Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kuźwa, skoro już mówimy o cebuli to z twojego posta ową zaleciało.

Bola nie tworzyli moi przyjaciele, więc korzystanie z darmowej wersji (udostępnionej przez twórcę) jest cebulactwem? Zajebista logika. Głupotą jest udostępnianie darmowej wersji? Ale ty zdajesz sobie sprawę, że dzięki takiemu działaniu twórca kosi większy hajs prawda? Podstawy marketingu. Darmowa wersja, która jest tak naprawdę wersją demo tego programu ma zachęcać ludzi do kupowania regularnie vipa. Gdyby program był tylko w postaci płatnej to wiele osób nawet nie zwróciłoby uwagi na bola. Wiele osób dopiero po zagraniu na darmowej wersji decyduje się na kupno VIPa. 

Nie rozumiem w ogóle tego bólu dupy o darmową wersję. Skoro twórcy taką udostępniają, a osobiście VIP nie jest mi w ogóle potrzebny, bo jestem zadowolony z tego co oferuje darmowa wersja, nie potrzebuję evadee czy CW, który sam za mnie wygra grę, to po co mam kupować VIPa? I czemu w takim razie czyni mnie to cebulą? Rozumiem wyzywanie od cebul za cracki, ale za korzystanie z tego co twórcy sami oferują? Ja nie wiem, czujesz się lepszy, bo wydajesz 30zł miesięcznie na to, czy o chuj ci chodzi?

HAHA, umarłem. Po pierwsze co ma staż MPC do bola? To MPC stworzyło bola rozumiem? I nie da się korzystać z niego bez konta tutaj, tak? Logika mistrza. Bola używam od dawna i cały czas na free, więc dobrze wiem jak wygląda czas oczekiwania po patchu.

btw. mam konto tutaj od 2009 (4 lata dłużej od ciebie), ale używam tego, bo na tamtym mam nick jak w lolu, a że wypowiadamy się w dziale czitów do lola, to wolę sobie oszczędzić chwalenie się nickiem w grze.

btw 2. w dupie byłeś gówno widziałeś, czekało się 4 dni. Od końca tamtego roku skrócili czas do 5-6 dni i zazwyczaj był to poniedziałek, parę miesięcy temu czas ten skrócony został do niedzieli, co daje 4 dni, bo patch jest wypuszczany zazwyczaj z wtorku na środę. Raz był rzeczywiście dłuższy czas (chyba 8 dni), ale na pewno nie ostatni, ani w marcu tak jak napisał G00d, było to gdzieś na początku 2014.

Hmm tak się wtrącę.. to zawiało piszczeniem w c***.

@antyward(n)

Dla "cebulaków"!!

"Welcome to BoL Studio.

Due to LoL latest update and VIP perks, BoL will be unavailable for free users until 08/06/2014."

Deadboy

Opublikowano

Hmm tak się wtrącę.. to zawiało piszczeniem w c***.

Nie winię cię. Dla kogoś bez mózgu, jakakolwiek logiczna argumentacja może być "piszczeniem w c***".

@aw

Czyli tak jak mówiłem, 4 dni.

Opublikowano

Mam problem gdyż podobno bol dla vipów już jest a mi w momencie odpalenia gry pojawia się drugi (jakiś pvp.net Patcher) lol oraz/i w momencie załadowania do 100% wywala mi lol'a wiecie może czym jest to spowodowane.

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Czy Wam tez lol nie chce sie odpalic przy właczonym Bolu ?

Mam cały czas BugSplatta lub małe menu :O

Opublikowano

sprobowalem zagrac vs SI i wczytało normalnie, rozgrywki z ludzikami nie chca sie odpalic:( Wina Tuska:)

Szczerze mówiąc teraz tak sprawdziłem dokładnie i na moim zwykłym koncie na botach/normalu cały czas mam zmniejszone menu i nie mogę w nim nic robić lub wywala bugsplata. Za to po odpaleniu na jakimś 10lvlu wszytko normalnie chodzie a te same skrypty (!) WTF?!

Opublikowano

Mam problem gdyż podobno bol dla vipów już jest a mi w momencie odpalenia gry pojawia się drugi (jakiś pvp.net Patcher) lol oraz/i w momencie załadowania do 100% wywala mi lol'a wiecie może czym jest to spowodowane.

Z góry dzięki za pomoc

to samo mam właśniue ;d

Opublikowano

Boże... Po każdym patchu wychodzi fix na te cztery dni. Wystarczy poszukać na wietnamskim forum... -,-

Mamy vipa mózgu operacji Delta. I crashuje. BTW Kto czyta wietnamskie fora? ;D

Zaraz sprawdze na swoim generalnym koncie czy nie crashuje.

Deadboy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...