Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowa Broń - Katana

~Bardas~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedstawiam broń która wykonałem razem z VeQQs'em.

Jest to nasza pierwsze broń tak więc proszę o wyrozumiałość.

Wszystko jest robione od zera.

Następnym razem pojawią się nowe bronie, które sami wymyślamy rysując najpierw na kartce papieru.

Zapraszam do oceny.

xqv8dy.jpg

Opublikowano

Dla ciebie wszystko co wykonam jest ochydne ale kiedy nie wiesz że jest to moje to nagle ci się podoba, twoja opinia mnie wgl nie obchodzi. Zwykła katana to jest wrzucenie mieczu na 1 lvl do 3d maxa i powiększenie go. 5 min roboty. 

Opublikowano

Ludzie  to jest ich pierwszy taki projekt po co zaraz spinać i szorstko oceniać, jak dla mnie w porządku tylko rękojeść za gruba a ostrze ździebko odchudzić i by było jeszcze lepsze ten chiński napis nie wiem czy jest potrzebny pewnie taki gruby ten miecz po to żeby się napis zmieścił ;) ale tak to mi się podoba nie zwracaj uwagi na tych lamusów nabijających sobie posty w każdym temacie...(nie mówię o wszystkich) pozdrawiam 

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Mogła by być fajna gdyby nie była tak duża :D (przerasta postać?)

No ale cóż jeżeli to jest twoja pierwsza broń to szacun. 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jak na pierwszą dłoń to nieźle, tylko część, za którą wojownik trzyma miecz jest lekko za gruba. Poza tym wydaje mi się, że jest trochę za długa, ale w sumie taki urok tej broni. Zmniejsz ją trochę, tak do wzrostu wojownika i będzie okej. ;)

j9Crtu8.png

Opublikowano

wygląda jak broń, którą dostaje się na niektórych serverach na 1 level tylko nieco powiększona

nic specjalnego ;)

Hejo

Opublikowano

Tak czy siak katana powinna być inaczej trzymana w końcu to samurajski miecz a oni tak broń trzymali w wyjątkowych sytuacjach.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

A to czasami nie jest ta większa katana co jest na większości plikach serwerowych tyle że zmienioną teksturą? Jeśli tak to jak na początek fajnie Ci z tym wyszło. Jeśli nie to tak czy siak jak to pierwsza czy kolejna twoja praca w modelowaniu broni to ładnie chociaż broń za duża. xD

Opublikowano

A to czasami nie jest ta większa katana co jest na większości plikach serwerowych tyle że zmienioną teksturą? Jeśli tak to jak na początek fajnie Ci z tym wyszło. Jeśli nie to tak czy siak jak to pierwsza czy kolejna twoja praca w modelowaniu broni to ładnie chociaż broń za duża. xD

Nie, to nie ta katana. Model jest wykonany prze zemnie, a tekstura przez Bardasa.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Jak na pierwszy projekt to wygląda bardzo dobrze. Co do uwag moim zdaniem uchwyt powinien być nieco krótszy, tak o 1/3 i może ostrze o 1/5 gdyż przy tym rozmiarze przypomina broń dwuręczną. 

Opublikowano

Katana jest długą bronią i wydaje mi się ze ostrze jest dobre, co do uchwytu zgadzam się jest za długi i za szeroki trochę.

Opublikowano

Nawet jeśli widziałeś to jest on robiony od zera tak jak już wspominałem. Będą nowe, których nie ma nigdzie 100%. Katana mimo że jej pełno to była pierwszym projektem ze względu na proste wykonanie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...