Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineHard

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MineHard.pl to stary hosting serwerów, który istniał miesiąc.

Informatycy byli niedorobieni, ludzie kupowali serwery, cały czas były problemy.

Zabrali pieniądze i uciekli.

Ale to będzie serwerownaia a nie hosting:) a tamta domena już padła więc wykupili ją :)

Opublikowano

Serwer nie dziala , nie widze sensu dalszego nabijania postów . Dodatkowo prezentacja jest niechlujna , nie podoba mi sie " hajs sie zgadza " na poczatku prezentacji - od razu wyklucza u mnie ten serwer.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up

Nie obchodzi mnie to, ta domena jest przeklęta.

To oznacza że stara Historia domeny nie może zachęcić Ludzi na serwer :)

Właśnie mi się zdaje że ten serwer Polepszy Historię tej domeny oraz nie będzie już "Przeklęta' :) 

Bo jak widzę administracja stara się :) mię

Opublikowano

Serwer nie dziala , nie widze sensu dalszego nabijania postów . Dodatkowo prezentacja jest niechlujna , nie podoba mi sie " hajs sie zgadza " na poczatku prezentacji - od razu wyklucza u mnie ten serwer.

Mędzy innymi Hajs się zgadza to temu że jest reklama po prawej stronie :)) z mpcforum a serwer nie działa bo startuje 26 Czerwca nie umiesz czytać kolego?

A jak ci się nie podoba zrób lepsza:)

Opublikowano

Wytlumacz mi jak moze dzialac server ?? Jest to zapowiedz servera ktory startuje 26 czerwca, przeczytales hajs sie zgadza a startu juz nie potrafiles?

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Grałem jakiś czas i powiem, że na prawdę dopracowany. Administracja kulturalna, pomocna. Budynki świetne i od strony technicznej dopracowany, nie ma bugów.

Polecam :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ciekawa prezka, możliwe że wbije.

Serdecznie zapraszam cie w imieniu administraci dodali nowe rzeczy mędzy innymi Obsydionarki , stoniarki Gąbki które ulepszaja :)

Opublikowano

Informacje dodakowe 

-Na Serwerze bd Bany !! Pierwsze 5 banów na 1 Godzine a następne na dwa dni . na pierwsze 3 dni startu nie ma banów!

Opublikowano

Niby spoko ale ten błąd w prezce mnie zdołował, i nie zagram. ">> MineHard.PL>> po prostu jestesmy Orginalni"

ORGINALNI? a nie ORYGINALNI?

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Opublikowano

Serwery Zeneza - Smiech. Robiłeś tych serwerów od chuja które padały po 4-5 dniach, tyle w temacie. Dziekuje nie polecam.

hahahaha... Mowi to komar ktory nie potrafi zrobic servera i prosi sie innych o zrobienie : Pluginow,reklam.... Tyle na ten temat.. Dziekuje..

MQpg.png

Opublikowano

Jokerku znam się na serwerach bardziej niż Ci sie wydaje, ty człowieku nawet nie masz własnej opini brniesz za tym co powie Ci twój Fush, Zenezik. Joker nie uważam Cię za godnego rozmówcę więc nie bede dalej z tobą pisał.

Serwer niestety jest i bedzie słaby bo administracja to zwykli idioci.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Jokerku znam się na serwerach bardziej niż Ci sie wydaje, ty człowieku nawet nie masz własnej opini brniesz za tym co powie Ci twój Fush, Zenezik. Joker nie uważam Cię za godnego rozmówcę więc nie bede dalej z tobą pisał.

Serwer niestety jest i bedzie słaby bo administracja to zwykli idioci.

Nie mam wlasnej opinii?? Nie jestem godnym rozmowca? I mowi to osoba ktora 75% swojego zycia spedzila w szarym pokoju przed monitorem w internetach. Komar nie oszukujmy sie, jedyne co potrafisz zrobic i co ci wychodzi to jest DDOS i masz bol tylka o to ze tobie nie wypalil craftdiscover oraz FUSH cie wyru**. I na jakiej podstawie stwierdzasz ze server jest do kitu pod wzgledem administracji moze bys to bardziej urozmaicil? uzasadnil.. Ale ty wolisz okazac siebie z tej lepszej strony, tej prawdziwej strony ;) 298111403708437947181.jpg Twoje slowa ktorymi pokazales ze to ty nie jestes godnym rozmowca. Dziekuje dobranoc. 

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...