Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina - NAJWIĘKSZA DYWIZJA (!)

dadajszen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie , do jakiej 'maksymalnej' dywizji mogę wejść Katariną ? Od jakiej dywizji zaczynają się kontry ? :)

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Kontry są praktycznie na każdej dywizji, jeśli grasz przeciwko ogarniętemu enemy, a tak w sumie, to powinny zacząć się od Golda w górę, chociaż i Platyny to jak brązy niekiedy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możesz nią wygrać nawet gre z koreańcami mającymi Challangera  to zawalista postać ,a w połaczeniu z morganą miażdzy

47990292595971448862.png

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że od golda zaczynają cię mocno kontrowac tak, że za dużo tą katą nie zrobisz. Chociaż to wszystko zależy od teamu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

W obecnej mecie katariną można coś zrobić tylko w bronze/silver. Katarine jest naprawdę łatwo controwac i pierwszy lepszy mid laner ja masakruje, ale jest uzyteczna w tf, oczywiscie jak jest odpowiednio chroniona.

76561198053546969.png

Opublikowano

dostaje bombe od tego braum i elo

No nie koniecznie,  kata nie ma wbijać się jako pierwsza i padać jak szmata zadając niekonieczne dużo damage'a.

W obecnej mecie katariną można coś zrobić tylko w bronze/silver. Katarine jest naprawdę łatwo controwac i pierwszy lepszy mid laner ja masakruje, ale jest uzyteczna w tf, oczywiscie jak jest odpowiednio chroniona.

Niekoniecznie. Gram w platynie, mainuję katarinę i całkiem dobrze wychodzi mi gra na wszystkich midderów a linię przegrywam nią b. rzadko ;)

Opublikowano

Jeśli w przeciwnym teamie nie ma dużo cc'ków to dużo ugrasz, więc dobrze jest ją pickować na last picka. Pickuj ją gdy midlaner nie ma silenca, podbicia, stuna, taunta itd.

E9mwj60.png

Opublikowano

Jeśli na prawdę ją ogarniasz to możesz grać w każdej dywizji :D

BoL jest dla lamusów :D

Opublikowano

Katarina dobra ale takim talonem zjadam ją w parę sekund.Powiem ci tak jeśli natrafisz na słabego midlanera to wygrasz  jednak wystarczy w enemy team byle kassadin,leblanc,talon lub garen i twój ult nic nie zrobi :D + kata gówno robi tanką 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...