Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Funkcje - skrypt do Cass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to znaczy że skrypt jest 'standalone'?
Skoro będzie dla VIP/Free to na obu będzie działać tak samo,czy z ViP-em wyciągnie więcej?

@topic
Trafianie/Farma z Q,exploit na pasywke i skille za pleców,dobry harras,auto KS

/Poza tematem
Zamierzasz pisać skrypt do Katariny?

Opublikowano

Szczerze? To chyba najtrudniejsze, przejść przez falę błędów i bugów :D

Exploit na NFD będzie.

to wytestuj go z pimpem, selexem i kogos z forum wez, jak bedzie gites do wtedy opublikuj,

btw. chce ktoś kate? to postaram się napsiać ^^^

Opublikowano

to wytestuj go z pimpem, selexem i kogos z forum wez, jak bedzie gites do wtedy opublikuj,

btw. chce ktoś kate? to postaram się napsiać ^^^

Postaraj się napisać, dobrych skryptów dla katariny brakuje.

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Marcoly a mam pytanie, ile Ci zajmie pisanie takiego skryptu na cassiopeie ? Kompletnie się na tym nie znam :)

Jedno popołudnie jeśli mam czas.

Opublikowano

Jedno popołudnie jeśli mam czas.

albo 2 jak się zapomniało dać end w środku 300 linijkowego skryptu -____-

@top. kiedy możemy liczyć, że będzie gotowy i wiesz co już będzie zawierał?

Opublikowano

albo 2 jak się zapomniało dać end w środku 300 linijkowego skryptu -____-

@top. kiedy możemy liczyć, że będzie gotowy i wiesz co już będzie zawierał?

BoL pokazuje gdzie nie ma enda :D

Na razie zbieram pomysły, w kolejny weekend powinien być.

Opublikowano

Co to znaczy że skrypt jest 'standalone'?

Skoro będzie dla VIP/Free to na obu będzie działać tak samo,czy z ViP-em wyciągnie więcej?

@topic

Trafianie/Farma z Q,exploit na pasywke i skille za pleców,dobry harras,auto KS

/Poza tematem

Zamierzasz pisać skrypt do Katariny?

Ponawiam pytania

Opublikowano

@up standalone znaczy że skrypt jest bez żadnych podstawek typu SAC/MMA/SOW itp. Na vipie będzie działać lepiej. Co do katariny @Marcoly pisał gdzieś że mu się narazie pisać do niej skryptu :D

@top Jak Ci idzie struganie skryptu do cassio? Bo coś tu tak ucichło w temacie ;_;

Opublikowano

@up standalone znaczy że skrypt jest bez żadnych podstawek typu SAC/MMA/SOW itp. Na vipie będzie działać lepiej. Co do katariny @Marcoly pisał gdzieś że mu się narazie pisać do niej skryptu :D

@top Jak Ci idzie struganie skryptu do cassio? Bo coś tu tak ucichło w temacie ;_;

Skrypt będzie, po prostu nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na coś bardziej zaawansowanego. :)

Najprawdopodobniej polecę kolejnością Cassio > Karthus (bo VU, a każdy skrypt przydatny #Scripter) > Katarina. ;)

Opublikowano

LH, Lane Clear z SOW (Lane z mana managerem).

KS z e nawet jeśli target nie jest otruty.

Auto e na otrute targety.

Orbwalking SOW.

Harass z mm.

low fps circles

Opublikowano

LH, Lane Clear z SOW (Lane z mana managerem).

KS z e nawet jeśli target nie jest otruty.

Auto e na otrute targety.

Orbwalking SOW.

Harass z mm.

low fps circles

This.

I ogólnie wszystkie te pierdoły z innych skryptów tylko jak najlepiej dopracowane. Farma ze skilli i manamangerem etc.

Ogólnie JakCass świetnie działał jak na free, więc mam nadzieje, że pójdziesz w tę stronę z tym, że z lepszymi opcjami i trochę bardziej dopracowanymi, czyli np. lepszy Ult logic, bo to w JakCass było akurat dość średnie.

btw. w JC była opcja w menu "Use AA in combo", którą dawało się na on/off (w early must have, w late bardziej przeszkadzało), myślę, że najlepiej byłoby jakbyś zrobił to co ostatnio widziałem w tym przepisanym skrypcie Hondy na Syndrze, czyli używa AA w combo tylko jeśli skille ma na CD. Niby pierdoła, ale bardzo zwiększa DPS, nie przeszkadza w rzucaniu combo, a jednocześnie robi coś, gdy nie może używać skilli.

btw. 2 Toggle + RMB disable + switch mode (pewnie wiesz o co chodzi :D)

Opublikowano

pojebalo cie, ty robisz najpierw orianke naprawiasz, potem dopiero cass, miałeś też karhusa, mi też vi obiecałeś, oj ziomek wątpie w twoje możliwości xD

Opublikowano

pojebalo cie, ty robisz najpierw orianke naprawiasz, potem dopiero cass, miałeś też karhusa, mi też vi obiecałeś, oj ziomek wątpie w twoje możliwości xD

Ori jest naprawiona, Vi zrobię jak kupię vipa, Karthus już gotowy, potrzebuję tylko dostępu do pc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...