Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreenMT2 [No-hamachi] [Easy]

Host_SuperXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj klienta na mega, bo pobrać sie nie da 

nie polecam gotowce Rykoxa nic nie edytowane 

Oki dam klienta na mega. Edytowane jest sporo i jeszcze więcej bedzie edytowane 

Kamilek jestes kolejnym który nabija sobie liczbę postów oceniając czyjś serwer nawet na nim nie grając. Podzwiam was ludzie, że nie patrzycie na swoje serwery a u kogoś piszecie "Nie polecam" W przeciwieństwie do was my nie krytykujemy czyichś dzieł lecz zajmujemy się własnym nie niszcząc pracy innych

Opublikowano

Jeśli ceny zmienione i poprawiony drop sztabek itp to zawitam ale jak nic nie zrobione np drop kd naprawiony itp to nie wbije dużo lud

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Klijenta sie nie da pobrać !!! To niby jak mamy wejść na serwer? Wyskakuje jakiś błąd na stronie :( Zanim dodasz klijenta na inny hosting i sie pobierze to troche potrwa :/

ok pobrałem klijenta autopatcherem i tu niespodzianka serwer off :(

Opublikowano

Trwa wgrywanie .... i jak tu pobrać new clienta

Dobra serwer zarąbiście zmieniony od tamtej godziny teraz jest fajnie gm jest spoko zapraszam na serwer i do gildi OuTSiderS do jinno

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Oki dam klienta na mega. Edytowane jest sporo i jeszcze więcej bedzie edytowane 

Kamilek jestes kolejnym który nabija sobie liczbę postów oceniając czyjś serwer nawet na nim nie grając. Podzwiam was ludzie, że nie patrzycie na swoje serwery a u kogoś piszecie "Nie polecam" W przeciwieństwie do was my nie krytykujemy czyichś dzieł lecz zajmujemy się własnym nie niszcząc pracy innych

po 1. Prezentacja jest takze do tego aby napisac SWOJE zdanie 

po 2. Co to za serwer na ktorym nic nie zrobiles SWOJEGO ? 

po 3. Prezentacja mowi za siebie nawet nie zrobiles SWOICH ss'ow :) Pozdrawiam

image.png

Opublikowano

po 1. Prezentacja jest takze do tego aby napisac SWOJE zdanie 

po 2. Co to za serwer na ktorym nic nie zrobiles SWOJEGO ? 

po 3. Prezentacja mowi za siebie nawet nie zrobiles SWOICH ss'ow :) Pozdrawiam

szczerze śmieszą mnie takie komentarze np. serwer bd zajefajny a prezka gorsza od tej to też bd hejtować ?? myśl głową a nie ujem 

Opublikowano

Gra tu ktoś w ogóle? Mi tam Rykox nie przeszkadza, nawet fajne pliki, ale nie chcę wbić do gry i grać samemu? Będzie z kim pogadać, powymieniać się, coś czy niezbyt?

Opublikowano

zróbcie tak aby sztabki itemki do biologa wpadały i sie łączyły w eq ;p 

dodajcie questa na skile  P od razu  ^^ 

dodać resztę broni na 75 do handlarza jest tylko truta ... 
nie dział atlantyda v2 ...
brak dropu z metków poza kd .. to niby  jak dropać stalke ?? 

Opublikowano

serwer do dupy nikt nie gra nie ma stalek u handlarza tylko jest truta a reszty nie ma  serwer dno 

52324509.jpg
Opublikowano

jak poprawią wszystko to może ktoś zagra bo oni chcą rykoxa serwer na mediuma przerobić ^^ expić się nie da nic się nie da i chcą z tego mediuma

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

jak poprawią wszystko to może ktoś zagra bo oni chcą rykoxa serwer na mediuma przerobić ^^ expić się nie da nic się nie da i chcą z tego mediuma

Czemu expic sie nie da ? Akurat expi sie bardzo przyjemnie ja juz wbiłem 250 bez problemu . Nie maja troche czasu ponieważ zajmują sie 2 serwerem ale jak dla mnie gra sie bardzo przyjemnie :)

mr76n6.png
Opublikowano

Rykox V2.

Nie polecam, nawet nie postaraliście się zrobić własnej prezentacji.

Serwer widać początkujący nie postoi dłużej niż tydzień.

Ale powodzenia każdy od czegoś zaczynał.

Opublikowano

Rykox V2.

noi poco ten spam ? rykox v2 japierdole  co kogo to bochodzi  kolejny malo inteligentny czlowiek ... koles dopiero zaczynal robic  server przynajmniej zrobic cos zrob cos lepszego to wtedy masz prawo tak pisac

Opublikowano

Rykox V2.

I po co nabijasz posty ? Przecież widzisz ze strona już nawet nie chodzi ... Serwer on ale strona off .

9abfb9.jpg

mr76n6.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...