Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komplet, a dodatkowy bonus?

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Ostatnio zacząłem grać w Elsword i zauważyłem, że po dostaniu rzeczy z misji można uzbierać komplet aby mieć dodatkowe bonusy

Jest takie pytanie

. Czy muszę mieć każdy przedmiot aby aktywować bonusy? Bo mam całą cześć stroju + broń, a parę przedmiotów nie jest jeszcze podświetlone.

Z góry dzięki za pomoc.

dsa

Opublikowano

Są dwa "typy" bonusów.

Pierwszy - za części i drugi - uzyskany poprzez kamienie wstawiane w slotach.

Za części masz dodatkowe bonusy i w zależności od setu masz je albo co ileś części, albo za cały set. Jeśli założysz wszystko - bonusów będzie więcej.

A kamienie w slotach się dodaje i im więcej masz części, tym więcej kamyków możesz dodać (tj. łączą Ci się, jak użyjesz slot w jednym itemku to jest różnica pomiędzy pięcioma slotami z całego setu a jednym itemem, co nie?), więc tak czy siak - lepiej jest mieć cały set.

Jeśli chodzi o akcesoria - nie zawsze wliczają się w set, ale warto je mieć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Aha, czyli bonus np. 5szt oznacza 5 części z danego setu?

Jeżeli tak to np. czy jeżeli mam bonus za 5szt. to czy bonus za 3szt. też będzie aktywny razem z tym 5szt?

dsa

Opublikowano

Czerwony gigant o ile pamiętam był od 6 xdd

Wszystko zależy od postaci, jeden set da 400 magicznego ataku, a drugi fizycznego i jest różnica :P

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...