Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

gouran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko to nadal marnotrawstwo pieniędzy, 250zł za słuchawki grające jak HD681/HD681B za 100zł, ewentualnie wersja EVO za 150.

Teraz już nie wiem na temat tych denon ah d1100 naczytałem się masę negatywnych recenzji i zacząłem się zastanawiać na Creativ SB rage albo aurvana

Opublikowano

te Rage cośtam będą jeszcze gorsze, na żadnych gamingowych słuchawkach z reguły muzyki słuchać się nie da, jakość zerowa (dźwięku, wykonania). Aurvany to taka wersja demo tych denonów. Nie polecam z doświadczenia.

Opublikowano

Tylko boję się modyfikować te denony ponieważ mogę coś zwalić a piszą że bez modyfikacji są one po prostu słabe

Opublikowano

Bez modyfikacji są to typowo basowe słuchawki. Jeśli takowych nie chcesz masz inny wybór, Shure SRH440 (z używanych) Shure SRH240 (nówki) HD681EVO (nówki) Audio-Technica ATH-SJ55 (nówki). Poczytaj trochę.

Opublikowano

Chcesz bass to sobie złów:

https://www.google.pl/search?q=bass&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tMSUU9K1I-mK7Ab-iIDQCw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=965

Osobiście posiadam Shure SRH240, jednak zmodyfikowane (bas mod z nawiercaniem muszli) i jak dla mnie są idealne, ale standardowa wersja ma mniej basu. Weź HD681EVO, wydają się być w porządku jak na twoje wymagania. Ostatecznie te HMC631 jak chcesz headset

Opublikowano

Chcesz bass to sobie złów:

https://www.google.pl/search?q=bass&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tMSUU9K1I-mK7Ab-iIDQCw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=965

Osobiście posiadam Shure SRH240, jednak zmodyfikowane (bas mod z nawiercaniem muszli) i jak dla mnie są idealne, ale standardowa wersja ma mniej basu. Weź HD681EVO, wydają się być w porządku jak na twoje wymagania. Ostatecznie te HMC631 jak chcesz headset

Dobra ostatnie pytanie czy HMC631 mają dźwięk przestrzenny, wytrzymałe są i jak z mikro ponieważ ta forma mikrofonu ma tendencje do psucia się?

Opublikowano
Pech chciał, że na scenę patrzę zazwyczaj dosyć krytycznie, więc i owe standardy wychodzą nieco poza bardziej powszechnie przyjęte. HMC mogą na szczęście o tym pechu zapomnieć, ponieważ oferują zarówno całkiem dobrą głębię sceny, jak i szerokość.

cytat z recenzji.

Co do wytrzymałości, poczytaj, jak nie będziesz nimi rzucać to się nie rozwalą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...