Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć "darmowe" RP

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, w tym temacie mam zamiar ujednolicić wszystkie sposoby za zdobycie RP bez wydawania naszych ciężko zarobionych pieniędzy. Temat będzie aktualizowany co jakiś czas z nowymi sposobami.

331hv9i.png

Darmowe RP możemy zdobyć dzięki aplikacji MintCoins dostępnej na urządzenia z systemem Android. 

Pierwszym krokiem będzie pobranie naszej aplikacji ze sklepu oraz uruchomienie jej. Następnie trzeba przejść prosty formularz rejestracyjny w którym w ostatnim polu możecie wpisać kod który dostaniecie ode mnie jeśli napiszecie PW, będziecie wtedy mieli moją pomoc jak zarobić więcej oraz trochę kasy na start. Po rejestracji i zalogowaniu naszym oczom ukaże się prosty interfejs wyboru reklamodawcy z którego chcemy skorzystać. Ja polecam wybrać SponsorPay. Gdy już wejdziemy w jego ofertę mamy do wyboru wiele ofert które wykonujemy następująco. 

• Klikamy na ofertę, przeniesie ona nas do sklepu Play
  • Pobieramy i otwieramy aplikację
  • UWAGA! Nic w niej nie klikamy ponieważ mogą być za to naliczone opłaty, np. subskrypcje SMS
  • Wychodzimy z aplikacji i wracamy do MintCoins
  • W tym momencie powinniśmy mieć naliczone pieniądze na koncie
  • Koniecznie odinstalowujemy pobraną aplikację

Gdy już zbierzemy jakąś sumkę (min. 1$) możemy ją wypłacić na nasze konto PayPal, a następnie za jego pomocą kupić sobie RP w League of Legends.

Dowód wypłaty.

bj5zec.png

Ps. Jeśli nie można podawać kodu, to proszę o poinformowanie mnie, usunę go   ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@up działa :D ej powiedz kurdka jak zrobić tego paypal bo nie chce na firme tylko na mnie...

.

Opublikowano

Jak masz zakładanie konta to masz opcję "PayPal dla Ciebie" i tam klikasz "Rozpocznij" ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@up nie

@topic: Było ostatnio ale moderator usunął :P Sposób działa + w spojlerach dowody wypłat :

rvsn.jpg

lu1z.jpg

#JebacSygnatury

Opublikowano

Szkoda że mi od supportu z Aarki nie chcą nic odpisywać xD Ale i tak się trochę uzbierało, moje wypłaty:

Nkl9joU.png

Opublikowano

Mam taki problem Pisze mi jak sie rejsetruje

Only one registration per device allowed. Please use your registered User ID and Password to Login. nwm oco buja wpisuje all dobrze :(.

.

Opublikowano

Mam taki problem Pisze mi jak sie rejsetruje

Only one registration per device allowed. Please use your registered User ID and Password to Login. nwm oco buja wpisuje all dobrze :(.

Można się zarejestrować tylko jeden raz na urządzenie, musiałeś się już wcześniej zarejestrować z twojego urządzenia bo inna osoba nie może mieć Twojego DeviceID :D

Opublikowano

ja tam nie polecam. Zarobilem dolca, a pozniej juz nic nie moge. Tylko te Akazoo i Badabee SMS, a tam trzeba aktywować platne subskrypcje, bo jak wlaczam i nic nie robie to nie nalicza mi $

@Ishubito 

Czemu w pierwszym poście piszesz, że działa jak nawet zarejestrować sie nie mozesz. 

Opublikowano

Up. Tylko Android 

1. Działa to na emulatorze androida wiec nie wprowadzaj w błąd bo sam jadę na BlueStacks.

2. Zbiera sie dosyć szybko, w ~10 minut 1$

Opublikowano

Up. Reklamki? Tutaj pobierasz aplikacje ;)

Opublikowano

Up. Musisz wtedy w prawym gornym rogu kliknac pytajnik, wybrac oferte i napisac ze kasa nie doszla ;) potem dostaniesz dalsze instrukcje na e-mail ;)

Opublikowano

PayPal ID to nic innego jak adres e-mail. Wczoraj zarobiłem 2$. Zleciłem wypłatę i już 1$ doszedł (2 razy zleciłem wypłatę po 1$)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...