Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina - NAJWIĘKSZA DYWIZJA (!)

dadajszen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro mi to mówić.. ale dopiero gdzieś w Diamencie :), ludzie są nieogarnięci w niższych dywizjach..

Nawet jak im napiszesz że biegnie Kata i ma ich na combo.. to oni i tak padną.

Katarina - zawsze mówiłem.. łatwo ją kontrolować, wystarczy np. stun

Zmieniłem zdanie jak zobaczyłem co ci gracze wyprawiają xD , sam chyba zacznę nią grać.

Jedyny minus to taki.. że ludzie chcą nią grać na 3v3 zawsze mówię sobie a to on będzie feedować ^.^ oczywiście w 90% Kata przegrywa na trójkach ale ludzie i tak ją wybiorą..

Katarina na 5v5 jest dobra + ma nawet dobry system ucieczki, nafeedujesz się na kimś na midzie i kosisz..

Jednak jeżeli trafisz na dobrego Junglera to koniec.. dobrego czyli będzie prawie ciągle odwiedzał mid(mi tak robią jak wygrywam..) z mida łatwo carrować.. ale zauważyłem że ludzie w Jungli zaczęli ogarniać na jaką linie chodzić.

666 postów

Ave Szatan!

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Katariną grać można zawsze, wysoką da się nią wyjść jak grasz z głową, i z nie najgorszą drużyną. Jeżeli w enemy masz postać która mocno ją kontruje lub nie wiesz jak na nią grać, to porostu jej nie bierz. W brązie raczej rzadko byś nią pykał bo banuja prawie zawsze z tego Co widziałem i sam przeżyłem. W silverze częściej nią pograsz, ale mniej ugrasz, potem już zależy od poziomu rozgrywki i umiejętności graczy. Co nie zmienia faktu że postać w platynie radzi sobie na + jak trzeba to eliminuje adc z tf, albo i 3/5 enemy xD

Przykro mi to mówić.. ale dopiero gdzieś w Diamencie  :), ludzie są nieogarnięci w niższych dywizjach..

Nawet jak im napiszesz że biegnie Kata i ma ich na combo.. to oni i tak padną.

Katarina - zawsze mówiłem.. łatwo ją kontrolować, wystarczy np. stun

Zmieniłem zdanie jak zobaczyłem co ci gracze wyprawiają  xD , sam chyba zacznę nią grać.

Jedyny minus to taki.. że ludzie chcą nią grać na 3v3 zawsze mówię sobie a to on będzie feedować ^.^ oczywiście w 90% Kata przegrywa na trójkach ale ludzie i tak ją wybiorą..

Katarina na 5v5 jest dobra + ma nawet dobry system ucieczki, nafeedujesz się na kimś na midzie i kosisz..

Jednak jeżeli trafisz na dobrego Junglera to koniec.. dobrego czyli będzie prawie ciągle odwiedzał mid(mi tak robią jak wygrywam..) z mida łatwo carrować.. ale zauważyłem że ludzie w Jungli zaczęli ogarniać na jaką linie chodzić.

666 postów

Ave Szatan!

Wczoraj grałem 3vs3 katariną bo nie mielismy zadanego ap z dmg, i masz racje, na 3vs3 malo z działa. Na 5vs5 w tf zawsze szansa na to ze ktos asystuje i masz skilsy od nowa, a tak to mala szansa, bo zazwyczaj na 3 vs 3 mocne kontry sa na nią. (Match WIN kończyłem z 3/2/15)

10732745374541468291.png

Opublikowano

No dobra, a jeżeli chodzi już o tego BoL'a . Przecież po nowym patchu bol nie działa na 7 dni, powiedzmy ze chce grac rankedy katariną. Z Silver V w miesiąc powinienem wbić się do Golda? Patche są co 2-3 tygodnie + 7 dni czekania na BOL

65135238787935115850.gif

Opublikowano

@up wbijesz golda a potem stracisz konto i tyle :P oni wykrywają to BARDZO szybko

Pickując kate najlepiej znać pick przeciwnika głupotą jest pickowanie katy na np Talona wbijasz sie ultujesz talon silence W R i padasz :D

Opublikowano

Polecam Kate bardzo . z Silver V do gold III  wyszedlem kata z kolega ktory ral amumu albo na zmiane Więc to jest Op pick z takim amumu czy morganą miazga totalna . 

Opublikowano

@up właśnie o to chodzi rzadko spotyka się w bronzie graczy którzy wiedzą co to taktyka i zamiast czekać na ad i wbić się z tyłu wbijają się w 4-5 i flame leci na team "no help idiots nooobs reported" =_=

Opublikowano

Wszedzie nia wygrasz ale czesto banowana sam ja zawsze banuje bo wiem co moze zrobic ta postac :)

Hymm,, Ta postać jest zazwyczaj banowana więc nie wiem czy wgl sobie nią pograsz :D

Ta postać nigdy nie jest banowana, jeżeli już to musicie siedzieć w niezłym elo hellu

@anty Warn Graj nią aż uznasz, że poziom gry się zmienił, a enemy team potrafi sobie z nia poradzić

Opublikowano

Takie 2 pytania:
Jak grać Katariną Vs Talon
Oraz Katarina Vs. Zed ? 

To są obie kontry , Z talonem nie mam szans 

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Na Zeda

• szybka Zhonya
  • nie daj sie obijac za darmo
  • pokuj z Q i W gdy masz okazje
  • jego ult trwa 3s, twoj 2,5s - wykorzystaj to
Ogolnie jak Kata nie dajesz rady na midzie to zawsze mozesz wpasc na bota, z jej pasywem az prosi sie o double killa.
Opublikowano

@Michnik wbijesz golda a potem stracisz konto i tyle :P oni wykrywają to BARDZO szybko

jak na razie mozgu ci nie wykryli

Takie 2 pytania:

Jak grać Katariną Vs Talon

Oraz Katarina Vs. Zed ? 

To są obie kontry , Z talonem nie mam szans 

rushujesz zhonye a potem dopiero dfg, ważny jest roam na bota żeby złapać feeda.

Opublikowano

Grywalna w kazdej dywizji ;p Jedynym problemem by wejsc Katarin'a do Challenger'a bedzie twoj skill.

Im wyzej tym wiecej od ciebie postac wymaga - to ty jestes kontrolerem emoticon-11974-src-71a605721cd8b57c-28x2

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...