Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Subforum Pogaduszki

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w pogaduszkach zauważyłem sporo tematów w stylu:

"Karty kolekcjonerskie steam"

"Darmowe gry steam"

"Problem steam"

Proponuje dodać do Pogaduszek (bo działu innego nie pasuje robić) subforum "Steam"

"Co użytkownicy mogliby w nim pisać"

Zapewne pojawi się takie pytanie, więc od razu odpowiem:

Szukać kolegów do gier, których działów nie ma na steam

Prosić o pomoc z problemem dotyczącego platformy steam oraz gier, które się na niej znajdują

Chwalić się swoimi grami/lvl steam

Poradniki z ciekawostkami dotyczącymi steam (o wielu rzeczach, które VALVE ukryło sam nie wiedziałem)

oraz wiele innych rzeczy :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Jestem na nie.

Tematów takich nie jest dużo, a jak już ktoś ma problem z Steam przy jakiejś grze to pisze w dziale tej gry.

Jeśli chodzi o karty kolekcjonerskie to nie widzę powodów istnienia takiego działu, bo nimi się wymienia, a handel na MPC jest zakazany.

Darmowe gry na Steam? Nie ma ich codziennie...

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Oczywiście, że nie, jest wystarczająca ilość subforów w pogaduszkach.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Admin Cienia
Opublikowano

Myślę, że kolejne sub-forum w pogaduszkach jest zbędne, dodatkowo można pisać w dziale danej gry.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jestem na nie.

Tematów takich nie jest dużo, a jak już ktoś ma problem z Steam przy jakiejś grze to pisze w dziale tej gry.

Jeśli chodzi o karty kolekcjonerskie to nie widzę powodów istnienia takiego działu, bo nimi się wymienia, a handel na MPC jest zakazany.

@cichy.

Zdziwiłbyś się ;D

Poza tym są codziennie promocja na lepsze i gorsze gry

A promocje jak to steam:

"Skyrim? Dajemy -66%!"

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Nie.

Po co? Przejrzałem sobie lekko ten dział, i na 2 stronach nie ma ani jednego tematu o Steam(z wyjątkiem podpiętej wyceny kont). Ale swoją drogą...

Poradniki z ciekawostkami dotyczącymi steam (o wielu rzeczach, które VALVE ukryło sam nie wiedziałem)

Bardzo fajny pomysł, w formie zbioru ciekawostek w jednym temacie można by go zrealizować.

Opublikowano

Jestem na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...