Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

creative fatal1ty

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do fatal1ty i wszelkiego innego gówna 'dla graczy' to jest tak, że po prostu, słuchawki są polecane i recenzowane przez gimbów opłacanych przez sponsorów w celach marketingowych. Od początku słuchawki były '100pro' na recenzjach. I nigdzie indziej.

Opublikowano

ja powiem tak, zależy mi na dobrym dźwięku i mikro, który zbyt bardzo nie zmienia głosu i żeby był fajny. Tylko tyle. A chcę mieć słuchawki już z mikrofonem

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja powiem tak, zależy mi na dobrym dźwięku i mikro, który zbyt bardzo nie zmienia głosu i żeby był fajny. Tylko tyle. A chcę mieć słuchawki już z mikrofonem

To po chuj piszesz, skoro MĄDRE propozycje są dla ciebie chujowe. Weź te swoje fatale albo ozony i tyle. Ale po 2 miesiącach nie płacz, że kupujesz nowe.

PS. ten gość to idealny przykład tego, co reklama i marketing robią z ludzi łatwo-ruchalnych.

Opublikowano

pytam sie czy to jest dobre, nie obchodzi mnie to czy dla graczy czy dla normalnych. Te ozony są dobre albo te gamecon ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ale mi nie zależy na graniu, tylko, żeby mi mikro nie zmieniał głosu na pedofila ;/

• Hobby:Narkotyki, sex, masturbacja.
  • @Edit
  • + jakaś pani na avatarze z dziwnym zamiarem.
Opublikowano

to nw co brać

Może to, co wszyscy polecają ? 

//I tak wiem, że kupisz Ozone albo Fatal1ty, będziesz zachwycony jakością dźwięku, która jest słaba, więc wystawisz kolejną opinię 5/5. Aktualnie mam Maxelle, a Fatal1ty słuchałem, tego obok siebie nie można stawiać, a według recenzji i opinii Superluxy są sporo lepsze od Retro DJ. 

Opublikowano

Jak kurwa trzymasz się tych 2 modeli, a nie patrzysz na to co piszemy przez 2 strony tematu to weź te Ozony i już skończ ten temat ... 

he?

Opublikowano

patrze co piszecie, tylko mi ten zalman nie odpowiada, a te luxy i dj są fajne nawet. tylko zależy mi przy mikro obok ryja

1390144171-U592769.png

Opublikowano

patrze co piszecie, tylko mi ten zalman nie odpowiada, a te luxy i dj są fajne nawet. tylko zależy mi przy mikro obok ryja

PO PROSTU PODEPNIJ SOBIE TEN JEBANY MIKROFON NA KABLU OD SŁUCHAWEK I BĘDZIESZ MIAŁ MIKRO OBOK RYJA

Opublikowano

To se weź te crativy.Kupiłem je tydzień temu i spisują się bez zarzutów.Mikor nie testowałem, ale mikro jak mikro -  jak słuchawki nie trachniętę to powinien działać.

Opublikowano

Ja o nich sądzę tyle, że w tych słuchawkach nie ma przewodu (miedziana nitka to nie kabel, sorry), bas zalewa wszystko (podobno po modyfikacjach jest sporo lepiej), reszta pasma jest rozmyta. Do tego nagrzewają uszy, więc na dłuższe posiedzenia będą słabe.

Odczucia każdej osoby, która miała je na uszach powinny być podobne, o ile ma porównanie z czymś lepszym, nawet z tej samej półki cenowej. 

Opublikowano

pSlav i co o nich sądzisz?

Dobrze sądze.Wcześniej miałem Sennheissery 202 i po pierwsze: wydaje mi się, że na creativach jest lepszy dżwiek, słychać to zwłaszcza przy 720/1080, krótrzy kabel, który nie wala się po całym pokoju jak to było w przypadku SH, uszy mi się nie pocą, mikro można w każdej chwili odpiąć/przypiąć.

Do grania i słuchania muzy jak najbardziej się nadają.Po za tym pamiętaj, ze to tylko słuchawki.Musiałbyś kupić jakieś nonameowe gówno za 15 zł, żeby mieć problemy z dzwiękiem czy coś.Ja jestem z tych Creativów zadwolony, może nigdy nie miałem dobrych słuchawek, nie wiem.

Opublikowano

Dobrze sądze.Wcześniej miałem Sennheissery 202 i po pierwsze: wydaje mi się, że na creativach jest lepszy dżwiek, słychać to zwłaszcza przy 720/1080, krótrzy kabel, który nie wala się po całym pokoju jak to było w przypadku SH, uszy mi się nie pocą, mikro można w każdej chwili odpiąć/przypiąć.

Do grania i słuchania muzy jak najbardziej się nadają.Po za tym pamiętaj, ze to tylko słuchawki.Musiałbyś kupić jakieś nonameowe gówno za 15 zł, żeby mieć problemy z dzwiękiem czy coś.Ja jestem z tych Creativów zadwolony, może nigdy nie miałem dobrych słuchawek, nie wiem.

Na Youtube i tak nic nie słychać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...