Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z eQ w nostale online

ToBedzieDno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jak sie robi eq ulepsza czy jest to jak w metinie ze idzie sie do kowala ?

Gdzie zdobędę dobre eq od 20lv i jak sie ulepsza . Do kazdej profesji jak wiecie cos na ten temat to prosze o szybko odp zalezy mi na czasie .

Opublikowano

EQ zdobędziesz z misji przede wszystkim, za ukończone CP są itemki i możesz je wylosować i w razie czego wymienić się z jakimś graczem ;_;

Możesz też kupić u NPC, bo są tam do któregoś poziomu, zapomniałem do którego ;_;

EQ ulepsza się u NPC zwanego Teoman Topp, do +5 łatwo ulepszyć, na później polecam specjalne zwoje, które znajdziesz na NosBazarze/w NosMallu czy tam Markecie, zawsze mi się to myli ;_;

QtiV6xY.gif

Opublikowano

EQ można ulepszać za golda oczywiście z takimi ulepkami, które wyświetlą Ci się u Teomana Topp.

A obok tego NPC jest Teodor Topp, u niego można zmienić unikalność przedmiotu, czyli np. kiedy masz przydatny łuk, możesz zmienić jego unikalność (w grze nazywane po prostu u). Najlepszym u jest u7 czyli legendarny. Później u6 (tajemniczy) u5 (wiekowy) i w dół, aczkolwiek na większym poziomie te bardziej opłaca się kupować. 

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...