Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Odnowiona Dolina Orków, Elfi Gaj - Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iw6Bz7f.png

Witam!

Przedstawiam odpowiednik Doliny Orków który spotkacie na serwerze MPCforum.

Nosi nazwę Elfi Gaj, zapraszam do oceniania! :)

mHEvHZh.jpg

cGxALWD.jpg

Z6WDUHn.jpg

Facebook

x

Pozdrawiam!

0LsM05U.png

Opublikowano

A co to za serwer?

xD

Bardzo ładna mapa, jak wszystkie wasze :-) Czekamy na serwer

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Bardzo ładnie :)

Mam pytanie, mapy są modelowane od 0 czy robicie na tych starych?

Opublikowano

Przypuszczam, że są wyciągnięte z innych gier i lekko zmodyfikowane, ponieważ mało komu się opłaca robić modele od 0 :)

Opublikowano

Przypuszczam, że są wyciągnięte z innych gier i lekko zmodyfikowane, ponieważ mało komu się opłaca robić modele od 0 :)

Tylko, że on sie pyta o mapy xD

@praca perfekcyjnie wykonana. Nie za dużo, nie za mało. Gites ;].

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Mooby standardowe czy będą podmieniane?

Odnowiona Dolina Orków więc będą na Niej Orki.

Ta mapa to akurat edytowane CapeDragonHead, oczywiście kszałty terenu też są edytowane.

Mapy którymi zastępujemy Dolinę Orków, Pustynię, Sohan oraz Las/Czerwony Las to mapy BayBlackSand, MtThunder, CapeDragonHead oraz DawnMistWood.

Na Naszym serwerze będzie występował tzw. "System Sojuszników" będą 4 rody (można też użyć słowa "rasy") i na tych mapach które wymieniłem wyżej będą miasta dla każdego z 4 rodów, akurat w Elfim Gaju łatwo się domyślić że będą Elfy :P

Podobnie zrobiłem z miastami, Naid mówił mi że na jego poprzednim serwerze Eternity, ludzie mieli olbrzymi problem z odszukaniem NPC w nowych miastach, dlatego też edytowałem standardowe by pozostało podstawowe rozstawienie NPC.

Całą resztę map robię oczywiście od 0, powyższe wyjątki zostały przerobione z prostego powodu, którym jest czas.

Modelowanie mapy np. 8x8 od 0 to godziny nudnej pracy, więc wykorzystałem wyżej nadmienione, zrównałem teren pod miasta z ziemią i wymodelowałem same miasta, nie ukrywam też że słabo widziało mi się potem pisanie regenu dla wielkiej mapy, a tu mogę użyć tych z globala.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mapa wygląda fajnie. Jednak to tylko zdjęcia zobaczymy jak wyjdzie na serwerze ;).

Czeeekam!! ;D

Mam nadzieję, że te nowości będą rozłożone równomiernie, żeby z Metina nie wyszla inna gra!

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem po co wkładacie w ten serwer tyle czasu jak on i tak padnie jak poprzedni czyli po tygodniu bo znajdą wam buga i rozjebią serwer lub wpierdolą się do bazy

@topic

Standardowa mapa jest lepsza...

robicie mapy do innej gry bo patrząc na wasze inne prace to 0 klimatu metina.

Może będziecie mieli na starcie 1k graczy ale po tygodniu połowa spierdoli lub serwer padnie..

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Nie wiem po co wkładacie w ten serwer tyle czasu jak on i tak padnie jak poprzedni czyli po tygodniu bo znajdą wam buga i rozjebią serwer lub wpierdolą się do bazy

@"topic"

Może będziecie mieli na starcie 1k graczy ale po tygodniu połowa spierdoli lub serwer padnie..

Wcześniejszy serwer czyli jaki? Niestety nie mieliśmy razem żadnego serwera więc skończ psioczyć i daruj sobie.

O włamania, ddosy czy bugi nie mam co się martwić, tak samo gracze nie będą musieli się martwić, pozostaje sama czysta i ciesząca rozgrywka.

0LsM05U.png

Opublikowano

@topic

211351403870379243577.jpg

Opublikowano

Mam kilka pytań

1.Jaki będzie to typ serwera ?

2.Jest przewidywany start serwera ?

3.Kto jest w składzie Teamu ?

4.Macie Forum ?

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Mam kilka pytań

1.Jaki będzie to typ serwera ?

2.Jest przewidywany start serwera ?

3.Kto jest w składzie Teamu ?

4.Macie Forum ?

Serwer będzie typu Easy.

Aktualnie nie mamy sztywnej ustalonej daty startu.

Skład teamu: TheNaid, Mizune.

0LsM05U.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tyle szumu robicie wokół tego serwera, ciekawe czy to w ogóle wypali. Mapa sama w sobie ładnie wygląda... 

z3qek1ki4c8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...