Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień dziecka z Battlefieldem

CrossplaneR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko życzę wszystkim powodzenia w losowaniu :P 
PS: Proszę o zdjęcie -5% punktów z paska ostrzeżeń 

//-5%

Opublikowano

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dictum nibh ut quam facilisis, vel congue quam cursus. Maecenas pulvinar lorem aliquet felis malesuada, ut auctor arcu iaculis. Donec at adipiscing urna. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Aliquam luctus nisl in libero aliquet mollis. Donec ultrices id sapien ac rutrum. Nulla at bibendum erat. Sed et fermentum enim, nec tincidunt nibh. Etiam vulputate lacus sit amet leo venenatis, eget viverra nisi hendrerit. Etiam sit amet turpis enim. Maecenas eu arcu imperdiet, volutpat neque et, fermentum ligula.

Duis posuere consectetur auctor. Fusce varius tortor ac magna lacinia vestibulum. Duis venenatis sed lacus pretium tincidunt. Nullam accumsan, turpis eget aliquam ultrices, sem nisi luctus odio, id faucibus nulla leo ac justo. Duis semper odio at nisi blandit vestibulum. Sed condimentum neque a massa placerat, at luctus ante lacinia. Duis a leo ac velit sagittis sagittis. Maecenas nec ante vel elit ornare tincidunt eu eu neque. Pellentesque ut nisi quis tortor congue iaculis sit amet non dui. Donec vitae lorem aliquet, venenatis arcu vitae, dapibus metus. Nam lobortis, sapien sit amet volutpat venenatis, tortor magna auctor eros, sit amet facilisis orci nisi ultricies est. Nulla fermentum pretium est ut cursus. Quisque posuere mi sit amet ultrices eleifend.

Suspendisse ac risus purus. Maecenas porttitor diam at iaculis cursus. Nulla varius est eget purus malesuada, non dignissim ante rutrum. Phasellus nec arcu commodo, scelerisque sem vestibulum, vestibulum dui. Fusce ut augue quis felis varius condimentum. Cras sollicitudin nibh dolor, et ornare quam adipiscing nec. Morbi vestibulum quam dolor, ut ornare nibh venenatis non. Morbi cursus posuere velit, gravida ornare libero tristique et. Donec gravida dui erat, id tempus lectus imperdiet vitae. In est leo, condimentum ut sapien nec, pharetra lobortis sem. Nunc a tincidunt risus. Phasellus eu orci eu lorem eleifend vestibulum. Mauris ullamcorper turpis in nibh bibendum, et vulputate sapien malesuada. Suspendisse imperdiet interdum quam vitae egestas. Praesent mi risus, consectetur ut interdum porttitor, gravida non mi. Nunc ut erat id mauris laoreet sodales sed non quam.

Curabitur consequat eget arcu at bibendum. Donec vitae cursus lacus, at eleifend turpis. Integer ornare sagittis metus, sit amet mattis mi aliquam et. Nulla eget nulla orci. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In vehicula eu neque eget porttitor. Praesent vitae fringilla enim. Sed laoreet libero vitae elementum lacinia. In ut velit non massa fringilla rutrum id sed ante.

Fusce rhoncus in massa ac ullamcorper. Suspendisse vitae venenatis orci. Nulla ut fringilla mauris, eu mollis magna. Phasellus id bibendum mi, in egestas massa. Nam consequat tempor enim, eget venenatis arcu congue non. Curabitur vitae gravida risus, eu mollis est. Nullam condimentum nibh et suscipit viverra. Pellentesque consequat augue sed aliquam suscipit. Donec imperdiet ipsum in mattis vulputate. Ut tristique, eros vitae imperdiet ornare, arcu nibh consectetur orci, viverra fringilla nibh lorem sit amet libero. Ut sed risus sem. Fusce ligula ante, tincidunt ac justo ut, aliquam ultrices erat.

In ullamcorper fringilla orci, id molestie justo sagittis nec. Ut tincidunt posuere nulla non ultrices. Mauris tempus pretium fermentum. Mauris volutpat libero nec hendrerit lacinia. Curabitur nisl augue, suscipit vel quam a, ultrices feugiat purus. Pellentesque et ante gravida massa suscipit vulputate. Morbi accumsan vestibulum lorem, auctor fringilla risus auctor ut.

Sed a tincidunt felis. Cras tempor orci ac tempor dapibus. Ut velit lectus, commodo vitae purus a, molestie vehicula felis. Nulla magna nibh, interdum a purus id, scelerisque tempus mi. Donec dapibus porttitor aliquam. Phasellus et rhoncus massa. Etiam pulvinar, leo eget sagittis pharetra, magna purus convallis nibh, at venenatis leo nisl non odio. Vestibulum vitae gravida magna. Donec a vehicula risus. Suspendisse commodo fringilla fringilla. Donec sit amet tempor nisi, et viverra dolor. Sed auctor felis vel lacinia placerat. Nullam blandit sem tortor, in tempus turpis scelerisque ac.

Pellentesque libero nulla, molestie commodo magna sit amet, ultricies laoreet urna. Morbi et est mi. Donec dapibus facilisis turpis, eget commodo orci vestibulum in. Phasellus augue magna, sollicitudin at auctor a, dignissim ut purus. Mauris vehicula odio sed dignissim posuere. Mauris venenatis, mi non semper blandit, elit sem consectetur erat, non malesuada nisl ipsum vitae dolor. Mauris hendrerit, libero et bibendum hendrerit, orci ipsum ultrices lacus, ut bibendum ipsum diam id quam. Sed in purus ut leo semper commodo non at est.

Sed faucibus ornare elit, in euismod elit venenatis venenatis. Donec scelerisque turpis vitae nisl pulvinar, at sollicitudin nulla fringilla. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed euismod erat eget mi mattis, id fermentum felis interdum. Aliquam erat volutpat. Nullam nec tellus lacinia dui hendrerit pretium in eu sapien. Morbi gravida libero diam, at sagittis eros congue eu. Sed non nisl porttitor, rhoncus tortor in, cursus felis. Praesent convallis pharetra consequat. Curabitur viverra orci sit amet purus blandit, varius mollis justo varius. Phasellus feugiat tortor justo, non posuere lectus bibendum non. Phasellus ligula enim, bibendum nec tempor rhoncus, sodales nec nunc. Donec et nibh felis. Suspendisse diam ante, porta sit amet sem sed, eleifend rutrum orci. Integer volutpat, turpis nec pulvinar vulputate, nibh dui elementum libero, id convallis purus augue at nibh. Sed non semper diam, at adipiscing nisi.

Nulla facilisi. Duis convallis tortor consectetur turpis ullamcorper, in facilisis nunc facilisis. Etiam viverra egestas tempor. Vivamus a dui ipsum. Donec lobortis semper varius. Cras in blandit ipsum. Sed condimentum turpis dictum ipsum varius aliquam. Nullam non odio malesuada, tempus urna nec, tempus turpis. Proin pulvinar velit quis vulputate placerat. Praesent diam ligula, suscipit et lorem at, pulvinar blandit nisi. Curabitur ultrices magna eget metus egestas blandit id in sapien. Vestibulum sed mauris sit amet est fringilla mollis. Donec non rhoncus ipsum, in auctor lectus.

//-5%

Opublikowano

Life is Greed! :D

//0%

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Anonki, chciałbym Wam opisać mój największy przegryw w życiu.
Był wrzesień, moment w którym osiągnąłem apogeum piwniczenia. Wieczorem, około godziny 19 zadzwonił do mnie kumpel z gimbazy, że organizuje spotkanie naszej starej paczki dzisiaj o 21 i żebym wpadł. Nie widziałem tych ludzi od 4 lat, więc zgodziłem się. Miały być jeszcze jakieś dupeczki, ale ich akurat nie znałem.
Poszedłem więc do łazienki, ogoliłem się, wziąłem prysznic. Nie miałem żadnych perfum, a mężczyzna powinien ładnie pachnieć. Moją uwagę przykuł odświeżacz do powietrza o zapachu sosny stojący przy kiblu. Wziąłem go i spryskałem się nim. Wygrzebałem jakąś koszulę, uprasowałem wszystko i byłem gotowy do wyjścia. Zahaczyłem o sklep monopolowy, gdzie kupiłem wódkę.
Gdy dotarłem na miejsce, przywitała mnie grupka około 10 osób. Ucieszyłem się na widok znajomych pysków. Jednak moją uwagę przykuła jedna dziewczyna. Była niebotycznie piękna, miała długie blond włosy, niebieskie oczy, ładnie podkreślone piersi, wzrost około 175 cm. Widziałem, że się na mnie patrzy, więc spanikowałem i zacząłem się witać ze wszystkimi w bardzo nerwowy sposób. Przy nowo poznanych dziewczynach nie wiedziałem jak się zachować, więc podawałem im ręce i całowałem w policzek.
Gdy doszedłem do niej, uścisnęliśmy sobie dłonie, ja się przybliżyłem by ją cmoknąć. Słyszę, jak nabiera powietrza i nagle zaczyna się krztusić. Nie wiedizałem o co chodzi, więc się jej pytam "Hehe, w porządku wszystko?", ona powiedziała że tak, po prostu coś ją nagle zabolało przy oddechu (tak sobie myślę, że to mógł być mój zapach sosny, który jest bardzo duszący).
Rozeszliśmy się do pokoju, wystawiliśmy wódkę na stół i piliśmy. Na początku było trochę drętwo, ale z biegiem czasu (a raczej wypitego alkoholu) atmosfera się rozluźniła.
Postanowiłem spróbować szczęścia i podszedłem do niej, akurat siedziała sama. Usiadłem bardzo blisko niej, prawie się dotykaliśmy ciałami, siedziałem i się na nią patrzyłem z głupim uśmiechem. Nie wiem ile to trwało, ale myślę że z pół minuty. Ona się pyta "czy wszystko ok?", a ja "Tak, hehe, spoko. Co tam?". Okazało się, że dwa tygodnie temu zerwała z chłopakiem i jest jej źle. Trochę pogadaliśmy, poprosiła bym ją przytulił. Tak też zrobiłem. Siedzieliśmy tak przez jakiś czas, po czym ona powiedziała "Wiesz, lubię cię, jesteś bardzo tajemniczy, ale to mi się podoba". Mi pała stała już w najlepsze, bardzo możliwe że to poczuła, bo kutacz oporowo przebijał się na zewnątrz. W końcu wstałem, poszedłem pogadać z kumplami. Minęło około 2h, byłem już konkretnie napie**olony, w pewnym momencie kumpel poprosił mnie, bym z nim poszedł do pokoju, by chwilę szczerze pogadać.
Siedzimy w tym pokoju, coś gadamy, on zarzucił, że widział mnie przytulającego się laską i pyta się, czy chcę ją zdobyć. Odpowiedziałem, że tak, ale również opisałem moją sytuację, czyli że nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę, przegrywam hardo i piwnica 24/7. Wydawał się być trochę zazenowany. Jednak po chwili spytał się mnie, czy wiem jak się całuje. Powiedziałem szczerze, że nie mam bladego pojęcia. Powiedział, że mi pokaże, to nie jest trudne, a ona może się zrazić, jak będę robił to ch*jowo. Jako że alkohol działał na dobre, zacząłem się z nim lizać. Nie wiem dlaczego, ale pała mi stanęła. Nie wiem ile czasu to robiliśmy, ale co jakiś cza przerywał i mówił "Powtarzaj za mną". W końcu gdy skończyliśmy się lizać, zaproponował, że nauczy mnie jak zakładać prezerwatywę. Wyjął swojego ku*asa (jemu też stał) i zademonstrował mi. Potem była moja kolej, tak też zrobiłem. Powiedział wtedy, że skoro już mamy gumy na sobie, to musimy to wykorzystać. Powiedział żebym mu wsadził w dupę, bo to prawie jak c**a dziewczyny tylko bardziej ciasna. Pomyślałem, że w sumie ok, przynajmniej będę wiedział mniej więcej jak to wygląda i nie będzie zaskoczenia. Zacząłem go j***ć w ten odbyt. Jebię go tak z 10 minut i w tym momencie stała się rzecz straszna. Otwierają się drzwi, zapala się światło i widzę jak w drzwiach stoją trzy osoby: kumpel, koleżanka i właśnie ona. Ja tkwię z ku*asem w jego
dupie, spanikowałem i krzyczę do niej "To nie tak jak myslisz, my tylko ćwiczyliśmy żebym nie odj***ł kaszany jak się będę z tobą lizał i r*chał". Popłakała się. Kumpel, który wszedł (organizator imprezy), podszedł do mnie, zaj***ł mi sztukę w mordę, a potem temu którego grzmociłem w odbyt. Kazał nam wypie**alać. Kumpel zabrał nam ubrania i wyrzucił przez drzwi na klatkę. My szliśmy całkiem nago przez całe mieszkanie, wszyscy się na nas patrzyli. Byłem załamany, płakałem, że dałem się w to wciągnąć. Krzyczeli przy tym "Umyj k***a dupę", myślałem że to była aluzja do seksu analnego, jednak okazało się, że podczas mojego j***nia puściły mi zwieracze i zesrałem się na łóżko, po czym w to usiadłem i rozsmarowałem sobie na półdupkach. Gdy ubraliśmy się na klatce i wyszliśmy z niej zacząłem przeklinać i wyzywać tego pedała, on mi zarzucał że to ja chciałem i go zmusilem. Nie wytrzymałem i jebnąłem mu w mordę, po czym jeszcze przekopałem pedryla. Naplułem na niego i poszedłem do domu.
Od tamtej pory, gdy idę ulicami mojego miasta (robię to bardzo rzadko z racji na ta sytuację), moi rówieśnicy patrzą się i śmieją się ze mnie, wyzywając od pedałów. Nawet historia ta doszła do moich rodziców, myślałem że mnie wydziedziczą, ale zaklinalem się, że nie jestem pedałem i to nie tak jak myślą.
Jestem spalony, anonki. Nie dostałem się na żadną uczelnię, a to była moja szansa na wyrwanie się z tego miasta i zaczęcia żyć na nowo.
Cóż, może za rok...

//Cross: Zastanawiam się nad banem za plagiat xD

//0%

Opublikowano

Fajnie, z 25% zrobiło się 0%. :)

//-4%

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...