Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czemu le lbanc nie jest nerfiona?

rolexjebacbiede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wytrzymać na midzie vs lb jest banalnie proste a counter picków jest na nią wiele.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

wytrzymać na midzie vs lb jest banalnie proste a counter picków jest na nią wiele.

Jasne a bany to są za cycki? Nerf powinien być, przynajmniej na cd

Opublikowano

Ja gram veigarem bo nie można nim przegrać lini a co do Lb, miałem morde na midzie po 6 napisał mi, że gram na bolu bo zajebałem combo w 0.1 sek mówił, że mnie nagra i wyślę do riotu buahahahahaahahahhahahahahh

Co to jest nuker ?

combo w 0.1 sek , miszczu LCS witają  :)

Opublikowano

Ale co w tym nerfie mieliby dać? Osłabić przelicznik? I tak dalej adc będzie na Q, W, R. Przecież nie zmniejszą przelicznika o 50% ;)

Jedynie co to może cd.. ale z drugiej strony to LB i tak odegra swoją rolę.. zniszczy adc w 0.1s i będzie na pozycji startowej.

Według mnie ten nerf nie miałby sensu.. Muszą być jakieś silne postacie.. Po za tym od tego są bany, możesz sobie zbanować LB i mieć spokój, ot co.

Opublikowano

Też trzeba pamiętać że lb w late się nie przydaje.. aż tak ;)

wystarczy mieć ogarniętego supporta, lub jakiegoś dobrego tanka w teamie(który albo rzuci dokładnego stuna, albo zablokuje)

LB w late też bardzo szybko pada od feedniętego ADC.

I nikt mi nie wmówi że LB w late jest lepsza niż Orianna, Cassio, Ziggs.. itd ;P wszystko co ma AOE będzie lepsze ;x.

Oczywiście wiadomo że jeżeli ktoś feednie lb 10/0.. to raczej pograne ;D wchodzi W zabija ADC i znika..

Mimo wszystko jeżeli dostanie stuna to już raczej nie ucieknie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Fifol nie wiem jak grasz ale Syndra [ogar] nie pozwoli paść do 6 levela a na 6 rozwali lb a do 6 lb się gnębi . Nie wiem gdzie grasz ale możliwe że trafiasz na lb które są lepsze niż twoje umiejetnosci gry.

A po za tym po co ją nerfic , wedle 90% forum musi mieć nerfa ale ona do tego zostala stworzona do zabijania szybkiego . Dobre umiejętnosci gry na midzie , gnebienie i lb bedzie do niczego . A po za tym stun i focus i jej nie ma. Ale wiele osob uwaza ze wie lepiej ale co tu zrobic ...

Opublikowano

LB zawsze taka była, pół roku temu carrowałem każdy mecz, ale teraz wszędzie bany.

No dokładnie. Kiedyś wszyscy tutaj pisali jaka ta LB jest chujowa i bezużyteczna bo zabije kogoś i jest martwa lub ucieknie na low hp xD. A potem nagle jeeeb na LCS'

ach grali to i boby zaczęły.

Opublikowano

combo w 0.1 sek , miszczu LCS witają   :)

To, że mi się raz udało tak to zrobić to nie znaczy, że na LSC pojadę ziomeczku ;)

nie wiem czy faktycznie 0,1 tak po prostu mi Morde napisał ;)

Opublikowano

No faktycznie kiedyś tu ludzie pisali że lb jest zła bo łatwo ją zabić a jak ktoś picknie na lcs to nagle robi się potężna bo nigdy nie była taka sama jak ktoś na lcsach weźmie urgota na mida to można wtedy zauważyć że każdy będzie urgotem grał na midzie

Opublikowano

To, że mi się raz udało tak to zrobić to nie znaczy, że na LSC pojadę ziomeczku ;)

nie wiem czy faktycznie 0,1 tak po prostu mi Morde napisał ;)

Ziomeczku chyba nie zdajesz sobie sprawy ile to jest 0.1 sec :) na bolu w tyle nie zrobisz combo

Opublikowano

Fifol nie wiem jak grasz ale Syndra [ogar] nie pozwoli paść do 6 levela a na 6 rozwali lb a do 6 lb się gnębi . Nie wiem gdzie grasz ale możliwe że trafiasz na lb które są lepsze niż twoje umiejetnosci gry.

A po za tym po co ją nerfic , wedle 90% forum musi mieć nerfa ale ona do tego zostala stworzona do zabijania szybkiego . Dobre umiejętnosci gry na midzie , gnebienie i lb bedzie do niczego . A po za tym stun i focus i jej nie ma. Ale wiele osob uwaza ze wie lepiej ale co tu zrobic ...

Gnebic LB przed 6 hahahhahHHHhHHh ziom, u made my day. Lb nie da sie gnebic bo jak tylko do niej podejdzisz lapiesz combo na ryj z slience i nie masz polowy hp.Dojebaleś jak łysy warkoczem o kant kuli. Jak syndra jest taka mocna to czego nie ma takiego ban rate? LB do niczego, znowu ahhahahahH. Lb może mieć 0/5 w early ale jak tylko złozysz dfg to papierki masz na combo. Żadna lb nie powinna wchodzić w TF, jej zadaniem jest łapanka w jungli, szybkie zburstowanie ADC czy tam APC i enemy nie ma co zaczynać walki. Ty swoje ja swoje, ty się wypierasz niczym ja ban rate. Jak chcez więcej dowodów ze mam racje grajmy 1v1 i nie ma problemu.

Opublikowano

Leblance ona jest Op , jak dostanie nerfa to poprostu będzie do kitu musi mieć ten dmg ;).

.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ziomeczku chyba nie zdajesz sobie sprawy ile to jest 0.1 sec :) na bolu w tyle nie zrobisz combo

Szybkie palce :D

If you know  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...