czyli jak masz 2GB ramu w komputerze to dajesz na minecrafta najlepiej 1GB ;) A jeżeli nie wiesz jak to sprawdzić to pisz, pokombinujemy i wreszcie to rozwiążemy ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmm, nie wiem dokładnie o co może chodzić, ale jeżeli zrobiłeś zgodnie z instrukcją to powinno wszystko być dobrze. Niektórzy mieli problem z ilością przydzielonego RAM'u do minecrafta, gdyż ja tworząc paczkę ustawiłem pod siebie 4GB ramu...jeżeli wiesz jak się zmienia ilość ramu przydzielonego do minecrafta to zmień sobie na 1/3 albo 1/2 twojego ramu który masz włożony do kompa. Czyli jak masz 2GB ramu w komputerze to dajesz na minecrafta najlepiej 1GB ;) A jeżeli nie wiesz jak to sprawdzić to pisz, pokombinujemy i wreszcie to rozwiążemy ;)

Pozdrawiam

ram zmieniałem. Usuwałem mody,textury i nie da się odpalić ;p czysty odpala a z ta paczka nie chce ruszyć.Dodam że grałem przed tą paczką na starszej wersji mc z 160 modami i działało wszystko a tu takie coś.

mojasygnan.png

Opublikowano

Ale robiłeś tak?:
- Usuwasz .minecraft
- Wrzucasz pobrane ode mnie .minecraft (a nie wrzucasz pobrane na to stare bo wtedy się pomiesza)
- Odpalasz launcher i tam wybierasz FORGE (tam gdzie masz Profile, ze swojego nicku zmieniasz na Forge)

- Klikasz Play
Pamiętaj że musisz mieć dobrą wersję Javy, a tam wyczytalem coś że masz jre8 a ja mam jre7, nie wiem czym to się różni, no ale dobra ;D Może 7 że Windows 7 a Ty masz jre8 bo Windows8...ale nie, przecież jest napisane że masz Windows 7...kuźwa nie wiem ;/ Poczekajmy może ktoś jeszcze się wypowie ;)

Opublikowano

Ale robiłeś tak?:

- Usuwasz .minecraft

- Wrzucasz pobrane ode mnie .minecraft (a nie wrzucasz pobrane na to stare bo wtedy się pomiesza)

- Odpalasz launcher i tam wybierasz FORGE (tam gdzie masz Profile, ze swojego nicku zmieniasz na Forge)

- Klikasz Play

Pamiętaj że musisz mieć dobrą wersję Javy, a tam wyczytalem coś że masz jre8 a ja mam jre7, nie wiem czym to się różni, no ale dobra ;D Może 7 że Windows 7 a Ty masz jre8 bo Windows8...ale nie, przecież jest napisane że masz Windows 7...kuźwa nie wiem ;/ Poczekajmy może ktoś jeszcze się wypowie ;)

usuwałem .minecraft. Jave mam 8 winda 7 32bit. 

Kombinowałem ale coś nie moge wykombinowac jak zagrac ;p

mojasygnan.png

Opublikowano

usuwałem .minecraft. Jave mam 8 winda 7 32bit. 

Kombinowałem ale coś nie moge wykombinowac jak zagrac ;p

A masz może chęć przeinstalowania javy8 na jave7 lub jak wolisz jave6 z której ja korzystam? :P

Moim zdaniem czym nowsza tym gorsza i więcej rzeczy nie działa ;)

Opublikowano

A masz może chęć przeinstalowania javy8 na jave7 lub jak wolisz jave6 z której ja korzystam? :P

Moim zdaniem czym nowsza tym gorsza i więcej rzeczy nie działa ;)

Juz poradziłem sobie z tym. 

Po prostu odinstalowałem wszystko co związane z javą i zainstalowałem wszystko ponownie.

Teraz działa :)

post-280570-0-83468300-1410446810_thumb.png

@niżej 

aj nie odpaliłem w grze :D zapomniałem..

mojasygnan.png

Opublikowano

Gdy klikam na launcher on nie chce się włączyć, wczytuję się przez chwile a później przestaje xD. Proszę o pomoc !

Napisz do mnie na gg i opisz to dokładniej.

Nie chcę robić tutaj spamu ;)

GG: 8326806

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno nic tu nie pisałem, wracam z lekka do minecrafta :)
Zacznę dziś modyfikować tą paczuszkę, może zrobię nową wersję, a następnie zabieram się za zrobienie na niej serwera 24/7 :)
Jeżeli będą chętni nagrywać z tej paczki na moim serwerze to nie ma problemu, mogę nawet komuś pomóc.
Zapraszam także na mój kanał YT który niesamowicie się rozrasta ;D

Jest już ponad 800 widzów!

www.youtube.pl/thekasiorpl
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...