Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin blokujący killaurę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego ale dodaj plugin NoCheatPlus. Potem wpisujesz /ncp info [nick] i masz tam dane dotyczące osoby czyli np. doubleclick itp.

Opublikowano

weź tak jak @up wgraj tego plugina i masz gwarantowane że ci to zblokuje albo na chacie ci wyskoczy info o cziterze.

.

Opublikowano

Ja widziałem na takim serwie że mieli coś takiego może ktoś inny wie co to lub potrafi coś takiego zrobić

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Poszukaj w google skrypt na anty killaura

działa to na takiej zasadzie ze gdy gracz który atakuje nie patrzy sie na tego gracza który przyjmuje obrażenia to po prostu go banuje.

graphic.png

Opublikowano

Szukałem rożnie nie znalazłem NoCheatPlus mam i killaury nie da się chyba zobaczyć za pomocą tego tylko jak będzie się obserwować gracza. Kilka takich przypadków miałem.

Opublikowano

SafeGuard nie blokuje killaury tylko ją wykrywa a jak widziałem na filmie to nie zawsze wykrywa. A w tym linku nic nie ma co by zablokowało killaure

Opublikowano

sry wystarczy nocheatplus i odpowiednio skonfigurować pozycje z

angle

direction

noswing

reach

!!speed!!

nom i oczywiscie ustawić ban za przekroczenie jakiegos tam progu ostrzeżeń , jeśli owego nie posiada to należy szykać pomocy w API i tworzymy mały plugin mający za zadanie tylko banować graczy i masz najprostszą ZNANĄ MI METODE NA TO CZEGO SZUKASZ ja innej nie znam na blokadę i banowanie

Nowicjusz
Opublikowano

Powinienies wgrac NoChestPlus/AntiCheata.

Jesli widziales go na serwerze moze byl autorski ;)

Moze da sie napisac tez taki skrypt... 

Popros kogos kto sie dobrze na tym zna i moze ci napisze go ;)

Serwer MC 1.7.2      Sb.IronGame.PL

Opublikowano

Wow taki plugin może i istnieje ale jest bardzo zaawansowany w necie znalazłem ten 

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/antiaura/

potrzebujesz do niego jeszcze protocollib

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...