Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby zaraz nie było niepotrzebnego spamu "bol mi nie działa" - był patch lola i trzeba czekać na update BoL'a. Jeszcze nie wiadomo ile czasu potrwa to dla free dla vip'ów jak zwykle do 24h.

@Edit Dla vipów updated. Dla free od 08/06/2014.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może przynajmniej 2/5 tych dzieci zauważą temat i w jakimś stopniu ten temat wpłynie na ich spam. Dodatkowo można ich po prostu odsyłać tutaj i z głowy :3

Opublikowano

Nie będzie dotępny przez tydzień. Czyli free będzie we wtorek wieczorem ^^

Tak mi przykro cebulaczki :^

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Już od dość dawna czas czekania po patchu to 4 dni. W niedziele zazwyczaj już jest.

Opublikowano

Nie dosc dawna, tylko zalezy jak sobie wymysla i tyle, ja dla cebulakow dalbym mozliwosc korzystania 3 dni w miesiacu.

Od kilku miesięcy co patch czeka się do niedzieli, więc praktycznie ciągle 4 dni. Raz patch był ze środy na czwartek to było nawet 3 dni. 

Co ma korzystanie z darmowej wersji do cebulactwa?

Opublikowano

Od kilku miesięcy co patch czeka się do niedzieli, więc praktycznie ciągle 4 dni. Raz patch był ze środy na czwartek to było nawet 3 dni. 

Co ma korzystanie z darmowej wersji do cebulactwa?

wiesz gimbaza się dowartościowuje.

Wiekszość tych pseudo vipów korzysta z cracked skyptów.

Opublikowano

bo bola nie tworzyli twoi przyjaciele, którzy ci go oferują za darmo, dla mnie głupotą może dla twórców promocją jest dawanie dla cebulaków free, takie rzeczy powinny być płatne tylko i wyłącznie.

I proszę cie nie pierdol, bo chyba w marcu jeszcze było to ok. 7-10 dni, nie wiesz to nie pierdol

wiesz gimbaza się dowartościowuje.

Wiekszość tych pseudo vipów korzysta z cracked skyptów.

daleko za gimbazą

płacisz za program, nie musisz płacić dla ludzi, którzy piszą skrypty bo możesz odpowiedniki podobne znaleźć dla free, a cracked można uznać za test, choć nie popieram.

Opublikowano

Już od dość dawna czas czekania po patchu to 4 dni. W niedziele zazwyczaj już jest.

Widzę że jesteś na tym forum od maja i coś dużo wiesz na ten temat ile jest czasu czekanie na vipa.

W wcześniejszym dużym patchu na free czekało się Tak 10 DNI!

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

bo bola nie tworzyli twoi przyjaciele, którzy ci go oferują za darmo, dla mnie głupotą może dla twórców promocją jest dawanie dla cebulaków free, takie rzeczy powinny być płatne tylko i wyłącznie.

I proszę cie nie pierdol, bo chyba w marcu jeszcze było to ok. 7-10 dni, nie wiesz to nie pierdol

daleko za gimbazą

płacisz za program, nie musisz płacić dla ludzi, którzy piszą skrypty bo możesz odpowiedniki podobne znaleźć dla free, a cracked można uznać za test, choć nie popieram.

O kuźwa, skoro już mówimy o cebuli to z twojego posta ową zaleciało.

Bola nie tworzyli moi przyjaciele, więc korzystanie z darmowej wersji (udostępnionej przez twórcę) jest cebulactwem? Zajebista logika. Głupotą jest udostępnianie darmowej wersji? Ale ty zdajesz sobie sprawę, że dzięki takiemu działaniu twórca kosi większy hajs prawda? Podstawy marketingu. Darmowa wersja, która jest tak naprawdę wersją demo tego programu ma zachęcać ludzi do kupowania regularnie vipa. Gdyby program był tylko w postaci płatnej to wiele osób nawet nie zwróciłoby uwagi na bola. Wiele osób dopiero po zagraniu na darmowej wersji decyduje się na kupno VIPa. 

Nie rozumiem w ogóle tego bólu dupy o darmową wersję. Skoro twórcy taką udostępniają, a osobiście VIP nie jest mi w ogóle potrzebny, bo jestem zadowolony z tego co oferuje darmowa wersja, nie potrzebuję evadee czy CW, który sam za mnie wygra grę, to po co mam kupować VIPa? I czemu w takim razie czyni mnie to cebulą? Rozumiem wyzywanie od cebul za cracki, ale za korzystanie z tego co twórcy sami oferują? Ja nie wiem, czujesz się lepszy, bo wydajesz 30zł miesięcznie na to, czy o chuj ci chodzi?

Widzę że jesteś na tym forum od maja i coś dużo wiesz na ten temat ile jest czasu czekanie na vipa.

W wcześniejszym dużym patchu na free czekało się Tak 10 DNI

HAHA, umarłem. Po pierwsze co ma staż MPC do bola? To MPC stworzyło bola rozumiem? I nie da się korzystać z niego bez konta tutaj, tak? Logika mistrza. Bola używam od dawna i cały czas na free, więc dobrze wiem jak wygląda czas oczekiwania po patchu.

btw. mam konto tutaj od 2009 (4 lata dłużej od ciebie), ale używam tego, bo na tamtym mam nick jak w lolu, a że wypowiadamy się w dziale czitów do lola, to wolę sobie oszczędzić chwalenie się nickiem w grze.

btw 2. w dupie byłeś gówno widziałeś, czekało się 4 dni. Od końca tamtego roku skrócili czas do 5-6 dni i zazwyczaj był to poniedziałek, parę miesięcy temu czas ten skrócony został do niedzieli, co daje 4 dni, bo patch jest wypuszczany zazwyczaj z wtorku na środę. Raz był rzeczywiście dłuższy czas (chyba 8 dni), ale na pewno nie ostatni, ani w marcu tak jak napisał G00d, było to gdzieś na początku 2014.

Opublikowano

daleko za gimbazą

A tak płacisz za skrypty a nie musisz płacic dla ludzi co napisali bola. Bo wesje free bola można uznać za test. I podobne odpowiedniki vip skryptów możesz znaleść free.

Równie dobrze idąc twoim tokiem myślenia może być tak.

Opublikowano

Równie dobrze idąc twoim tokiem myślenia może być tak.

Według jego logiki myślenia to w lolu też musisz kupować regularnie skiny, bo jak nie to jesteś cebulą. Przynajmniej tak wynika z jego wypowiedzi. W końcu Riot to nie nasi przyjaciele.

Opublikowano

zagram sobie kilkanaście rankedów ,nie będzie bolowców przynajmniej ( mniej ).

@Temat  Będę tutaj odsyłać ludzi do tego tematu ,ale raczej każdy rozgarnięty wie o tym.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Bola nie tworzyli moi przyjaciele, więc korzystanie z darmowej wersji (udostępnionej przez twórcę) jest cebulactwem? Zajebista logika.

Ja stawiam swoje zdanie, bo bol daje ci darmową dywizję, lepsze staty itp itd, nie neguje decyzji twórców.

Głupotą jest udostępnianie darmowej wersji?

a osobiście VIP nie jest mi w ogóle potrzebny, bo jestem zadowolony z tego co oferuje darmowa wersja

typowy kurwa jebany w dupe polaczek cebulaczek

nie da chłopakom 30 zł, że napierdala na bolu tylko napisze że jemu to wystarcza, a jakby wypuścili evade, cw, fun house na free i za free to pierwszy by łapy wyciągnął, ja pierdole POLSKO PŁACZ

Rozumiem wyzywanie od cebul za cracki, ale za korzystanie z tego co twórcy sami oferują? Ja nie wiem, czujesz się lepszy, bo wydajesz 30zł miesięcznie na to, czy o chuj ci chodzi?

wyzywanie ludzi od cebulaków bo crack skryptów używają, a nie wyzywanie ludzi bo szkoda im 30 zł na bola i będą się męczyć na free gównie, BO PRZECIEZ 30 ZL PIECHOTA NIE CHODZI EHUEHEHUEH

Ahh, czuje się lepszy, że dam im nawet 100 zł za skrypty i vipa, jestem bogaty i mi kurwa można i będę się tym chwalić cebulo

Według jego logiki myślenia to w lolu też musisz kupować regularnie skiny, bo jak nie to jesteś cebulą. Przynajmniej tak wynika z jego wypowiedzi. W końcu Riot to nie nasi przyjaciele.

ja wyrażam tylko swoje zdanie, dla mnie także lol fajnie jakby był płatny, chociaż takie kuhwy jak ktoś by nie grał w te zajebistą lige legend

Opublikowano

Prosił bym o ogarnięcie się przez niektórych użytkowników. Jest to temat informacyjny a powstała tu jakaś kłótnia.

Opublikowano

typowy kurwa jebany w dupe polaczek cebulaczek

nie da chłopakom 30 zł, że napierdala na bolu tylko napisze że jemu to wystarcza, a jakby wypuścili evade, cw, fun house na free i za free to pierwszy by łapy wyciągnął, ja pierdole POLSKO PŁACZ

Jesteś kurwa idiotą, leże na ziemi jak to czytam, dzięki za poprawienie mi humoru ziomek. VIP JEST OPCJONALNY, rozumiesz co to znaczy? Po kiego uja mam kupować coś co mi nie potrzebne? Gówno zresztą możesz wiedzieć co bym zrobił jakby wypuścili evade czy cw. Hajsu też mi nie brakuje, więc jak by mi zależało to bym sobie mógł walnąć te 30zł + nawet cracki, bo to tyle co nic. Nie zrobiłem tego, nie dlatego, ze szkoda mi kasy tylko dlatego, nie jest mi to w ogóle potrzebne. Niektórzy nie lubią jak program wykonuje dosłownie wszystko za nich, ale trzymanie spacji wyżarło ci najwyraźniej mózg i nie pomyślisz.

wyzywanie ludzi od cebulaków bo crack skryptów używają, a nie wyzywanie ludzi bo szkoda im 30 zł na bola i będą się męczyć na free gównie, BO PRZECIEZ 30 ZL PIECHOTA NIE CHODZI EHUEHEHUEH

Tutaj wychodzi z ciebie znowu cebula. "Męczyć się na free gównie", musisz być ostrym gównem w tej grze skoro potrzebujesz ultra skryptów, a free według ciebie to "męczenie się".
Opublikowano

ultra skryptów

Nie wtrącam się w dyskusję, ale vip skrypty nie są ultra, po prostu mają większe możliwości. Nie możesz jako free np. wycastować Q Varusa/Xeratha bo mają dwa stance castowania (kłaniają się pakiety), a free obsługuje tylko jeden. ;3

od razu mówię - injectowanie dll już nie działa.

Opublikowano

a chcesz vipa za free i wszystkie skrypty, kupie ci naprawdę, wyjebie hajs i ci kupie cebulo, bo tłumaczenie się że ci nie potrzebne jest co najmniej bardzo śmieszne, haha

wracając do tematu, po lekkich update jest 3 - 4 dni, natomiast po wielkich patchach zawsze było dłużej

Opublikowano

Nie wtrącam się w dyskusję, ale vip skrypty nie są ultra, po prostu mają większe możliwości. Nie możesz jako free np. wycastować Q Varusa/Xeratha bo mają dwa stance castowania (kłaniają się pakiety), a free obsługuje tylko jeden. ;3

od razu mówię - injectowanie dll już nie działa.

Z tymi ultra skryptami to chodziło mi bardziej o evadeee. Tak, wiem, ze to paid/crack, ale wymagany jest VIP, o którym toczy się dyskusja.

a chcesz vipa za free i wszystkie skrypty, kupie ci naprawdę, wyjebie hajs i ci kupie cebulo, bo tłumaczenie się że ci nie potrzebne jest co najmniej bardzo śmieszne, haha

Czytanie ze zrozumieniem nieopanowane? Serio dla ciebie to takie niemożliwe, że komuś nie jest potrzebny VIP? Nie każdy jest takim gównem w lolu jak ty, niektórzy wbijają dywizję na samym free, a inni bez niczego. Jak masz za dużo hajsu to wydaj go na edukację, bo masz spore braki.

wracając do tematu, po lekkich update jest 3 - 4 dni, natomiast po wielkich patchach zawsze było dłużej

Znowu bzdura i mity. Kiedyś (dość dawno) było 7 dni po nic nie znaczącym patchu z kilkoma buffami, teraz masz VU Karthusa i 4 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...