Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineHard

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ultimaguild nie przyciąga mnie do tego serwera.

boshe

kolejny

pseudol

ludzie nie umiecie wymyślić czegoś innego?

serwer nie polacam

^yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Pseudo??? a dlaczego pseudoo???. I jesli taki cwany t cos wymysl :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Joker Tak jak powiedziałem nie uważam Cię za godnego rozmówcę jednakże muszę się bronić powieważ oczerniasz moją osobę bezpodstawnie.

Odniose się do twojej wypowiedzi a dokladniej do zdania o tym że 75% mojego życia przesiedziałem w pokoju (Hipokryta?), nie tak nie jest żyj sobie w tym załozeniu całą reszte twojego nudnego i monotonnego życia.

Co do serwera CraftDiscover sie powstrzymam

@topic
Wracając do tematu to serwer uważam za całkowitą porażkę z następujących powodów:
1.Nie jest dodane absolutnie NIC czego nie znajdziecie na setce innych serwerów. Są to zwykłe wojny gildii z banem na 3 godziny na śmierć. „Autorski plugin na gildie” rzeczywiście to dzisiaj rzadkość, pewnie jedynym jego autorskim dodatkiem będzie masa błędów i buggów.
2. Administracja jest nie dojrzała, mówię tak, ponieważ ją znam. Nie zdziwcie się jak będziecie na serwerze wyzywani lub admini będą się Wami „bawić”. Moje słowa potwierdza tylko:”Hajs się zgadza na początku prezentacji”.
„Oczywiscie mamy tez otwarta rekrutacje na Moderatora oraz Helpera
Podania musicie wymyslec sami i napisac w Komentarzu.”
Tylko utwierdza mnie w przekonaniu że administracja już teraz ma serwer gdzieś, nie umiała poświęcić 10min na stworzenie wzoru podania.
3.

>> MineHard.PL>> jest to server hardcore ktory posiada Autorskie pluginy.
>> MineHard.PL>> jest to server na ktorym niema faworyzacji gildii.
>> MineHard.PL>> jest too server na ktorym znajdziesz swoj teren na zalozenie gildii.
>> MineHard.PL>> jest to server na ktorym za smierc dostaniesz bana nie na 3 dni a na 3 godziny.
>> MineHard.PL>> jest to server ktory posiada Orginalne pomysly.
>> MineHard.PL>> jest to server ktory pod wzgledem Administracji goruje nad wszystkie servery.
>> MineHard.PL>> po prostu jestesmy Orginalni  
Powiedzieliście tu tyle o oryginalności, a nic oryginalnego nie dodajecie, albo to staranie ukrywacie, aby przez przypadek kogoś nie zachęcić do wejścia na serwer. Po prostu nawaliliście tu masę banałów, bo nie macie nic do pokazania, a miejsce czymś trzeba było zapchać.
4.  
●● Czy na MineHard.PL bedzie duzo graczy.? ●●

>>Reklamowac nas bedzie MInecraftZyczu oraz pare YouTuberow
>>Mysle ze na server przyciagac graczy beda Autorskie Pluginy oraz orginalne pomysly.

Youtuberzy 1.5k subów? Powodzenia! Reklama taka jak MyHarda z 2013 roku, także powodzenia! I znowu o tych oryginalnych pomysłach, hmmm, tylko jakich? Może sami nie wiecie?

kwwLI6C.png

Opublikowano

No myślałem że coś z tego wyjdzie! Myliłem się! Niestety, ale muszę powiedzieć! Zawiodłem się! Myślałem że FuShErKa pokaże klasę i co? .... Widzę że ja musze ogarnąć jakiś prawdziwy serwer hardcore! NO-PREMIUM, BANY PO ŚMIERCI! ITD ITP! Szykujcie się na start! (Jeszcze nie wiem kiedy, ale napewno będzie!) Szykujcie się!

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

UltimaGuild ;>

Nie, nie UltimaGuild :) jesli chcesz moge ci to udowodnic.

MQpg.png

Opublikowano

No myślałem że coś z tego wyjdzie! Myliłem się! Niestety, ale muszę powiedzieć! Zawiodłem się! Myślałem że FuShErKa pokaże klasę i co? .... Widzę że ja musze ogarnąć jakiś prawdziwy serwer hardcore! NO-PREMIUM, BANY PO ŚMIERCI! ITD ITP! Szykujcie się na start! (Jeszcze nie wiem kiedy, ale napewno będzie!) Szykujcie się!

Czemu się myliłeś serwer ? serwer jest naprawde dobry 

dsdfsafd

Opublikowano

Witam serdecznie, z tej strony hokeista00 i z góry chciałbym poinformować iż startuje na moderatora :> Jestem 14 aktywnym i kreatywnym człowieczkiem, który z pewnością znajdzie czas by odwiedzić serwer i na nim zagrać, jak i wspomóc go od drugiej strony a mianowicie strzec czatu przed złem szukać cheaterów ( to moje zamiłowanie i uwielbiam to robić ). Jestem w miarę doświadczonym graczem, byłem administratorem na paru serwerach, jak i miałem parę swoich,. Znam najrozmaitsze  komendy poczynając od ./ban a kończąc na /kick :P ( oczywiście żartuje, znam to co potrzeba a nawet więcej, dużo nie trzeba pisać. ) Oczywiście znam dobrze ortografie by nie przynieść wstydu serwerowi, posiadam Skype jak i TS3 co jest oczywiście podstawą w komunikacji i pracy w zespole. Mój nick na skype hokeista00 ( wiem oryginalne :> ). z niecierpliwością czekam na wiadomość :> 

Pozdrawiam i mam nadzieje że się dostane :>

hokeista00:

PS, nie muszę oczywiście wspominać że dobry humor i chęci u mnie to podstawa :>

Udzielam pomocy na PW

Pozdro dla zioma _Lupo_101 :>

DAJ LAAAJKA

Opublikowano

OOOOooo joker , Najpierw wyje**ł artura z administracji na mc... a teraz sam z tamtąd poszedł. Chyba od tego hajsu sie poyebaobało nie?

Jakiego kur. Artura????? I jaki kur. Hajs???????!!!!!!!!

MQpg.png

Opublikowano

gdyby nie autor tematu wbiłbym, sprzedałby własną matkę dla hajsu, nie wiem co robisz na mpc, idź na tamto gówno co reklamowałeś.

Opublikowano

gdyby nie autor tematu wbiłbym, sprzedałby własną matkę dla hajsu, nie wiem co robisz na mpc, idź na tamto gówno co reklamowałeś.

moge wiedziec o co wam wszystkim chodzi????.. Jakiego hajsu hahaha. NIgdy wlasnego servera nie mialem hahaha. Gimbusiarnia

MQpg.png

Opublikowano

Doswiadczenie: 8/10
TS.3: Mam

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

Opublikowano

Musicie jeszcze poczekac Czekamy na wlasciciela servera!! :D

MQpg.png

Opublikowano

Czekam już 35 min i nie włączacie! Ku*** co to ma być? Czekacie na właściciela? A ja czekam na serwer i daje mi to cos zeby nie zagrać? Odpalać ten serwer!

2115

Opublikowano

Ogólnie nie polecam serwera administracja to dzieci z MCHC reklama ukradziona serwerowi MyHard :] Ogólnie serwer jest totalnie nie ogarnięty i szkoda czasu na grę na nim :/ 

Opublikowano

Coś wam nie wyszło, szkoda :D

A wyszlo wyszlo tylko chcemy aby server byl w pelni ogarniety. PLanujemy start jutro 16:00.

PS: do wszystkih hejterow. Nie przejmuje sie wami :P :*

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...