Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Nowy dzial - osu!

Fizaraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osu! to gra polegajaca na klikaniu w kolka, przesuwania sliderow, oraz krecenia spinnerow w rytm muzyki. Przez niektorych nazywana poprostu symulatorem klikania kolek.

Strona: osu.ppy.sh

Do osu istnieje masa beatmap, czyli map z piosenkami, ktore mozna pobrac i grac. Dostepne sa poziomy trudnosci jak Easy, Normal, Hard oraz Insane, dodatkowo mozna ulatwic lub utrudnic sobie gre, poprzez dodanie modow, kosztem utraty lub zwiekszenia punktow otrzymywanych za mape.

W osu! istnieja 4 tryby gry:

osu! standard: czyli standardowe osu!, kilkanie w koleczka ;)

Catch the beat: Lapanie owocow w rytm muzyki.

Osu!mania: Cos jak guitar hero, wybijanie rytmu przy pomocy gitary/pianina ;d

Taiko: Wybijanie rytmu za pomca bebnow.

Dodatkowo w Polsce osu! ma bardzo duzo aktywnych graczy, a jeden gracz z naszego kraju (WubWoofWolf), jest numerem 4 w rankingu swiatowym ;d

Jesli dzial zostanie zaakceptowany, zglaszam sie do moderowania/adminowania  go ;)

Za brak polskich znakow z gory przepraszam, nie mieszkam juz w naszym kraju, i mam inny system/klawiature w innym jezyku :P

#EDIT: Specjalnie dla Nas @Sajjuk wykonal krotka prezentacje trybow w osu!, na poczatek oczywiscie osu!standard, potem Taiko, nastepnie Catch The Beat (CTB), i na koniec osu!mania ;)

Zapraszam do obejrzenia :D

https://www.youtube.com/watch?v=D_lLSHrCSy8

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak! Gra wymiata :D Sproro graczy - o czym mówi info na stronie.

Ja jeszcze raz na tak - sam gram :D

Przy okazji byłoby miejsce na turnieje ;)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

owszem, możnaby dodać, sporo ludzi w to gra

Jestem na NIE

0493cb2494da.jpg

osobiście grałem na mapce do nuty knife party, nie miała ona kawałka związku z anime, więc pls

Admin Cienia
Opublikowano

Była już kiedyś sugestia dotycząca dodania działu dla tej gry i została odrzucona. Osobiście jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jak tak się patrzy na poddział 'Zlecenia' i to co tam się dzieje to dlaczego dział osu nie może istnieć? Zwykli Userzy co za przeproszeniem gówno znaczą na forum muszą czekać na prace nie wiadomo ilę, o ile w ogóle się doczekają. Wchodzi ktoś z Czerwonym/Niebieskim/Zielonym kolorkiem i pracę ma w niecałe 30 minut. ŻAŁOSNE.

Można zrobić, jak tylko będzie nim zainteresowanie to nie mam nic przeciwko ;-) Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...