Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

creative fatal1ty

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opłaca się je nadal? Czy są lepsze w tej samej cenie ? (mikrofon i słuchawki razem) ? budżet 120 zł tyle ile kosztują kreajtivy

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bierz fatal1ty. Może Creative Sound Blaster 3D Tactic Alpha.

Opublikowano

Głowa boli od tego, co tu wypisujecie. 

Superlux HD681 + Zalman MIC1 i pozamiatane każde 4gejmers oprócz wybranych modeli firm specjalizujących się w audio. 

Jak z przesyłką za drogo to Maxell Retro DJ i też Zalman. 

Fatal1ty to na zimę można założyć, fajnie nagrzewają uszy. 

Opublikowano

A ten zalman ma lepszy mikro czy fatality?

A te sa dobre ? OZONE Rage ST Black

Odpuść wszystkie słuchawki "dla graczy". 

Sam mam te fatality i nie narzekam. .. Trochę grzeją uszy ale są spk polecam.

Masz porównanie do jakichkolwiek słuchawek z głównym przeznaczeniem do muzyki ? 

Opublikowano

ale mi nie zależy na graniu, tylko, żeby mi mikro nie zmieniał głosu na pedofila ;/

Bierz te luxy/maxelle i do tego Zalman MIC. Jeśli nie masz głosu pedofila to mikro Ci go nie zmieni : )

Opublikowano

No kurwa przez Wifi... Masz oddzielny kabel, z wejściem Jack 3.5 pod różowe wejście. Podłączasz tak jakbyś miał drugi kabel przy słuchawkach ... 

he?

Opublikowano

Zjawisko powstawania słuchawek klasy „4gamers” Szczerze, uważałem i nadal uważam że wszelkie Siberie, 5Hv2, czy też Fatal1ty są w mniejszym bądź większym stopniu przereklamowane, a polecane głównie na forach CS i co ciekawe, nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat. Pojęcie słuchawek dla graczy powstało w celach czysto marketingowych, ponieważ dobierając odpowiednie słuchawki stereo, obojętnie czy z mikrofonem wbudowanym czy bez, uzyska się w ogromnej ilości wypadków o wiele lepszy i trwalszy sprzęt. Gry nie stawiają przed słuchawkami w zasadzie żadnych większych wymagań, poza ogólnie pojętym realizmem i pozycjonowaniem źródeł pozornych. Jeśli więc słuchawki sprawdzają się bardzo dobrze w muzyce pod kątem przestrzenności, separacji i lokalizowania dźwięku, nie będą miały najmniejszego problemu z jakąkolwiek grą. Mikrofon zawsze można dokupić osobno, co tylko pozornie jest kiepskim rozwiązaniem i w dalszej części tekstu dokładnie wyjaśnię dlaczego.

Są przereklamowane, większość recenzji jest pisana przez gimnazjalistów a na ceneo stawiają 5 gwiazdek bo takie słuchawki im polecili pro gracze, którzy nie mieli na głowie nic lepszego. 

he?

Opublikowano

Ja osobiście używam zestawu Sennheiser HD 201 i mikro od Zalmana, wyszło mi lekko poniżej 100zł. A co do fatal1ty to mój kumpel miał i po 3 miesiącach mu się kabel złamał.

Opublikowano

Plantronic gamecom 367 lepsze od fatality i kupisz do 120zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...