Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Sponsora na serwer Metin2. Hard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|

Poszukuje sponsora do serwera dedykowanego Metin2.

Wstęp:

Na pewno chcecie wiedzieć w ilu % mam skończone pliki , powiem tak w 80 bo mi padł vps i nie mam jak ich testować 

Pliki na dedyka będę wgrywać w 90-95% skończone , dlatego poszukuję osoby która też kupi VPS ( max 20 zł ) 

Jaki typ serwera ? oczywiście Hard , tak wiem dużo ich jest i dużo osób powie że się nie opłaca robić harda.

Ja chce harda ponieważ Hardy mają swój urok , nie będzie to serwer podobny do Balanti która padła chyba po miesiącu lub dwóch (takie info) , bo ludzie uciekli.

Mam w planach wgrać dużo rzeczy które na 100% się spodobają użytkownikom i będzie to jeden z stabilniejszych serwerów Hard/Medium.

Co Oferuję:

-Wiek +17

-% z IS

-80% skończone pliki 

-Start serwera na początku Lipca ( Może być kilka dni max tydzień później lub wcześniej )

-Dużo wolnego czasu

-Kulturę osobistą

-95% ogara :)

-Pełne zaangażowanie , ( odrzucam propozycję imprez i cały swój wolny czas wkładam w dokończenie plików i zrobienie serwera )

Czego Oczekuję:

-Dojrzałości

-Zaufania

-Wykupienia VPS na dokończenie plików 

-Wykupienie serwera dedykowanego na wgranie skończonych plików ( mogę na dedykuj je kończyć jeżeli sponsor będzie chciał kupić tylko dedyka)

-Wykupienia www. ( Forum i Strona rejestracyjna )

-Wykupienia TS'a ( jeżeli już jest może być :) )

-Kontaktu

Zainteresowanych proszę pisać na 

GG- 50853743

PW Na forum.

Gdy będziemy już współpracować podaje nr. tel ( do lepszego kontaktu )

Opublikowano

Nie polecam pana Asfna w chuj. Spierdolił z Calmeri po pierwszym dniu od startu zaufaliśmy mu cały teamem lecz to był błąd. Mogłem posłuchać innych osób między innymi SurMistrza którego znam prawie od roku i mi go odradzał no bywa. Jeszcze raz nie polecam 

Opublikowano

Już sponsora szukasz Asfenie/Astexie czy jak tam cie zwą? :*
Kolejny serwer zrobisz, który upadnie ? 
80% skończone pliki po naszych z Calmerii, a nam usunąłeś ? 
Podobno nie masz czasu bo "wyjeżdżasz" do Niemiec
Świetny jesteś <3 Kocham Cie <3

Nie polecam techników 14+ co się boją postawić dobrego serwera ze względu na hejty lub bugi na serwerze, elo :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na to ze Astex aka Asfen aka pluszowa kupa ! ;)

Dobra panie Śmiechu aka Leń śmierdzący który wszystko chcę na gotowe przykro mi naprawdę, upadł serwer gdyż nie było graczy pomyśl trochę sam chciałeś abym zamknął.

Jesteś tak łakomy na serwer, robimy serwer a pan śmiechu wielce lord przychodzi na gotowe i czy zrobione a zrobimy IS, ja się zajmę IS pierwszy do IS to każdy potrafi i ile zarobione jesteś naprawdę żałosny.

Nie polecam pana Asfna w chuj. Spierdolił z Calmeri po pierwszym dniu od startu zaufaliśmy mu cały teamem lecz to był błąd. Mogłem posłuchać innych osób między innymi SurMistrza którego znam prawie od roku i mi go odradzał no bywa. Jeszcze raz nie polecam 

IZumi popatrz koleszko na swoją reputację a nie oceniaj innych, spójrz się pierw na siebie.

Już sponsora szukasz Asfenie/Astexie czy jak tam cie zwą? :*

Kolejny serwer zrobisz, który upadnie ? 

80% skończone pliki po naszych z Calmerii, a nam usunąłeś ? 

Podobno nie masz czasu bo "wyjeżdżasz" do Niemiec

Świetny jesteś <3 Kocham Cie <3

Nie polecam techników 14+ co się boją postawić dobrego serwera ze względu na hejty lub bugi na serwerze, elo :)

Dobra Flo aka mam 16 lat i gówno potrafię, grzebał przy TS i wielce Technik, po 2 mam prawo usunąć pliki Calmerii gdyż robiłem je ja a nie wy, jesteś naprawdę świetny zobaczymy jak wasz pseudo serwer Easy wystartuję czekamy na to.

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ja jestem Technikiem tylko Ty i to Twój obowiązek zajmować się plikami a nie mój . Koniec kropka panie aka smierdzące gowno ! :)

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ja jestem Technikiem tylko Ty i to Twój obowiązek zajmować się plikami a nie mój . Koniec kropka panie aka smierdzące gowno ! :)

Idź wykorzystuj Techników dalej i gówno rób i idź liczyć pieniążki, chciałeś serwer a gównem się zajmowałeś cały Team przyznał że gówno robiłeś i się opierdalałeś, ciągle ciebie nie było, tak mój obowiązek było zajmowanie się serwerem i ja tego się do końca trzymałem nie masz mi nic do zarzucenia jeżeli chodzi o serwer, nie wiem jak reszta Teamu z tobą człowieku wytrzymuję ale spoko, i straszyć DDOSAMi sobie może kolegów z podwórka myślisz że masz Bottera śmiesznego i jesteś bogiem i że mi na parę minutek wywalisz internet śmieszny jesteś, czekamy na twój zajebisty serwer Easy który się posypie szybciej niż powstał kończę z tobą dyskusję.

PS: Temat do zamknięcia znalazłem już sponsora.

Opublikowano

Ale powiedz mi jedno. Co ty masz do mnie ?
Uważałem Cie za kolesia co jednak chce mieć dobry serwer i nie spierdoli wszystkiego, no ale cóż, wszyscy nas ostrzegali przed tobą... Zaufaliśmy tobie i co nam to dało?

Pokazałeś swoją klase....

Opublikowano

Na pewno zrobię lepszy serwer sam przez 2 miesiące niż Ty przez całe życie , myślisz że skąd wiem że to Twoje konto ? ;) Już się do kreta pisało a Cię nawet nie za sponsoruje wiesz dlaczego ? ;) Bo robisz serwery i po jednym dniu uciekasz bo bugi ! ;) Tak jak ten Twój śmieszny wyjazd do Niemiec , który jest tylko w Twojej wyobraźni haha . Powodzenia kolejnego nie wypału i osobiście nie polecam ! ;)

Opublikowano

ciekawa wymiana zdań ;p a najlepszy sposób na przetestowanie serwa to postaw na Hamachi :D PS. jaki miesięczny koszt utrzymania takiego serwa?

Opublikowano

Dobra panie Śmiechu aka Leń śmierdzący który wszystko chcę na gotowe przykro mi naprawdę, upadł serwer gdyż nie było graczy pomyśl trochę sam chciałeś abym zamknął.

Jesteś tak łakomy na serwer, robimy serwer a pan śmiechu wielce lord przychodzi na gotowe i czy zrobione a zrobimy IS, ja się zajmę IS pierwszy do IS to każdy potrafi i ile zarobione jesteś naprawdę żałosny.

IZumi popatrz koleszko na swoją reputację a nie oceniaj innych, spójrz się pierw na siebie.

Dobra Flo aka mam 16 lat i gówno potrafię, grzebał przy TS i wielce Technik, po 2 mam prawo usunąć pliki Calmerii gdyż robiłem je ja a nie wy, jesteś naprawdę świetny zobaczymy jak wasz pseudo serwer Easy wystartuję czekamy na to.

chciałbyś mieć taką reputacje jak ja :P już nie pyskuj 13 latku z gimbazy :) uuu nie mam dowodów ? Jak ktoś ma wątpliwości zapraszam na pw :) robi się coraz ciekawiej czekam na dalszy przebieg wydarzeń ;) Radziłbym ci teraz grzecznie usunąć temat i wyjść na zawsze z tego forum czas do 23 :) potem będą jaja że ho ho :D A i ja ci nie grożę tylko grzecznie proszę. :)

Opublikowano

Ale powiedz mi jedno. Co ty masz do mnie ?

Uważałem Cie za kolesia co jednak chce mieć dobry serwer i nie spierdoli wszystkiego, no ale cóż, wszyscy nas ostrzegali przed tobą... Zaufaliśmy tobie i co nam to dało?

Pokazałeś swoją klase....

Człowieku zrobiłem dobry serwer bynajmniej ja tak sądziłem, i reszta Teamu oprócz pana Śmiechu, serwer nie upadł przez Bugi jak to pisałeś.

Opublikowano

Człowieku zrobiłem dobry serwer bynajmniej ja tak sądziłem, i reszta Teamu oprócz pana Śmiechu, serwer nie upadł przez Bugi jak to pisałeś.

spierdoliłeś z niego z wymówką , że jedziesz do Niemczech na 6 dni. . .  zostało jeszcze 20 min. Lepiej to usuń :) bo wiesz co będzie :) a jak nie wiesz to się domyśl FB :D mam ss z all :P

- Więcej tu pisać nie będę. . .

Opublikowano

spierdoliłeś z niego z wymówką , że jedziesz do Niemczech na 6 dni. . .  zostało jeszcze 20 min. Lepiej to usuń :) bo wiesz co będzie :) a jak nie wiesz to się domyśl FB :D mam ss z all :P

Zaraz temat będzie zamknięty także gówno udowodnisz, mogę sobie też dać FaceBooka wymyślonego i napisać że to ty jesteś.

Temat do zamknięcia znalazłem już Sponsora.

Opublikowano

Zaraz temat będzie zamknięty także gówno udowodnisz, mogę sobie też dać FaceBooka wymyślonego i napisać że to ty jesteś.

Temat do zamknięcia znalazłem już Sponsora.

No niestety , ale Twój Fb lata już po całym Metin2List pod prezką Calmerii Panie Bartoszu ! hahah . Temat zamknięty bo i tak czy siak nie masz sponsora i nie będziesz miał a jeżeli Ci się nawet powiedzie to współczuję sponsorowi , że jego pieniądze pójdą w błoto . ;) 

Kamilku daj spokój i tak nawet jak wystartuje to spierdoli z serwera tak samo jak z Nexoria , Calmerią i innymi serwerami hahaha :D

Opublikowano

@2xUp. Co do fb... Nikt się nie ukrywa.. Przynajmniej tak myśle, no oprócz śmiecha, więc powodzenia ;)
Ja nie mam nic do ukrycia.

Nie kompromituj się już bardziej... 

Opublikowano

@2xUp. Co do fb... Nikt się nie ukrywa.. Przynajmniej tak myśle, no oprócz śmiecha, więc powodzenia ;)

Ja nie mam nic do ukrycia.

Nie kompromituj się już bardziej... 

Kubuś , przyjdzie pora to i dostaniesz moje dane ! :D

Opublikowano

Masz usunąć co napisałeś w tym żałosnym temacie a nie tylko zamknąć zostało ci 7 min. Ha haha właśnie to jest myślenie gimbazy żeby tylko oszukiwać :D tylko to potrafisz :)

Opublikowano

Masz usunąć co napisałeś w tym żałosnym temacie a nie tylko zamknąć zostało ci 7 min. Ha haha właśnie to jest myślenie gimbazy żeby tylko oszukiwać :D tylko to potrafisz :)

Kamilku , co my wgl zrobiliśmy , przepraszam ze przezemnie Calmeria upadla wiesz przykro mi , ze szpital i rodzice Dziewczyny są dla mnie wazniejsi a jak wracam do domu to plików nie ma , serwer off , Asfenik z Banem hahah :D Teraz przydałby się Shaggy i powiedzieć mu , że miał racje :/

Opublikowano

Uważałem Astexa aka asfen aka azor aka niemcy aka wyjazd aka teraz skończony kretyn za człowieka, który się nadaje na technika jak widać potrafi tylko spierdolić gdy za dużo roboty, pozdrawiam pamiętaj wszystko co złe zawsze wraca ;)

Opublikowano

Mialem go za technika ale dobrze ze wywalilem go teraz dopiero wiem ze to dobrze.

Piotr , pamiętasz jak na TS'ie Ci o nim opowiadałem haha ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...