Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Odnowiona Dolina Orków, Elfi Gaj - Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle szumu robicie wokół tego serwera, ciekawe czy to w ogóle wypali. Mapa sama w sobie ładnie wygląda... 

A czemu miałby niby nie wypalić?

0LsM05U.png

Opublikowano

A czemu miałby niby nie wypalić?

Przeważnie im więcej ludzie szumu robią wokół siebie tym są coraz mniej warci. Podobnie jest z serwerami. :)

Nie chcę nic wróżyć ale byleby ta zasada tutaj się nie sprawdziła

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Przeważnie im więcej ludzie szumu robią wokół siebie tym są coraz mniej warci. Podobnie jest z serwerami. :)

Nie chcę nic wróżyć ale byleby ta zasada tutaj się nie sprawdziła

Prezentowanie rzeczy które znajdą się na serwerze to nie robienie szumu wokół siebie.

Wszystko co prezentujemy nie jest robione dla picu tylko żeby gracze wiedzieli czego się spodziewać gdy zdecydują się odwiedzić Atreye.

0LsM05U.png

Opublikowano

Prezentowanie rzeczy które znajdą się na serwerze to nie robienie szumu wokół siebie.

Wszystko co prezentujemy nie jest robione dla picu tylko żeby gracze wiedzieli czego się spodziewać gdy zdecydują się odwiedzić Atreye.

Ja rozumiem. Ale te hejty innych serwerów, wywyższanie własnego w postach... Już tyle czasu robicie ludziom smaczek... 

Zobaczymy, życzę wam jak najlepiej. Oby wszystko co prezentujecie już nie było "old scholl'owe" zanim wystartujecie.

Powodzenia

z3qek1ki4c8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...