Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coustomowe skrypty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobralem tego twojego bola i dalej nie dziala. I tak wgl to jeszcze chce powiedziec:
1. Nie moge sie z bola wylogowac.
2. Ciagle automatycznie jestem zalogowany na moje konto bolowe
3. Widze tylko 5 coustom scriptow
4. Dołanczam SS co mam na czacie gdy odpalam bola

JzIiuoi.jpg

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobralem tego twojego bola i dalej nie dziala. I tak wgl to jeszcze chce powiedziec:

1. Nie moge sie z bola wylogowac.

2. Ciagle automatycznie jestem zalogowany na moje konto bolowe

3. Widze tylko 5 coustom scriptow

4. Dołanczam SS co mam na czacie gdy odpalam bola

JzIiuoi.jpg

ehh... juz ci WSZYSTKO DZIAŁA tylko masz moje VIPOWSKIE skrypty (TAK ZAINICJOWAŁO CUSTOMOWE SCRYPTY) YEY 

(na serio juz ci wszystko dziala) 

masz tutaj jakies skrypty dla free: http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-2129-may-28/

http://botoflegends.com/forum/topic/1445-orianna-wombocombo/

sorry ze teraz odpowiedz ale neta nie miałem ;-;

TUT jak usunąć moje skrypty: wchodzisz w .../Scripts i .../Scripts/Common i usuwasz wszystko co się znajduje w 2 folderach i potem dodajesz własne 

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

Jak to dziala jak nie dziala? Usunolem all twoje skrypty i ciagle te napisy ale czekaj mam mecza to sproboje zaraz na spokojnie 

@Edit.

Zainstalowalem tego twojego skrypta co dales link i dalej nie dziala. Ciagle to samo. Wyskakuje te napisy zielone.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

usunąłeś wszystko z common?

spróbuj inne tez skrypty zainstalować 

@Edit 

usuń też wszystko z folderu "Sprites"

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

Ciagle to samo. Probowalem inne skrypty. Ja nie czaje oco chodzi. Moze podam ts3 jakiegos skypa czy cos i ktos kto sie na tym zna mi pomoze?

Opublikowano

Musisz chyba kupić VIP-a nie ma chyba innej opcji.

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

Opublikowano

Musi dzialac? Nie dziala ;(. Ciagle te je**** napisy zielone i chu*nia. Nie dziala. Dodam ze z zakladki w bolu Bol Mods dzialaja skrypty, tylko te coustomowe nie dzialaja. HELP! :(

@Edit

Co to jest ten BoL Injector?

Opublikowano

W niektórych skryptach masz tak, że musisz wgrać je przez bola, a jedne wgrać do innego folderu żeby działały. Ja bym ci polecił podać nam nazwę jednego skryptu jakiego chcesz używać i ci pomożemy go wgrać. Jak będzie dobrze działał to po prostu nie potrafisz wgrywać :)

Opublikowano

Mowie poraz którys. Robilem IDENTYCZNIE jak kolega. Na identycznych plikach. Identyczny skrypt. Jemu dziala a mi nie. Logika.

Opublikowano

1. Odpalasz BoL Studio jako admin

2. Odpalasz BoL Inject

3. Ciesz się custom skryptami :)

Opublikowano

@EVIL14

Nie dziala ;(. Mam napisane na tym Bol Inject na tej szczaleczce na pasku zadan gdy na to najezdzam ze Script Paused i taki czerwony X z ikonka tego Bol injecta sie co sekunde zamienia.

@Night1234

Na mpc jest lista wszystkich skryptow do postaci czy tam wiekszasci. Probowalem chyba z 40.

Opublikowano

Mam bardzo podobny problem, żadne scripty customowe nie działają, pisali żeby zmienić wersję na 4.9 res h czy cuś takiego, mi nie pomogło ale może tobie...

Opublikowano

Mi wgl wtedy nie odpala lola jak dam ta wersje. Błagam pomozcie mi z tym!!!

Opublikowano

Wgraj folder lola bezposrednio na dysk C i tam odpalaj :)

Mam tak zrobione od momentu kiedy zainstalowalem lola. Wiec to mi raczej nie pomoze. 

PS: Ale folder Riot Games Czy League of Legends?

Opublikowano

Zrób zwykły nowy plik notatnika, o nazwie nowy dokument.txt

odpal go i wklej tam cały skrypt

zapisz jako...

<nazwa>.lua np katarina.lua

w bolu musisz odświeżyć skrypty (prawym przyciskiem i reload)

ptaszkiem zaznacz

odpal grę

pamiętaj, że darmowi użytkownicy mogą korzystać z bola dopiero od jutra

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Na starym update tez mi nie dzialalo, robilem tak i dupa, i tak pamietam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...