Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podejscie graczy

DeAnominator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry! postanowiłem sobie zagrać kilka meczy w Smite... I ogólnie to mam 14 lvl (Więc nisko) i trafiają mi się, raz afki, raz jakies warzywka co nie znają Angielskiego... Chciałem zadać pytanie, mianowicie - Na wyższych lvlach ludzie też tak kładą ch*ja na grę, czy można cos ugrać na poziomie? 

Bo szczerze to te gierki tak demotywują że nie wiem czy opłaca się w to grać jeżeli na wyższych lvlach ludzie też tak wszystko mają gdzieś...  '_'

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

to be honest... platyna IV here, co 2 mecz mam afka w team, albo typów, których normalnie chyba celem życiowym jest, uprzykrzanie ludziom gry.
Ale w sumie ostatnio ciągle wywalanie z gry itp. jest winą hi-rezu, beczka lekka, że ta gra wgl wyszła z bety, bo np. gdy mnie wyrzuci z meczu to przez 10 min nie mogę wrócić, bo to nie widze itemów do kupienia, bo to smite crashuje sie na kartach ladowania itp. itp.

Opublikowano

to be honest... platyna IV here, co 2 mecz mam afka w team, albo typów, których normalnie chyba celem życiowym jest, uprzykrzanie ludziom gry.

Ale w sumie ostatnio ciągle wywalanie z gry itp. jest winą hi-rezu, beczka lekka, że ta gra wgl wyszła z bety, bo np. gdy mnie wyrzuci z meczu to przez 10 min nie mogę wrócić, bo to nie widze itemów do kupienia, bo to smite crashuje sie na kartach ladowania itp. itp.

No to fajnie. Zachęcasz do gry. Ale czekamy na kogos jeszcze, może po prostu Platyna taka pechowa :D 

Opublikowano

To chyba zależy, kogo ci dobierze. Czasami się trafią osoby, które wyjdą od razu/nafeedują, a czasami osoby, z którymi można sobie przyjemnie pograć. Na to chyba nie ma reguły. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Niszczenie gry, afczenie, wyzywanie, denerwowanie ludzi jest esencją tej gry ^^ co chwila mam afk, albo gram przeciw team'om of 4 gdzie po 10'tej minucie nie ma 2 graczy bo się im nie chce.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Wczoraj grałem z dziewczyną i mieliśmy cały team jakichś hiszpanów więc też było wesoło.

Czasem się trafiają tacy, ale bardziej na normal, bo na ligowych AŻ takich przygłupów nie ma.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wczoraj grałem z dziewczyną i mieliśmy cały team jakichś hiszpanów więc też było wesoło.

Czasem się trafiają tacy, ale bardziej na normal, bo na ligowych AŻ takich przygłupów nie ma.

być są, na zwykłych nie ligowych masz czasami osoby z bardzo fajnym poczuciem humoru i 40min masz śmiechu xD

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Są osoby które grają w Smite z 20 lvl'em i nadal feedują oraz wychodzą z gry. Bez przesady, osoba z takim poziomem powinna już łapać o co chodzi w grze a nie słysząc "right" iść na "left".

Reasumując, wszędzie tak jest i będzie. 

Z pozdrowieniami dla @slipas112

Opublikowano

Są osoby które grają w Smite z 20 lvl'em i nadal feedują oraz wychodzą z gry. Bez przesady, osoba z takim poziomem powinna już łapać o co chodzi w grze a nie słysząc "right" iść na "left".

Reasumując, wszędzie tak jest i będzie. 

Z pozdrowieniami dla @slipas112

Nie widziałeś moich meczy Freyą, więc zamknij japę ;)

@Edit Pokonałem cię w meczu Artemis vs Scylla więc tak jak wyżej

Opublikowano

Mecz na którym stałem w miejscu :D

Dla ciekawskich:

https://account.hirezstudios.com/smitegame/stats.aspx?player=Quosannte

Report - recepta na szczęście 

Nie rozumiem po cholerę to napisałes. Imho - Offtop. 

A za odpowiedzi wszystkim dziękuję, temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...