Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka modów - Kasior Mod Pack 1.7.2 (Shaders,Texture_Packs)

TheKasiorPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedługo mam zamiar zrobić dwie oddzielne paczki, jedną dla tych słabszych komputerów (bez shaderów, ze słabszymi texturami) no i drugą paczuszkę taka jak jest teraz, textury, shadery więcej modów o które mnie prosiliście no i jako bonusik będę mógł zrobić wam serwer do tej paczki, gdyż tak dużo osób mnie o niego prosi :) Mam nadzieję że do następnego miesiąca się wwyrobie.
Pozdrawiam!
Kasior

Opublikowano

Proszę dodać skan.

1h
(twój skan zawiera skan strony)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Proszę dodać skan.

1h

(twój skan zawiera skan strony)

Już zmieniłem, ale mam prośbę, jak następny raz zobaczysz taki błąd z kogoś strony nie dawaj godziny czasu na zmianę, gdyż ktoś może w tym czasie być na przykład w pracy i nie posiadać możliwości edycji danego skana :/ Ja akurat znalazłem sekundę ale nie wszyscy mają czas.

Opublikowano

Już dodaję, przepraszam za pomyłkę, myślałem że robię skan pliku :/

Tylko jedna prośba, można uzyskać podpowiedź, gdzie i jak zeskanować plik ważący nie całe 400MB? na VirtusTotal można skanować pliki do 64 MB :/ Da się to zrobić antywirusem?

SS skanu przez antyvirus z komputera ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Paczka nie działa. Włączam ten profil klikam "play" minecraft się ładuje i włącza, ale zacina się na tym logo minecrafta.

Napisałem w opisie paczki, że na słabszych komputerach może ładować się to logo nawet kilka minut, na moim komputerze z NASA ładuje się ponad 30 sekund :P Włącz minecrafta, pójdź z psem na spacer albo zrobić herbatę, zobaczysz że zadziała :) Pozdrawiam Ładuje się tak długo przez ilość modów, shadery i texture pack

Opublikowano

Zapewne nałożyła ci się moja paczka modyfikacji na twoją i coś się pokomplikowało, usuń całe .minecraft i wrzuć to pobrane ode mnie, powinno być wszystko okej. Innym działa :(

Opublikowano

Właśnie przedwczoraj pobrałem paczkę, bardzo mi się spodobała, pograłem i jest super. Fajne mody, fajnie się gra, przyjemnie. Właśnie z kolegą pracujemy nad serwerem. Jakby był od razu DL do Plików Serwerowych to by było jeszcze super!

Pozdrawiam

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...