Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Funkcje - skrypt do Cass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mordeczki. Mam zamiar zrobić standalone do Cass (free/vip), ale chciałbym znać wasze opinie - jakie funkcje powinien zawierać?

pozdr.

Opublikowano

według mnie jak Ci się nudzi lepiej zrób do katy ^^^ bo sinsterka kradnie w c*uj fpsow.

Bo to skrypt Skeema, reasumując gówno :D Do Cass chce zrobić, bo nie ma dobrego standalone a JakCass podobno nie działa.

Opublikowano

To co powiedział @kajsksas + auto leveling, farma z q, harras z q + e (jak znajdzie się przeciwnik w zasięgu to od razu używa) i jak możesz to exploit na rzucanie z pleców ;_;

b1zvsj.jpg

Opublikowano

No ten exploit by był fajny ze skilli z pleców, fajnie by było gdybyś coś takiego zrobił, no i oczywiście opcja auto level, i używanie itemów jak klepsydra itp. itd.

Może auto kupowanie itemów ? Można coś takiego zrobić?

Opublikowano

No ten exploit by był fajny ze skilli z pleców, fajnie by było gdybyś coś takiego zrobił, no i oczywiście opcja auto level, i używanie itemów jak klepsydra itp. itd.

Może auto kupowanie itemów ? Można coś takiego zrobić?

Można, ale to bez sensu. A co do używania itemów - itemy ofensywne jak najbardziej, ale defensywne są zbyt sytuacyjne.

Opublikowano

Można, ale to bez sensu. A co do używania itemów - itemy ofensywne jak najbardziej, ale defensywne są zbyt sytuacyjne.

auto buy item według mnie odpada ^^^, to ja się zabiore za psianie katy xD

@top. jak chcesz to spróbuj zrobić dla free z użyciem vprediction, tylko nie wiem czy vpred nie wykorzystuje pakietów dla vipa (jestem cebulą i nie chce mi się iść do sklepu po PSC zeby sprawawdzic). a jak serio nie masz co robić to najpierw stwórz własne przewidywanie ruchów xD (takie cus jak PROdiction) xD.

Opublikowano

Nie rób tego exploita bo bannable, a tak to musi być dobre prediction :D

Opublikowano

Na pewno oczekuję tego że skrypt będzie wypierdalał z butów :D Oczywiście q mają lecieć prawie bezbłędnie, stack exploit (tylko taki zajebisty a nie takie gówno jak w CW), dopracowany killsteal, jengle/leane clear (oczywiście z SOW'em), ulciki także maja zajebiście latać :D No i oczywiście życzę Ci powodzenia w pisaniu :3

Opublikowano

Nie rób tego exploita bo bannable, a tak to musi być dobre prediction :D

Exploit może być na on/off więc myślę, że powinieneś Marcolu dodać ten exploit z pleców :)

Opublikowano

VPrediction działa dla free userów, można to zobaczyć w moim skrypcie do Ahri. Co do exploitów - na NFD tak, ale pasywa odpada.

Opublikowano

VPrediction działa dla free userów, można to zobaczyć w moim skrypcie do Ahri. Co do exploitów - na NFD tak, ale pasywa odpada.

Czemu na passywke odpada? Większość skryptów ma gówniany ten exploit więc chętnie bym zobaczył jakiś porządny w twoim skrypcie :O

Opublikowano

Jeżeli zrobisz ten skrypt i On będzie dla free i vip.!

To zostaniesz królem free bolowców. xD.

Exploit on/Off, dopracowane combo i last hity i harras. I ten skrypt by rozwalał system!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...