Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa Broń - Katana

~Bardas~

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jakoś dziwnie, ale nawet mi sie podoba :D Trochę za grube.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

Nie, nasza katana jest wykonana w 100% od 0. Katana na Xenoxie to jest powiększony miecz dla woja od 1 lv. Nasza ma inna texturę i zaokrąglone ostrze w kształcie łuku, katana na xenoxie taka nie jest.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Licz się ze słowami. 

Gdybyś grał troszkę dłużej i miał sprawny wzrok zauważył byś wiele różnic. Specjalnie dla ciebie znajdę jak ona wyglądała.

Opublikowano

Na razie nie mamy czasu na nowe rzeczy. Tylko będzie czas to nowe projekty się pokażą. Mam w sumie zrobione modele ale nie chce mi się siedzieć teraz nad teksturami.

Opublikowano

Już jest taki mieczyk w podstawowych broniach, więc po co robić jego zmienioną wersję? Tak, wiem, że robiona od początku, ale wygląda bardzo podobnie do miecza na 1 lvl.

Opublikowano

Dopiero uczyłem się modelować więc chciałem wykonać na sam początek coś prostego. 

Kolejne bronie będą już na wyższym poziomie, gdzie na pewno nigdzie ich nie widzieliście.

Opublikowano

Poprawiona wersja katany:

N0ikIK7.jpg

Pierwsza katana - przy wojowniku jest stanowczo za duża. Ta tutaj - wojowniczka - jest znacznie lepsza, chociaż w dalszym ciągu jest za długa, przynajmniej uchwyt. Jak na pierwszy raz bardzo ładnie Wam to wyszło :) Naprawdę, podziwiam. 

Opublikowano

Dla osób twierdzących że owa broń jest na innych serwerach. 

s59y3c.jpg

Jednak chyba się sporo różni, katana występująca na xenoxie jest powiększonym mieczem +9, na pierwszy lvl.

Widać chyba sporo różnic między tą która wykonaliśmy.

Opublikowano

Broń mi się podoba, lecz nie przypomina teraźniejszego Metina. Popatrz na inne bronie na serwerach. Nie są takie, jak kiedyś.
Leci +

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...