Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tworzyć serwery oraz jak ich nie prowadzić!

S0L1D3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Refresh!

Skoro jest to poradnik, to może jakiś miły moderator zdjąłby mi tych kilka procentów? :)

@Kacki

@LeeSinor

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciał bym dodać wracając do tematu, że część jest racją ale w sporej części Soldier się mylisz. Wiele by w tym trzeba było poprawić. Jedną rzeczą i najważniejszą której za bardzo nie wymieniłeś jest zaangażowanie właściciela serwera. Musi on być BARDZO wytrwały, bo jeśli właściciel nie będzie dbał o serwer, to nie ważne jaka będzie administracja, wszystko się posypie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemaneczko!

@Odświeżam ten staroć :P

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Czemu tyle długich postów. xD Jeśli to jest dobry poradnik to ja będę miał dobry serwer. :P Czytając raczej utwierdzałem się we własnych założeniach, ale i tak. Good Job :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...