Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coustomowe skrypty.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciężko podać nazwę skryptu ? :)

Nosz kurde mać. Który już raz powtarzam, że PROBOWAŁEM OD CHOLERY TYCH SKRYPTÓW i ŻADEN nie działał -.-.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

w "Skrypty" jak dobrze wgrywać skrypty> http://www.mpcforum.pl/topic/1237795-bot-of-legends-najczestsze-pytania-oraz-odpowiedzi/

Tak btw. BoL teraz nie działa jakoś.

Pobierz biblioteki stąd > http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/

i wtedy spróbuj odpalać skrypty.

A i spróbuj jeszcze przeinstalować BoLa.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wiec tak: wiem ze bol narazie nie dziala, czekam

Pobiore te biblioteki jak zacznie dziala dla free userów

Jesli przeinstalowanie bola to chodzi o usuniecie z %appdata% folderu BoL to juz to robilem z 5 razy

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

@ref.

Wiec tak, Dalej dupa ;p. Tak btw jak pobieram skrypty z Bol Mods to nie mam tego w scripts. W scripts mam tylko coustomowe. To tak ma byc?

Opublikowano

KURW@ człowieku masz problem ok. z 2 miech. zrób format dysku. ILE mozna boże.

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

@Faperinio

Zrobiłem wczoraj ale nie zdazylem sprawdzic bola. Zaraz zobacze.

Opublikowano

KURW@@@@@ Zformatowalem PC I DALEJ DUPA!!!! Odpalam bola i TEN SAM PROBLEM! -,- BTW jak skrypty z bol mods pobieram to powinny one byc w scripts?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki masz windows. Uruchamiasz bola jako administrator oraz czy masz go na partycji C:\? Pomogłem dla jednego z tym samym problemem odpisz :).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zaraz zobacze bo akurat mecz odpalilem ;p. Bola mam na pulpicie xD

Mam Win7

Laptop HP Pavilon dv6 - 1304ew (szajs)

@Edit.

Wyszedl nowy bol :D ale go nie odpale narazie bo mam falied to download ;3 i trzeba jakąs nowa łatke zalatwic.

@Edit 

Jesli wie ktos jak rozwiazac falied to download to prosze o  help :<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Zformatowalem znowu kompa, znowu kaplica. PLS HELP!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...