Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pierwszy film na modach

Skoxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam jakichś większych zastrzeżeń co do samego filmu, ale mógłbyś napisać coś więcej w tym temacie.

Ok dam tutaj opi tego filmu masz racije za mało dałem informacij.

Opublikowano

jak masz lagi na modach, to na nich nie graj

Postaraj się nagrać coś ciekawego jakiś  escape na początek lub mini gry, żeby ludzie widzieli że u cb mogą szukać emocji i rozrywki :D

Jakbyś chciał za niedługo coś nagrać na multiplayer escape lub parkour pisz do mnie mam 33widzów :D

też zaczynam

Opublikowano

Postaraj się nagrać coś ciekawego jakiś  escape na początek lub mini gry, żeby ludzie widzieli że u cb mogą szukać emocji i rozrywki :D

Jakbyś chciał za niedługo coś nagrać na multiplayer escape lub parkour pisz do mnie mam 33widzów :D

też zaczynamtwoj

Ale ja nie mam na ty m filmiku lagów na początku miałem tylko jednego laga a jezeli ci kratkuje to twoje łacze a nie ja. Bo ja miałem tylko jednego laga w tym filmie. Zresztą jezeli obejrzysz drugi odcinek to zauwarzysz że ani na początku ni na koncu nie miałem laga. 

też zaczynamo 

A i jeszcze jedno jezeli chodzi oto że tam mi troche kratkowało masz racije ale przez moment i to był probrem cpu. A powracając jezeli możesz wgrywać mody to przyłącz się do nas bo ten odcinek był z przed tam chyba 3 miesięcy napisz do mmnie na pw.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...